AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Saeco_Stellar_06.jpg

Automatický kávovar Philips Saeco GranAroma SM6585/00 (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás podrobnú recenziu plne automatického kávovaru Philips Saeco GranAroma SM6585/00, ktorý disponuje širokou ponukou klasických káv aj mliečnych kávových špecialít. Kávovar sme testovali v priebehu 14 dní, počas ktorých sme ochutnali všetky ponúkané nápoje, vyskúšali jeho funkcie vrátane nastavenia používateľských profilov, otestovali spôsob ovládania aj jednoduchosť jeho údržby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-kavovar-philips-lattego-nahled.jpg

Automatický kávovar Philips Series 5400 LatteGo (RECENZIA)

Podrobná recenzia automatického kávovaru Philips Series LatteGo 5400 s najrýchlejším čistením mliečneho systému a širokou ponukou káv zaujme každého, kto uvažuje o kúpe nového plne automatického kávovaru. Kávovar Philips 5400 z nového radu LatteGo sme testovali počas 14 dní, vyskúšali sme všetky ponúkané nápoje, funkcie, spôsob ovládania aj údržby. Otestovali sme, ako si revolučný mliečny systém LatteGo poradí s alternatívnymi druhmi mlieka a natočili sme pre vás autentické videá prípravy jednotlivých nápojov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Automaticke-kavovary-Bosch-banner-maly.jpg

Plnoautomatické kávovary Bosch, profesionálny barista u vás doma

Máte chuť na kávu so skvelou arómou a hustou mliečnou penou? Tak vám nezostáva nič iné, než zájsť do kaviarne na rohu ulice. Alebo že by to tentoraz bolo inak, v pohodlí domova a bez námahy? S plnoautomatickými kávovarmi Bosch je to hračka, ktorá vás bude baviť! Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií