Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/barveni-vlasu-nahled.jpg

Ako predísť alergii na farbu na vlasy alebo farbenie bez následkov

Klasická farba na vlasy je chemický výrobok, a preto môže vaša pokožka horšie reagovať. Zamerali na alergiu na farbu na vlasy a spísali niekoľko bodov, ako predísť alergickým reakciám. Zistite, na čo si dať pozor, ako správne vykonať test alergie na farbu na vlasy a aké existujú alternatívy ku klasickým farbám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/66e1fda7-f024-4379-b847-b9de0f0b0530.jpg

Ako vybrať farbu na vlasy

Nie je snáď ženy, ktorá by neriešila, aká farba vlasov jej pristane. V dnešnej dobe nespočetných možností vlasových farieb a dostupnej vlasovej kozmetiky to nie je žiadny problém. Každému však padne niečo iné a odtieň, ktorý je krásny na kamarátke, nemusí sedieť vám. Aby sme vám pomohli s výberom tej správnej farby vlasov, vytvorili sme pre vás sprievodcu základnými pravidlami, ktorých by ste sa mali držať, aby ste nesiahli vedľa. Otestujte sa, aký ste farebný typ a spoznajte silu farieb, ktoré dajú vyniknúť vašej kráse. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/blond-vlasy-nahled.jpg

Sú zosvetľujúce šampóny zázrak, alebo mýtus?

Premýšľate o zosvetlení odtieňa svojich vlasov pomocou zosvetľujúcich šampónov? Prezradíme vám, prečo na vaše vlasy šampóny na zosvetlenie nebudú mať efekt, aké prípravky na zosvetlenie používať a čo sú silver šampóny. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií