PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/civilization-7-cover-nahled.jpg

Civilization 7 – Všetko, čo vieme

Dobrá správa pre všetkých milovníkov 4X stratégií – to, čo sme všetci už tak nejako tušili, je skutočnosťou: Civilization 7 od Firaxis Games je vo vývoji. Od vydania poslednej „cievky“ v roku 2016 ubehlo už pekných pár dní, takže nemôžeme povedať, že by sme si občas nehovorili: „Kedy už bude nová Civilizácia?“. Zdá sa, že ten čas nadíde už čoskoro a my sa teraz pozrieme na to, čo môžeme od Civilization 7 očakávať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-midnight-suns-thumbnail.jpg

Marvel's Midnight Suns: dátum vydania, gameplay, príbeh a ďalšie info

Marvel pokračuje v dobývaní nielen filmového sveta, ale aj toho herného. Po Marvel's Avengers sa na nás chystá ďalšia tímovka. Marvel's Midnight Suns od autorov série XCOM ale bude hrať ďaleko viac na taktickejšiu nôtu, ide totiž o ťahové akčné RPG sústreďujúce sa na jednotlivých hrdinov a ich vzájomné vzťahy. Silné osobnosti sa totiž musia zomknúť, aby porazili Matku démonov Lilith a samotného pána zla Chthona.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xcom-2-collection-switch-recenze-nahled1.jpg

XCOM 2 Collection (Mini RECENZIA) – Na Switchi takmer ako doma

Môžeme buď lamentovať nad tým, že Switch je v posledných rokoch zaplavovaný najrôznejšími portami starších hier, alebo sa radovať z toho, že si svoje obľúbené kúsky môžeme zahrať tiež napríklad na cestách. S akým prístupom sa vrhnete do čítania tejto recenzie, je čisto na vás, koniec koncov na túto problematiku v nej odpoveď nenájdete. Dozviete sa však, ako sa port známej ťahovej stratégie z roku 2016 podarilo previesť na hybridnú konzolu Nintendo Switch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/civilization-vi-recenze-cover-nahled.jpg

Civilization VI (RECENZIA) – Boj o svetovú nadvládu dorazil na PS4 a Xbox One

Sériu vývojárskej ikony Sida Meiera asi nie je nutné predstavovať, ale ak sa nájde niekto, komu Civilization VI nič nehovorí, tak vedzte, že sa v rámci tejto ťahovej stratégie snažíte všetkými dostupnými prostriedkami zanechať čo najhlbšiu stopu v histórii ľudstva. Pravidelne sa tvorbou vlastných dejín zaoberajú PC-čkári, vlani sa k nim pridali majitelia Switchu, ale až teraz svoju šancu dostanú konzoly PS4 a Xbox One. Ako sa konverzia na tieto platformy podarila, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/civilization-vi-uvod.jpg

Civilization VI: Gathering Storm (Mini Recenzia) – Vydarené DLC v znamení veľkých katastrof

Posledný diel série Civilization sa pýši tým, že v ňom Firaxis Games kombinuje väčšinu podarených prvkov značky, po ktorých hráči po celé roky bažili. V Civilization VI bol prostredníctvom prvej expanzie Rise and Fall značne vylepšený systém diplomacie, zefektívnené súboje, upravené frakcie a upravená celková hrateľnosť. V našej dnešnej recenzii vám podrobne predstavíme najnovšie rozšírenie Gathering Storm, ktoré prebúdza doteraz spiacu prírodu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/civilization-vi-rise-and-fall-logosmall.jpg

Civilization VI: Rise and Fall (RECENZIA) – Podarený balíček

Pokračovanie jednej z najvýraznejších strategických sérií Civilization VI bolo vývojármi z Firaxis nedávno obohatené o nový datadisk. Ako sa nám Civilization VI: Rise and Fall hral a čo nám na ňom nesedelo, nájdete v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xcom-2-war-of-the-chosen-thumbnail-nahled.jpg

XCOM 2: War of the Chosen – datadisk ako za starých čias (RECENZIA)

Organizácia XCOM to nemala nikdy jednoduché. Zlé ubytovacie podmienky, mizerná strava, vojaci s úbohou muškou a do toho teraz ešte traja zloduchovia v podobe Chosen (vyvolených), ktorí sa nezastavia pred ničím. V datadisku XCOM 2: War of the Chosen je na vás nájsť nových spojencov a ukázať mimozemšťanom dvere. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií