PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forza-horizon-4-lego-speed-champions-zavod-nahled.jpg

Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions DLC (RECENZIA) – dánske kocky nikdy nesklamú

Tento rok nás nový prírastok do série Forza Motorsport nečaká, vynahradiť nám túto stratu môže aspoň sesterská série Forza Horizon, ktorej štvrtý diel dostal druhé a posledné DLC. Po veľmi vydarenom, ale konzervatívnom Fortune Island prináša LEGO Speed Champions do sveta arkádového pretekania obľúbené kocky LEGO a pokiaľ máte pochybnosti, ako táto stavebnica do Forzy pasuje, prečítajte si našu recenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8f9d0def-7818-4159-8a4f-edf4df540722.jpg

Forza Horizon 4: Fortune Island (RECENZIA) – honba za pokladom

Málokto by si želal stráviť záver roka na daždivom severe Veľkej Británie, ale práve tam by ste mali zamieriť, ak ste majiteľmi Forzy Horizon 4. Tieto arkádové preteky od britského štúdia Playground Games práve v týchto dňoch dostali rozšírenie Fortune Island, ktoré si v našej recenzii vyslúžilo skvelé hodnotenie. Prečo, to sa dozviete v článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/forza-horizon-4-nahledsmall.jpg

Forza Horizon 4 (RECENZIA) – Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ

Séria Forza Horizon patrí k tomu najlepšiemu, čo si možno na poli pretekárskych arkád v otvorenom svete zahrať. Vývojári z Playground Games presúvajú dianie festivalu Horizon do Británie a ozvláštňujú hru najmä o pravidelné zmeny ročných období, ktoré menia vizuál aj hrateľnosť. Ako sa nám Forza Horizon 4 páčila, sa dozviete v recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií