Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/evga-rtx-3050-xc-gaming-8g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING 8G (RECENZIA A TESTY)

Obzeráte sa po nejakom upgrade grafickej karty do svojho staršieho PC bez toho, aby ste pri tom museli meniť aj svoju menšiu počítačovú skriňu či nejako posilňovať zdroj napájania? Možno by vás mohla zaujať grafická karta EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING 8G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3090-ftw3-ultra-gaming-24g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA Gaming 24G (RECENZIA A TESTY)

Výkonná grafická karta so skvelou výbavou, ale taktiež grafická karta v nedávnej minulosti nemálo prepieraná na všetkých možných diskusných fórach. Tak to je presne grafická karta EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA Gaming 24G, ktorú si dnes na Alza.sk taktiež dôkladne otestujeme. Ide teda o dobrú grafickú kartu, alebo by ste sa jej mali radšej vyhnúť? Naše testy aj odporúčanie nájdete práve v tejto recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3060-ti-ftw3-ultra-gaming-8g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA Gaming 8G (RECENZIA A TESTY)

Ste stredne náročným až náročnejším hráčom počítačových hier a v prípade grafických kariet preferujete výkonnejšie systémy chladenia osadené tromi ventilátormi? Potom by ste mali zbystriť, pretože dnes si otestujeme grafickú kartu EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA Gaming 8G, ktorá by mala splniť všetky vaše nároky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3080-ti-ftw3-ultra-gaming-12g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA Gaming 12G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z popredných výrobcov grafických kariet, ktorý má svoje portfólio založené výhradne na grafických čipoch spoločnosti NVIDIA, je spoločnosť EVGA. K tomu najvýkonnejšiemu v jej ponuke potom rozhodne patrí tiež grafická karta EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA Gaming 12G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3060-xc-gaming-12g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste stredne náročným hráčom počítačových hier a zároveň tiež hľadáte do svojej menšej počítačovej skrine nejakú vhodnú grafickú kartu, možno vás zaujme grafická karta EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G z ponuky spoločnosti EVGA. Práve tá by totiž mohla vďaka svojim ekonomickým rozmerom a výkonu uspokojiť obe vaše požiadavky na výkonnú, avšak nie príliš rozmernú grafickú kartu. Či však v prípade takto malej grafickej karty nebudete musieť počítať aj s nejakými kompromismi, o tom sa môžete presvedčiť sami práve v tejto recenzii, v ktorej sme pre vás grafickú kartu EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtx-2070-recenze-a-testy.jpg

EVGA GeForce RTX 2070 XC Gaming (RECENZIA A TESTY)

Patria grafické karty spoločnosti EVGA medzi vaše obľúbené komponenty? Ak áno, potom by ste nemali vynechať túto recenziu, v ktorej sme pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali grafickú EVGA RTX 2070 XC Gaming. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evga-gtx-1050-ssc-gaming-recenze-2.jpg

EVGA GTX 1050 SSC Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ak ste začínajúcim alebo len príležitostným hráčom počítačových hier, určite k svojej záľube nebudete potrebovať nejakú super výkonnú grafickú kartu a uspokojíte s niečím síce slabším, ale aj cenovo prijateľnejším. Jednou takou grafickou kartou za „ľudovku“ je EVGA GTX 1050 SSC Gaming, ktorú si dnes otestujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evga-gtx-1070-ti-gaming-sc-hybrid-recenze2.jpg

EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť EVGA je veľmi populárnym výrobcom grafických kariet a v poslednej dobe tiež veľkým inovátorom ich systému chladenia. Okrem obľúbených a sofistikovaných chladičov s označením iCX, môžeme v ponuke tejto spoločnosti nájsť aj ďalšie zaujímavé riešenia chladičov. Príkladom by mohla byť grafická karta EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID, ktorá je vybavená chladením hybridným. Ako sa takto chladenej grafickej karte darilo v našich testoch, sa dozviete práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evga-gtx-1080-ti-kingpin-gaming-recenze-2.jpg

EVGA GTX 1080 Ti K|NGP|N Gaming (RECENZIA A TESTY)

Vysoký výkon, vysoké frekvencie a možnosti extrémneho pretaktovania. Tým všetkým sa môže pochváliť grafická karta EVGA GTX 1080 Ti K|NGP|N gaming, ktorá nesie meno podľa známeho extrémneho overclockera. Ako sa tejto špeciálne na overclocking navrhnutej grafickej karte darilo v herných testoch, si prečítate v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evga-icx-logo-232.jpg

EVGA iCX prináša dômyselné chladenie grafických kariet

Účinné chladenie je základom každej grafickej karty a chyby v jeho návrhu sú často trestané fatálnym skrátením jej životnosti. Nie každý výrobca sa s týmto problémom vysporiada úplne ideálne, čo však nie je prípad spoločnosti EVGA, ktorá svoje najnovšie grafické karty vybavila dômyselným, takmer revolučným systémom chladenia EVGA iCX. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií