AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-part-2-logo1-nahled.jpg

Final Fantasy VII Rebirth (INFO): Dátum vydania, Gameplay, Trailery

Final Fantasy VII Remake nepochybne patrí k najambicióznejším videoherným prerábkam posledných rokov a zatiaľ čo zbiera jedno pozitívne hodnotenie za druhým, v Square Enix usilovne pracujú na jeho pokračovaní. Čo si na nás Final Fantasy VII Rebirth chystá? Akým smerom sa vydá jeho príbeh a aké zmeny v hrateľnosti môžeme očakávať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-7-remake-intergrade-recenze-cover-nahled.jpg

Final Fantasy VII: Remake Intergrade PC (RECENZIA) – Nedopečený port s veľkým srdcom

Remake siedmeho dielu série Final Fantasy prišiel konečne aj na osobné počítače. Na konzolách PS4 a PS5 Final Fantasy VII Remake doslova žiaril, ale dá sa to isté povedať aj o PC porte? Ako dopadol prevod na klávesnicu a myš? A čo grafické možnosti? No, nebudeme si nič nahovárať - tu všetko tak ružové nie je, ale aj napriek tomu si myslíme, že si Final Fantasy VII: Remake Intergrade zaslúži vašu pozornosť. Viac sa dozviete v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-rpg-hry-top-25-nahled.jpg

Najlepšie RPG na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Chcete si zahrať RPG zo starej školy? Alebo máte radšej modernejšie a akčnejšie poňatie tohto žánru? V tomto zozname nájdete oba varianty a možno aj nejakú perlu, o ktorú ste doteraz nezavadili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-recenze-nahled1.png

Final Fantasy VII Remake (RECENZIA) – Horúci kandidát na hru roka 2020

Hodnotiť akýkoľvek remake je vždy pomerne zradná záležitosť a dvojnásobne to platí v prípade remakov hier, ktoré už vo svojom čase boli výborné. Je to ako keby si tvorcovia povedali: „Kedysi sme urobili skvelú hru a teraz vám ukážeme, že to dokážeme ešte lepšie“. Pre niekoho to môže byť prihrievanie si polievočky, ale pre druhých tiež možnosť si vyskúšať hernú klasiku v modernom prevedení a presne o tomto je remake Final Fantasy VII. Nejde len o novšie a krajšie grafické rúcho, ale o celkové prerobenie RPG lahôdky z roku 1997, s ktorou štúdio Square Enix trafilo klinček po hlavičke. Kandidát na hru roka 2020 si žiada vašu pozornosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/state-of-play-2020-august-godfall2-nahled.jpg

PlayStation State of Play (september 2019) – The Last of Us Part II odhalilo dátum vydania a dychberúce prekvapenie

September nám okrem mierneho ochladenia priniesol tiež doposiaľ najnabitejšiu epizódu State of Play. Civilization VI, Call of Duty: Modern Warfare a samozrejme The Last of Us Part II. To je len niekoľko málo hier, ktoré septembrovej epizóde dominovali. V článku sa môžete pozrieť na záznam posledného dielu a prečítať si, čo najzaujímavejšie ponúkol. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-cloud-strife-nahled.jpg

Final Fantasy VII Remake (PREVIEW) – Všetko, čo potrebujete vedieť

Je to už dvadsať rokov, čo si hráči mohli na svojich prehistorických „plejstejšnoch“ vyskúšať Final Fantasy VII. Išlo síce o siedmy diel série, ale vzhľadom na to, že išlo o prvý diel vydaný na konzolu PlayStation, dostala sa do povedomia omnoho väčšieho počtu ľudí, než tomu bolo pri predošlých tituloch. Square Enix teraz chystá remake jedného z najobľúbenejších dielov tejto JRPG série a vy sa v našom článku o tomto projekte dozviete všetko podstatné.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií