Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/forza-motorsport-main-keyart.jpeg

Forza Motorsport – Všetko, čo vieme

Nová Forza Motorsport hlása nielen väčší príklon k realizmu, ale podľa prvých špekulácií by sme sa mohli dočkať aj prepracovanejšieho kariérneho režimu. Pôjde navyše o prvú Microsoft exkluzivitu, ktorá už nevyjde na Xbox One, očakávať teda môžeme aj skvelé grafické spracovanie. Všetko, čo zatiaľ o Forze Motorsport vieme, alebo vďaka skorej fáze vývoja zatiaľ len predpokladáme, zistíte v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forza-horizon-5-thumbnil.jpg

Forza Horizon 5 (INFO) – Hot Wheels DLC a ďalšie novinky

Forza Horizon 5 presunula pretekársky festival Horizon z upršaného Anglicka do Mexika, kde okrem striedajúcich sa ročných období mení hrateľnosť aj vizuál niekoľko rozličných biómov, vďaka ktorým vám pretekanie v stovkách áut v otvorenom svete len tak nezovšednie. Pokiaľ chcete byť neustále v obraze a vedieť, aký nový obsah autori do hry pridali alebo sa ju ešte len chystáte vyskúšať, všetko potrebné nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forza-horizon-4-lego-speed-champions-zavod-nahled.jpg

Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions DLC (RECENZIA) – dánske kocky nikdy nesklamú

Tento rok nás nový prírastok do série Forza Motorsport nečaká, vynahradiť nám túto stratu môže aspoň sesterská série Forza Horizon, ktorej štvrtý diel dostal druhé a posledné DLC. Po veľmi vydarenom, ale konzervatívnom Fortune Island prináša LEGO Speed Champions do sveta arkádového pretekania obľúbené kocky LEGO a pokiaľ máte pochybnosti, ako táto stavebnica do Forzy pasuje, prečítajte si našu recenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/forza-horizon-4-nahledsmall.jpg

Forza Horizon 4 (RECENZIA) – Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ

Séria Forza Horizon patrí k tomu najlepšiemu, čo si možno na poli pretekárskych arkád v otvorenom svete zahrať. Vývojári z Playground Games presúvajú dianie festivalu Horizon do Británie a ozvláštňujú hru najmä o pravidelné zmeny ročných období, ktoré menia vizuál aj hrateľnosť. Ako sa nám Forza Horizon 4 páčila, sa dozviete v recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií