AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/forza-motorsport-main-keyart.jpeg

Forza Motorsport – Všetko, čo vieme

Nová Forza Motorsport hlása nielen väčší príklon k realizmu, ale podľa prvých špekulácií by sme sa mohli dočkať aj prepracovanejšieho kariérneho režimu. Pôjde navyše o prvú Microsoft exkluzivitu, ktorá už nevyjde na Xbox One, očakávať teda môžeme aj skvelé grafické spracovanie. Všetko, čo zatiaľ o Forze Motorsport vieme, alebo vďaka skorej fáze vývoja zatiaľ len predpokladáme, zistíte v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/forza-motorsport-7-logo.jpg

Forza Motorsport 7 dorazí aj na PC už 3. októbra

Pretekárska séria Forza Motorsport už veľa rokov láka svojich fanúšikov k pomerne obľúbenej konzole Microsoftu. Teraz však vyjde aj na PC. Na E3 nám bol vývojárskym štúdiom Turn 10 predstavený jej siedmy pokračovateľ, ktorý by mal obdivovateľov tejto série osloviť hlavne efektívnou kombináciou súčasných mechanizmov. Doraziť by k nám mal už 3. októbra. Ako na nás zatiaľ pôsobí, sa dozviete v nasledujúcich riadkoch. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií