PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/elektricky-kartacek-ocelan.jpg

Elektrická zubná kefka Oclean X Pro Digital Set Gold (RECENZIA)

V domácom testovaní sme si tentokrát vzali pod drobnohľad elektrickú zubnú kefku Oclean X Pro Digital Set Gold. Okrem pokročilej sonickej technológie disponuje aj nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými režimami čistenia, zaujala nás aj mobilná aplikácia pre čo najefektívnejšie čistenie zubov. Ako sa táto zubná kefka v luxusnom vyhotovení starala o moje zuby v priebehu trojtýždňového používania? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/RH1239WO-rowenta.jpeg

Tyčový vysávač Rowenta X-Trem Compact Flex 2v1 RH1239 (RECENZIA)

Zaujímate sa o aktuálne novinky z oblasti upratovania domácnosti? Potom pre vás máme recenziu tyčového vysávača Rowenta X-Trem Compact Flex Essential 2v1 RH1239. Tento kompaktný krásavec je okrem praktického obojstranného Flex kĺbu vybavený aj ďalšími vychytávkami na pohodlné upratovanie celej domácnosti, navyše disponuje vysokým výkonom a schopnosťou vysávať až 40 minút. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-h350w.jpg

Ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1 (RECENZIA)

Ako riešiť chladenie v byte, ktorý je z jednej strany od rána vystavený slnečným lúčom? Vyskúšali sme výkonný ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1, ktorý nás oslovil svojimi variabilnými možnosťami použitia, atraktívnym dizajnom aj prijateľnou cenou. Ako sa nám osvedčil, čo všetko ponúka a pre koho je vhodný, sa dočítate v nasledujúcej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-recenze.jpg

Prístroj pre pleťovú masku Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink (RECENZIA)

V domácom testovaní sme mali možnosť vyskúšať prístroj Siguro SK-R420 Pure Beauty, ktorý slúži na lepšie zapracovanie výživnej textilnej pleťovej masky. Kombináciou svetelnej terapie a jemnej masáže aktívne stimuluje pleť a sľubuje jej regeneráciu, hydratáciu aj výživu. Ako sa nám s prístrojom pracovalo a aké výsledky sme zaznamenali?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-masazni-pristroj-nahled.jpg

Masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour (RECENZIA)

Ako prekabátiť čas a získať znova mladistvú a krásnu pleť bez povädnutých kontúr? Odpoveďou je masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour, ktorý sme osobne vyskúšali a máme tak možnosť ohodnotiť jeho účinky aj celkový výsledok po 14-dňovom testovaní.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-2.jpg

Kulmofén Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás recenziu kulmofénu Rowenta CF9720F0, absolútnej novinky, ktorá vyniká ionizačnou technológiou aj špeciálnym vybavením na mimoriadne šetrnú úpravu vlasov. V našej recenzii sa dozviete, ako sa s týmto atraktívnym nástrojom pracuje aj to, aké výsledky od neho môžete očakávať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta_3.jpg

Čistiaca kefka na tvár Rowenta Radiance Booster (RECENZIA)

Pre všetky dámy, ktoré sa rady starajú o svoju pleť a chcú si dopriať tú najlepšiu starostlivosť, sme otestovali novinku z oblasti čistenia pleti – čistiacu kefku na tvár Rowenta Radiance Booster. Nadchlo nás, že počas jednej minúty dokáže odstrániť všetky nečistoty, navyše pleť jemne vyhladí a rozjasní. Aké sú výsledky po trojtýždňovom pravidelnom používaní, vám prezradí naša recenzia. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií