Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kinder-podpora-epub-konec-mobi.jpg

Upozornenie: Knihy do čítačiek Kindle vo formáte EPUB

Upozornenie o zasielaní kníh do čítačiek Kindle vo formáte EPUB. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-cist-tipy-na-knihy.jpg

Čo čítať? Knižné novinky a tipy 2022

Prinášame vám výber knižných noviniek, ktoré podľa nás stoja za to. Tipy na knihy zahŕňajú niekoľko žánrov, takže je veľká šanca, že si vyberiete aj vy. Aké sú naše knižné tipy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eknihy.png

Ako nakupovať e-knihy na Alza.sk

Elektronická kniha je digitálna verzia klasickej papierovej knihy. Po zakúpení pridáme knihu do vašej knižnice, odkiaľ si ju môžete kedykoľvek stiahnuť do čítačky, tabletu alebo mobilu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e-ink-ctecky-nahled.jpg

Ergonomické, veľké, farebné: Aké sú moderné e-inkové čítačky? (POROVNÁVACIA RECENZIA)

E-Inkové čítačky na eknihy sú už dnes bežné. Stále sa ale vyvíjajú: A my sa pozrieme na ergonomický Amazon Kindle Oasis 3, farebný Pocketbook 633 Color, praktický Pocketbook Inkpad X a absolútne obrí Onyx Boox Max2! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cteni-nahled.jpg

Žízeň od Joa Nesba a ďalšie knižné novinky na rok 2017

Pripravili sme pre vás výber knižných noviniek na rok 2017. Najočakávanejšia novinka je Žízeň od Joa Nesba, ďalší z príbehov o nekonvenčnom kriminalistovi Harrym Holovi. Na aké ďalšie novinky sa môžete tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eknihy.png

Ako vybrať čítačku e-kníh

Na čítanie elektronických kníh sa najčastejšie používajú špecializované čítačky, tablety alebo inteligentné telefóny. Pri výbere vhodného zariadenia sa riaďte predovšetkým tým, aký typ kníh najčastejšie čítate a ako dlho a často sa čítaniu venujete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/divka-ktera-si-rikala-tuesday-mala.jpg

Stephen Williams: Dívka, která si říkala Tuesday

Do londýnskeho podsvetia vás zavedie fascinujúci thriler Stephena Williamsa. Napínavý román z pera britského autora bezpochyby zaujme každého fanúšika trilógie Milénium od Stiega Larssona. Získa si aj vás mrazivý príbeh, ktorý sa stal jasným kandidátom na thriler roka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/knzni-ctvrtek-bannersmall_1.jpg

Veľký knižný štvrtok prebehne už 17. marca 2016

17. marca prebieha populárna akcia Veľký knižný štvrtok, do ktorej je zaradených hneď niekoľko atraktívnych titulov. Prakticky všetky nájdete v podobe elektronických kníh na našom portáli Alza Media. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eknihy-nahled_1.jpg

Všetko o elektronických knihách

Elektronická kniha je digitálna verzia klasickej papierovej knihy určená na čítanie v špecializovaných čítačkách, tabletoch, smartfónoch alebo počítačoch. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií