AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-testy-nahled.jpg

Testy GPU – Far Cry 6

Testovali sme grafické karty na hre Far Cry 6. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-recenze-anton-castillo-diego-nahled.jpg

Far Cry 6 (RECENZIA) – Revolucionárom na vlastnej koži

Ďalší ostrov odtrhnutý od okolitého sveta, ďalšia nová hlavná postava a ďalší magor na čele národa, ktorému sľúbili prosperitu, ale namiesto toho drie biedu s núdzou. Inak povedané, ďalší diel série Far Cry. Najnovší prírastok do tejto dlhoročnej značky je skutočne v mnohom podobný predchádzajúcim dielom a opäť stavia na voľnomyšlienkársku hrateľnosť v obrovskom otvorenom svete, v niektorých veciach je však iný, a dokonca aj lepší. V čom? To zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-vse-co-vime-castilo-diego-zaporak-nahled.jpg

Far Cry 6: season pass, HW nároky, dátum vydania a ďalšie info

Far Cry patrí medzi najúspešnejšie značky francúzskeho vydavateľstva Ubisoft, a hoci neprešla v posledných rokoch takou premenou ako napríklad sesterská séria Assassin's Creed, šiesty diel tejto open world FPS prináša niekoľko noviniek. Vo Far Cry 6 sa pozrieme do novej oblasti inšpirovanej súčasnou Kubou a pokúsime sa zvrhnúť neľútostného diktátora. A to všetko pochopiteľne v mene zábavnej sandboxovej hrateľnosti. Všetko, čo potrebujete o Far Cry 6 vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cestiny-do-her-gta-fallout-mass-effect-nahled-2020-compr.jpg

Češtiny do hier (ŠPECIÁL): Najpopulárnejšie herné preklady

Češtiny do hier sú u nás veľmi vďačnou témou, a platí to najmä o neoficiálnych prekladoch, ktoré vznikajú vďaka občas doslova heroickej snahe hernej komunity. Rozsiahle, ukecané akčné adventúry, RPG alebo stratégie si chceme užiť ak už nie v slovenskom, tak českom jazyku aj v prípadoch, keď sa vydavatelia hier z najrôznejších dôvodov rozhodnú oficiálnu českú lokalizáciu vypustiť. Nasledujúce riadky vám predstavia sedmičku z najväčších či najpopulárnejších komunitných prekladov, ktoré vznikli v posledných niekoľkých rokoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-oznameni-nahled.jpg

Far Cry 6 (OZNÁMENIE) – Nový diel nás zavedie do tropického raja v štýle Karibiku

Oznámenie Far Cry 6 bolo očakávané vďaka len pár dní starému úniku z hongkonského PlayStation Store, ktorý vyzradil nielen zasadenie hry, ale aj dátum vydania. Akcia Ubisoft Forward si tak odbila, čo bolo treba, ale nad rámec už známych informácií nič okrem pekného CGI traileru neprezradila.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií