AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/street-fighter-6-dojmy-z-hrani-cover.jpg

Street Fighter 6 (DOJMY Z HRANIA) – Pestrofarebné pouličné súboje

Značka Street Fighter patrí medzi zakladateľov klasických bojových hier jeden na jedného. Od pôvodnej koncepcie z roku 1987 sa posunula dopredu, ale základné princípy vychádzajúce z existujúcich bojových umení zostali zachované. Medzi 7. a 10. októbrom prebehla uzavretá beta Street Fighter 6, ktorá naznačila, kam sa bude uberať nové poňatie obľúbeného bojovania. Ako sa modernizácia páčila v redakcii Game Ex Machina, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tekken-8-logo.jpg

Tekken 8 (RECENZIE – Súhrn)

Populárna bojová séria Tekken sa na začiatku roka 2024 dočkala v poradí už 8. plnohodnotného dielu. Ako sa hra Tekken 8 vydarila, ako sa hrá a ďalšie dôležité informácie nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mortal-kombat-1-info-cover-nahled.jpg

Mortal Kombat 1 – Všetko, čo vieme

Séria Mortal Kombat sa zapísala do dejín počítačového hrania predovšetkým kvôli svojej nekompromisnej brutalite, pretože počas súbojov sa na obrazovke objavujú hektolitre krvi a poškodenie telesnej schránky bojovníkov snáď vo všetkých možných ohľadoch. Teraz sa blíži reštart série Mortal Kombat 1 (predtým neoficiálne označovaný ako Mortal Kombat 12) nadväzujúci na dlhoročnú tradíciu. Čo všetko o ňom vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/street-fighter-6-new-logo-nahled.jpg

Street Fighter 6 (RECENZIE – Súhrn)

Spoločnosť Capcom oslavuje 35. výročie od vydania prvého dielu série Street Fighter. Nie je teda náhodou, že sa začalo naživo špekulovať o ohlásení titulu Street Fighter 6, ktorý sa nakoniec stal skutočnosťou. Jedna z najslávnejších bojovkových značiek si tak žiada vašu pozornosť, takže oprášte svoje špeciálne ovládače a čítajte, čo všetko o titule vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asterix-obelix-slap-them-all-recenze-cover-nahled.jpg

Asterix & Obelix: Slap Them All! (Mini RECENZIA) – Naprieč galským dobrodružstvám

Kto by nepoznal dvojicu udatných Galov Asterixa a Obelixa, ktorá spoločne so svojimi priateľmi statočne odoláva veľkej rímskej ríši? Ikonické postavičky vytvorené dvojicou René Goscinny a Albert Uderzo dobývajú svojimi humornými príbehmi srdcia detí aj dospelých už od roku 1959, takže sa z komiksu postupne prepracovali až na filmové plátno či do digitálneho priestoru. Najnovším herným prírastkom je kreslená bitka Asterix & Obelix: Slap Them All!, na ktorej sa dnes pozrieme v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/multiversus-key-art-logo.jpg

MultiVersus: dátum vydania, platformy a ďalšie info

Americký herný vydavateľ Warner Bros. Games oznámil pripravovanú online bojovku MultiVersus, ktorej vývoj si vzalo na starosť štúdio Play First Games. V hre sa stretnú hrdinovia populárnych filmov a seriálov, pokiaľ vás teda zaujíma, ako by v boji proti Batmanovi obstál napríklad Bugs Bunny, čítajte ďalej. V našom článku sa o hre MultiVersus dozviete všetky doposiaľ známe informácie. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/street-fighter-v-champion-edition-recenze-cover-nahled.jpg

Street Fighter V: Champion Edition (Mini RECENZIA) – Všetci bojovníci pod jednou strechou

Spoločnosť Capcom vlani s remasterom Resident Evil 2 predviedla, že sa vie o svoje úspešné série veľmi dobre starať. Medzi ne určite patrí aj bojovka Street Fighter V, ktorá nedávno dostala svoju ďalšiu ultimátnu Champion edíciu lákajúcu na svoj obsah ďalších fanúšikov. Čo nové sa urodilo v jednej z najhranejších mlátičiek súčasnosti a ako sa zmeny prejavili v hrateľnosti, sa dozviete v našej mini recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samurai-shodown-cover-recenze-nahled.jpg

Samurai Shodown (RECENZIA) – bojovka pre rozvážnych

Prvý polrok 2019 musí byť z pohľadu milovníka bojoviek predčasnými Vianocami, pretože sa v tomto období stretávame už s treťou bojovkou, ktorá ponúka možnosť, ako si vybiť nahromadený stres z celého dňa. Lenže popri vydarenom Mortal Kombat 11 sa presadzuje ťažko, a preto sa Samurai Shodown prezentuje úplne odlišnou hrateľnosťou, pri ktorej nezáleží na rýchlosti, ale precíznosti, ako sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dead-or-alive-6-cover.jpg

Dead or Alive 6 (PREVIEW) – z Japonska sa rúti nový diel kultovej bojovky

Bojovková séria Dead or Alive odjakživa hrala skôr druhé husle a krčila sa v kúte vedľa gigantov ako Mortal Kombat, Street Fighter alebo Injustice. Napriek tomu sa môže pýšiť zástupmi fanúšikov, pre ktorých štúdio Team Ninja pripravuje už šieste pokračovanie. Priaznivci značky sa celkom určite nemôžu dočkať začiatku marca, kedy bude k dispozícii ďalšia porcia mierne šteklivého násilia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/24699a7a-3656-47e5-9e68-caf183147b61.jpg

Override: Mech City Brawl (Mini RECENZE) – velkoměsta napadrť

Velkoměsta třesoucí se ve svých pevných základech jsou předpokladem každého katastrofického scénáře, v němž jde lidstvu o jeho existenci. Chapadlovitá monstra se rozhodla ubytovat na matičce Zemi a zachránit nás mohou jen gigantičtí roboti, kteří spolu se stvůrami srovnají se zemí i půlku města. Fanoušky kaiju žánru zkrátka musí Override: Mech City Brawl zahřát u srdce.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/super-smash-bros-ultimate-thumbnail-nahled.jpg

Super Smash Bros. Ultimate (RECENZIA) – ultimátna smršť videoherných hrdinov

Super Smash Bros. je séria crossoverových bojoviek, kde na jednom bojisku nie je problém stretnúť Maria, Pokémonov, Solida Snakea, Kena a Ryu, Kirbyho, Donkey Konga, Sonica a mnoho ďalších. Super Smash Bros. Ultimate ide v tomto smere ešte ďalej než predošlé diely a ponúka viac ako 70 hrateľných postáv a 100 arén. Prichádza ultimátny diel, na ktorý fanúšikovia čakali, alebo v tomto prípade platí neslávne známe pravidlo, že čo je veľa, to je veľa?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mortal-kombat-11-thumbnail-nahled.jpg

Mortal Kombat 11 (RECENZIA) – kráľ bojoviek sa vracia na scénu

Je to neuveriteľné, ale séria bojoviek Mortal Kombat nás svojou brutalitou baví už takmer 3 dekády a rovnako ako neohrození bojovníci v hre stále nestráca dych. 23. apríla 2019 do obchodov dorazí už 11. oficiálny diel, ktorého vývoj si opäť vzali na starosť chlapci a dievčatá z NetherRealm Studios. Bude nás to všetko mlátenie opäť baviť, alebo sa Mortal Kombat 11 pustil do zápasu, ktorý nedokáže vyhrať?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/soulcalibur-6-thumbnail-nahled.jpg

SoulCalibur VI (RECENZIA) – Záchrana sveta s mečom v ruke

Iskry odletujú od nabrúsených mečov, tempo bitky je smrteľné a z tvárí bojovníkov možno vyčítať vypätie na hrane úplného vyčerpania. Chápete správne, že sa na herný trh dostáva japonská mlátička SoulCalibur VI, v ktorej sa bojové umenie hrdinov snúbi s najrôznejšími zbraňami. Ako sa bojovka z produkcie Bandai Namco hrá, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e5a09c07-3146-4d01-8f6b-07999fa694e1.jpg

Jump Force (RECENZIA) – ani slávna predloha všetko nespasí

Keď sa v jednej hre stretnú hrdinovia a záporáci troch veľmi populárnych manga sérií, je nad slnko jasné, že minimálne pôjde o osud celej našej planéty, ak nie rovno celého vesmíru. Vydavateľ Bandai Namco a štúdio Spike Chunsoft ukuchtili nadupanú bojovku na PC, PS4 a Xbox One menom Jump Force, kde nebude núdza o ničivé údery a ohlušujúcu deštrukciu. Oplatí sa ale byť pri tom, alebo bude lepšie vziať nohy na plecia?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/yakuza-6-small.jpg

Yakuza 6: The Song of Life (RECENZIA) – Kazuma Kiryu sa vracia

Séria Yakuza nám už po šiestykrát umožní nahliadnuť do fascinujúceho sveta japonskej mafie. SEGA vo svojom najnovšom titule Yakuza 6: The Song of Life opäť predstavuje krásne spracovaný otvorený svet kombinovaný s klasickou bojovkou, predovšetkým ale ide o posledný príbeh hlavného hrdinu Kazumu Kiryu. Ako sa táto PS4 exkluzivita, ktorá vyšla 17. apríla 2018, podarila? Dozviete sa v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/injustice-2-legendary-edition-logosmall.jpg

Injustice 2: Legendary Edition (RECENZIA a NOVINKY) – legendárny nášup!

NetherRealm dobre vedia, ako urobiť kvalitnú bojovku. Injustice 2 bola (a stále je) vynikajúca hra, ktorú nedávno doplnila takzvaná Legendary Edition. Do sveta DC pridáva nové charaktery, vybavenie a vôbec všetko, čo by ste si mohli priať. Ak sa chcete pustiť do súbojov medzi superhrdinami a čakali ste správnu príležitosť, potom ďalej neotáľajte! Prečítať si môžete tiež recenziu na základnú edíciu Injustice 2.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/world-of-warriors-logosmall_1.jpg

World of Warriors (RECENZIA) – keď chce mobilná hra hrať prvú ligu veľkých konzol

Hry na mobilných telefónoch sú dobrým štartom pre začínajúcich vývojárov. Tvorcovia zo Saber Interactive prišli s pomerne ambicióznym projektom – preniesť populárnu mobilnú bojovku World of Warriors na PlayStation 4 v takej forme, aby mohol titul konkurovať iným veľkým hrám. Či sa im to podarilo, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dragon-ball-fighterz-logosmall_1.jpg

Dragon Ball FighterZ (RECENZIA) – bojuj ako Goku

Dragon Ball FighterZ je arkádová bojovka čerpajúca zo slávnej komiksovej predlohy, ktorej vývoj si vzalo na starosti štúdio Arc System Works. Ako verne sa tejto hre vychádzajúcej pre platformy PC, PS4 a Xbox One podarilo previesť atmosféru komiksových zošitov do videohernej podoby? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dragon-ball-fighterz-logosmall.jpg

Dragon Ball FigtherZ (PREVIEW) – dojmy z uzavrenej bety

Dragon Ball FighterZ je pripravovaná bojovka čerpajúca zo slávnej komiksovej predlohy, aktuálne vyvíjaná štúdiom Arc System Works pre platformy PC, PS4 a Xbox One. Cez víkend sme mali možnosť nakuknúť tejto očakávanej hre pod kabát v rámci uzavrenej beta verzie. Ako sa nám páčila, sa dozviete v našej preview. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií