AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/far-cry-5-dead-living-zombies-rambo-nahledsmall.jpg

Far Cry 5: Dead Living Zombies (RECENZIA) – Všetkými smermi prehnité DLC

Nedávno vyšlo tretie a zároveň posledné DLC s názvom Dead Living Zombies pre akčnú strieľačku a jarný hit, Far Cry 5. Zakončili vývojári z Ubisoft Montreal svoju šnúru dodatočného obsahu kvalitne, alebo už im došli nápady? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/far-cry-testy-2.jpg

Far Cry 5 (TESTY) – výkony grafických kariet AMD aj NVIDIA

Far Cry 5 je jednou z najúspešnejších počítačových hier poslednej doby, ktorá si získala srdce nejedného hráča. Témou tohto článku však nie je chvála tejto skvelej hry spoločnosti Ubisoft. Dnes sa pozrieme na to, ako sa v tejto hre darí grafickým kartám súčasnej generácie a tiež vám poradíme, s akými kartami si Far Cry 5 zahráte najlepšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-5-rozbor.jpg

Far Cry 5 (ROZBOR) - test vplyvu nastavenia detailov na výkon

Far Cry 5 je prvou hrou, v ktorej vám prinášame rozbor detailov. Pozrieme sa, ako jednotlivé položky v menu grafického nastavenia ovplyvnia kvalitu grafiky a ich vplyv na výkon. Vďaka tomu si hru zvládnete nastaviť aj na slabšom PC s čo najmenšími kompromismi v kvalite obrazu. Pre zaujímavosť sa pozrieme aj na rozdiely medzi AMD a NVIDIA grafikou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-5-thumbnail-nahled.jpg

Far Cry 5 (RECENZIA) – skvelá sandboxová akcia z tyranizovanej Montany

Far Cry 5 prichádza po dlhej prestávke, a hoci sa pokračovanie nesie v štýle skôr menších vylepšení a najmä nafúknutia hernej mapy, dostatočná pauza vyústila aj v niektoré zaujímavé zmeny. Pokračovanie obľúbenej sandboxovej akčnej série od francúzskej spoločnosti Ubisoft sme otestovali na PlayStation 4. Ak ste zvedaví, ako piaty diel v teste obstál, prečítajte si našu recenziu.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií