AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Sony-02_1.png

Nenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony

Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-letni-cashback-nahled.jpg

Letný Canon cashback: Ušetrite až 500 € pri nákupe fototechniky

Urobte si radosť novou fotovýbavou od spoločnosti Canon. Zaobstarajte si vybrané fotoaparáty, objektívy a ďalšie príslušenstvo a my vám po registrácii vrátime až 500 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-panasonic-lumix-s5-nahled.jpg

Panasonic cashback: kúpte si fotoaparát Lumix S5 a získajte naspäť 200 eur

Zháňate špičkový fotoaparát, ktorý oceníte nielen pri zaznamenaní vašich letných zážitkov? Pozrite sa na aktuálnu ponuku Panasonicu. Ak si navyše vyberiete skvelý full frame fotoaparát Panasonic Lumix S5, ktorý nielen skvele fotí, ale aj natáča, máte šancu získať naspäť 200 € v rámci aktuálnej akcie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-fotit-mobilnim-telefonem_1.jpg

10 tipov a trikov, ako fotografovať mobilným telefónom

Prečítajte si 10 tipov a trikov, ako fotiť mobilom. Zistíte, ako na nočnú fotografiu, v čom tkvie tajomstvo rozmazaného pozadia, načo si zaobstarať statív, prečo sa radšej vyhnúť poludňajšiemu slnku či čo je to zlatý rez. Alebo vás zaujíma, aké sú najlepšie fotomobily? Všetko o fotení mobilným telefónom v článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/04_banner_173922_LDB_1160x580_sony_CZ.jpg

Akcia Sony Cross vám zlacní vybrané produkty o 15 %

Nakúpte vybrané produkty Sony a ako darček dostanete voucher na zľavu 15 % na niektorý z vybraných produktov toho istého výrobcu. Ale pozor, ponuka je časovo obmedzená. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/inovace-posledniho-roku-13.jpg

Inovácia telefónov za posledný rok. Ktoré dávajú najväčší zmysel?

Mobilné telefóny idú neustále dopredu. Jedným z dôkazov budiž fotoaparáty, ktoré každým rokom prechádzajú neuveriteľným pokrokom. To ale nie je všetko. Tohtoročné mobily sú lepšie ako tie vlaňajšie aj vďaka ďalším vylepšeniam. Z týchto máme najväčšiu radosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tipy-na-darky-pro-fotografy-1.jpg

Desatoro tipov na darčeky pre fotografov

Máte v rodine, alebo medzi priateľmi fotografa, ktorého by ste na Vianoce chceli obdarovať, ale netušíte, čo by mu urobilo radosť? Potom sme práve pre vás pripravili článok s desiatkou praktických tipov na vianočný, ale napríklad aj narodeninový fotografický darček. Nahliadnite a nechajte sa inšpirovať.


    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-zv1.jpg

    Sony ZV-1: vyladený kompakt pre vlogerov

    Sony prišlo s novým kompaktným fotoaparátom určeným predovšetkým pre vlogerov, ktorým chce ponúknuť rad na mieru ušitých funkcií (Bokeh Switch, Product Showcase a ďalšie). Netají sa podobnosťou so špičkovým kompaktom Sony RX100 VII, na trh ale prichádza za výrazne príjemnejšiu cenu. Čo teda ponúka? Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm-instax-mini-11-recenze-test.jpg

    Fujifilm Instax Mini 11 (RECENZIA) – štýlový instantný fotoaparát

    Máme tu ďalšiu recenziu instantného fotoaparátu z dielní japonského giganta Fujifilm! Tentokrát ide o štýlovú univerzálnu novinku Fujifilm Instax Mini 11. Ako hodnotíme obrazovú kvalitu, konštrukciu alebo ovládanie fotoaparátu? Dozviete sa v článku! Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-250d-nahled.jpg

    Canon EOS 250D (RECENZIA) – digitálna zrkadlovka (nielen) pre začiatočníkov

    V dnešnej recenzii si posvietime na novú, dostupnú digitálnu zrkadlovku spoločnosti Canon. Nenechajte sa však lákavou cenovkou zmiasť – druhý najvyšší model radu pre začiatočníkov, Canon EOS 250D, zaujme vysokou kvalitou svojich fotografií aj ostrieľaných fotografov! Neveríte? Presvedčte sa sami v našej recenzii! Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/photokina-2018-veletrh-232.jpg

    Photokina 2018 (TOP 6 NOVINIEK) – Najväčší veľtrh fototechniky. Čo stálo za to?

    Veľtrh Photokina 2018, konaný každé dva roky v Kolíne nad Rýnom, je za nami. Nechýbal tu nikto, kto má niečo spoločné s fotografickou technikou, vrátane nás. Čo najzaujímavejšie sa na Photokina 2018 predstavilo? Máme pre vás TOP 6 noviniek.

    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-fotit-architekturu-nahled.jpg

    Fotenie architektúry s bezzrkadlovkami Olympus

    Chcete fotiť architektúru na dovolenke alebo kedykoľvek vo voľnom čase? Každý fotografický žáner má svoje pravidlá, a my vám ukážeme, aké by ste mali dodržiavať na získanie tých najlepších fotografií zaujímavých stavieb. Môžete na to využiť napríklad fotoaparáty Olympus a pri ich nákupe využiť značnú zľavu. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-powershot-sx740hs-nahled.jpg

    Canon PowerShot SX740 HS ponúka 40× zoom a 4K video

    Canon predstavil novinku Canon PowerShot SX740 HS, ktorá patrí medzi kompaktné ultrazoomy. 40× optický zoom je ekvivalentom ohniskových vzdialeností 24 až 960 mm a aj cez ne má objektív celkom slušnú svetelnosť. Nechýba ani výklopný displej, 4K video alebo stabilizácia senzora. Viac už ale v článku. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-coolpix-p1000-ultarzoom.jpg

    Nikon Coolpix P1000 je nový kráľ medzi ultrazoomami

    Nikon Coolpix P1000 prichádza z nevídaným 125-násobným optickým zoomom a zosadzuje tak z trónu doposiaľ najvýkonnejší ultrazoom fotoaparát značky, model P900. Umožní tiež napríklad nahrávanie 4K/30fps videa s kombináciou optickej a digitálnej stabilizácie. Na trh príde v septembri tohto roku.? Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foto-prislusenstvi-na-leto.jpg

    Základné príslušenstvo k novému fotoaparátu

    Leto klope na dvere, a preto sme sa rozhodli vám podrobne poradiť, akým fotopříslušenstvím by ste mali svoj fotoaparát dovybaviť. Čo by vám vo svojej fototašky rozhodne nemalo chýbať, aby ste nasnímali čo najlepšie snímky? Na to nájdete odpoveď v našom článku.

    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-holo360-nahled.jpg

    Acer Holo360: Zaznamenajte a zdieľajte kompletné scenérie

    Acer Holo360 je unikátna sférická kamera. Ako používateľ môžete ťažiť z funkcií smartfónu, vďaka ktorým snímky alebo videá z dvoch sférických snímačov ihneď spracujete priamo v kamere a rovno zdieľate. Drobná kamera sa uplatní na cestách za zábavou a pre niektorých bude aj praktickým pracovným nástrojom.

    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon-EOS-2000D.jpg

    Canon EOS 2000D (PREVIEW)

    Začiatočnícka zrkadlovka Canon EOS 1300D je na trhu necelé 2 roky a už sa dočkala svojho nástupcu. Nová „entry level“ zrkadlovka Canon EOS 2000D má inovovanný 24 Mpx snímač, nový obrazový procesor a niekoľko ďalších vylepšení. Aké sú to vylepšenia, kedy bude fotoaparát dostupný a koľko bude stáť?

    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-lumix-gx9.png

    Panasonic Lumix GX9 (PREVIEW)

    S novými fotoaparátmi sa v posledných dňoch roztrhlo vrece. Nový Panasonic Lumix GX9 je bezzrkadlovka, ktorá zaujme najmä päťosovou duálnou stabilizáciou snímača a netradične riešeným hľadáčikom. Dokáže ale aj 4K video, úplne tiché fotografovanie a zaostrovať až po snímaní. Viac v článku. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kompakt-009.jpg

    Vyberáme kompaktný fotoaparát

    Zaujíma vás, čím sa riadiť pri výbere vhodného kompaktného fotoaparátu? V našom článku pre vás odhalíme, ale tiež vysvetlíme tie najdôležitejšie parametre na správny výber. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Minion-nahled.jpg

    Chcú vaše deti vlastný fotoaparát? Je tu Fujifilm Instax Mini 8 Minion s Mimoňom

    Detský fotoaparát FUJIFILM Instax Mini 8 Minion vyzerá ako naozajstný Mimoň z filmu Ja, zloduch. Dokáže zaostriť od 60 cm až do nekonečna, má automatický blesk, 4 možnosti nastavenia expozície a hlavne dokáže fotky hneď vytlačiť! Prečítať viac »
    P-DC1-WEB13
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií