AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (RECENZIA): Evolúciu strieda revolúcia umelej inteligencie

Výrobca Samsung sa tento rok odhodlal urobiť zmeny, ktorými chce zásadne zmeniť spôsob, akým používame naše inteligentné telefóny. Reč je o umelej inteligencii, ktorou svoje nové telefóny Galaxy S24 vybavil a ktorá dnes hýbe svetom. Nielen umelú inteligenciu, ale aj všetko ostatné sme na novom telefóne Samsung Galaxy S24 Ultra otestovali a naše dojmy prinášame v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

Najlepšie telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Hľadáte najlepšie telefóny na rok 2024? V nasledujúcom článku vám prinášame prehľad súčasných šampiónov. Zahrnuli sme aj najlepšie mobily do 700, 500, 200 eur a najlepšie mobily pre deti a seniorov. Porovnali sme výkon, cenu, fotoaparát, funkcie alebo konštrukciu. Ktoré sú teda najlepšie telefóny súčasnosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Honor-Magic6-Pro-recenze-22.jpg

Honor Magic6 Pro (RECENZIA): Najlepší mobil súčasnosti? Vo fotografovaní určite

Honor Magic 6 Pro je unikátny telefón. Najskôr si všimnete obrovskú optiku v jeho zadnej časti, a zrejme aj vyššiu hmotnosť celého telefónu. Potom ale narazíte už len na samé pozitíva a budete rovnako ako ja uznalo prikyvovať hlavou. Skvelý fotoaparát, displej, zvuk, výkon, a dokonca aj výdrž batérie. Niet divu, že od DxOMark získal hneď niekoľko ocenení. Viac v recenzii Honoru Magic6 Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-fotomobily-test.jpg

Najlepšie fotomobily 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Fotoaparáty boli predtým v telefónoch okrajovou záležitosťou, dnes sú mnohokrát tým hlavným kritériom pre ich výber. Pripravili sme pre vás prehľad najlepších fotomobilov v troch cenových kategóriách a tiež pár stručných rád k tomu, ako sa vo fotografických vlastnostiach mobilov orientovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (RECENZIA): Špičková vlajková loď, ktorá však musí čeliť tvrdej konkurencii

OnePlus 12 je novou generáciou hlavného ťahúňa čínskej značky, ktorá chce reagovať na najsilnejšiu konkurenciu. Ako sa modelu OnePlus 12 bude v pomyselnom súboji so súpermi dariť? Dozviete sa v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (RECENZIA): Dostupná vlajková loď s kvalitným fotoaparátom a bleskovým nabíjaním

V ponuke firmy Xiaomi sa objavil model Xiaomi 13T Pro. Prišiel po boku s modelom bez prídomku Pro, oproti ktorému však prináša užitočné vylepšenia, ktoré ho katapultujú do vyššej kategórie. Ako sa mu v nej darí, čím vyniká a s ktorými mobilnými telefónmi sa môže smelo porovnávať? Všetko sa dozviete v recenzii Xiaomi 13T Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (RECENZIA): Skvelému fotoaparátu uberá body menej prívetivá ergonómia

Sony Xperia 1 V sa zaraďuje medzi mobilné telefóny, ktoré majú bližšie k profesionálnym fotoaparátom. Ako tento telefón dopadol v recenzii? Okrem fotoaparátu sme v teste vyskúšali aj ďalšie funkcie tohto na pohľad veľmi pekného prístroja. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-pro.jpg

iPhone 15 Pro Max (RECENZIA): Pevný a ľahký titán a viac zmien, než by človek čakal

Informácia, že iPhone 15 Pro Max je najlepší iPhone, aký kedy Apple vyrobil, je nesporná. Tento rok ale prešiel ešte výraznejšou premenou, než jeho predchodcovia v minulých rokoch. Zásluhu na tom má napríklad titán, ktorý so sebou prináša niekoľko výhod, nový konektor, fotoaparát či nové akčné tlačidlo. Novinku sme otestovali a naše poznatky prinášame v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-10-novy-telefon.jpg

Asus Zenfone 10 (RECENZIA): Stále je kráľom kompaktných telefónov, nie vo všetkom je ale lepší ako predchodca

Asus Zenfone 10 na seba strháva pozornosť hlavne tým, že ide do malého telefónu umiestniť top výbavu. Stále je to skvelý kompaktný telefón, od posledného razu sa toho ale na prvý pohľad veľmi nezmenilo. Stojí tohtoročná generácia za upgrade? Viac v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-90-nahled.jpg

Honor 90 (RECENZIA): So skvelým displejom a kamerou berie strednú triedu útokom

Nový mobilný telefón Honor 90 už po vydaní zaujal ako svojím vzhľadom, tak výbavou. Hlavnú úlohu tu hrá 200 Mpx hlavný fotoaparát a skvelý pomer ceny a výkonu vďaka čipsetu Qualcomm Snapdragon. Ako sa ale Honor 90 darí v praxi? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-5-pro-recenze-nahled.jpg

Honor Magic5 Pro (RECENZIA): Vlajková loď, ktorá ale zostala tesne pod vrcholom

Vyskúšali sme nový Honor Magic5 Pro, vybavený telefón, ktorý sa chváli fotoaparátmi, výdržou batérie aj svojim výkonom. Ako sa ukázal v praxi? Aké sú jeho silné stránky a kde sú jeho slabiny? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-pro-max-recenze-nahled.jpg

iPhone 14 Pro Max (RECENZIA): Nová forma interakcie a nekompromisné fotky

iPhone 14 Pro Max má takú výbavu, že sa radí medzi najlepšie mobily súčasnosti. Čo všetko pre to musel výrobca urobiť? Overili sme to pri každodennom používaní a výsledky zhŕňame v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7-pro-recenze-test.jpg

Google Pixel 7 Pro (RECENZIA): americký výrobca sa opäť prekonal

Mobilný telefón Google Pixel 7 Pro prišiel s celým radom vylepšení, ako napríklad s novým čipom Google Tensor G2, celým radom softvérových funkcií, ale tiež napríklad s uhladenejším dizajnom. Ten po novom ponúkne fotomodul z kovu a predtým nevídané farebné vyhotovenia. Ako sa Pixel 7 Pro používa v praxi? Vyskúšali sme v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-30-ultra-recenze.jpg

Motorola Edge 30 Ultra (RECENZIA): Vlajkových lodí sa len tak nezľakne

Mobilný telefón Motorola Edge 30 Ultra prišiel tak trochu ako blesk z jasného neba, rozhodne by vám však nemal uniknúť. Okrem toho, že ide o vôbec prvý smartfón na svete s 200 Mpx snímačom, ponúkne nová Motorola aj celý rad špičkových parametrov, a to za veľmi prívetivú cenu. Čo novinka ponúka a ako obstála v našej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-pro-recenze-nahled.jpg

Xiaomi 12 Pro (RECENZIA): Stačí najvýkonnejší Android na konkurenciu?

Na sklonku roku 2021 spoločnosť Xiaomi predstavila svoj nový rad skvele vybavených smartfónov Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro. Práve na model Pro sme sa pozreli v recenzii a vyskúšali sme nielen fotoaparát, ale aj výkon a skutočnú rýchlosť 120 W nabíjania. Ako si telefón viedol a dokáže obstáť aj medzi tými najlepšími?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s22-ultra-recenze-nahled-10.jpg

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G (RECENZIA): konečne regulárny nástupca radu Galaxy Note

Nadupaný smartfón zo stajne Samsungu je tu. Na prvý pohľad sa prezentuje ako očarujúci mobil, ktorý môže naozaj dosť ponúknuť. Nie každému však môže prísť jeho veľkosť a cena prijateľná. My sme ho každopádne v recenzii vyskúšali a prinášame zhrnutie. Aký je Samsung Galaxy S22 Ultra 5G?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-11t-nahled.jpg

Xiaomi 11T a 11T Pro (PREVIEW): Skvelý fotoaparát a 120 W rýchle nabíjanie

Od vydania vlajkových lodí Xiaomi Mi 11 uplynulo približne pol roka, a tak je čas na novinky. Xiaomi 11T, 11T Pro a 11T Lite, ktorý však príde neskôr, stavajú na pevnom základe, ale prinášajú výrazne vylepšený fotoaparát a až 120 W rýchle nabíjanie. To umožňuje nabiť celú batériu za niekoľko minút. Sú tu však aj na kompromisy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-kamera-nahled.jpg

Mobil a fotoaparát: Sú fotoaparáty lacných telefónov naozaj tak dobré?

Fotomodul so štyrmi objektívmi a množstvom megapixelov dnes nie je ničím výnimočným aj v nižších cenových kategóriách smartfónov. Tieto parametre však nie sú vždy zárukou, že ide o skvelý fotoaparát. Ktoré parametre by ste mali sledovať podrobnejšie a aké sú fotoaparáty nižšej triedy v porovnaní s modelmi zo strednej triedy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Ako sťahovať fotky z mobilu do počítača

Mobily nám dnes nahradili aj fotoaparáty. Sú vždy po ruke a kvalitou sa im bez problémov vyrovnajú. Ako ale s fotkami po vyfotografovaní ďalej nakladať? Ako ich dostať z mobilu do počítača? Na všetko odpovieme v nasledujúcom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 1 III (PREVIEW): 4K displej aj variabilný periskop

Nová Sony Xperia 1 III prináša oproti predchodcovi síce len mierne inovovaný vzhľad, vo vnútri sa ale skrýva nejedno prekvapenie. Čo všetko novinka priniesla a hlavne – čo ponúkne profesionálnym producentom video obsahu alebo fotografom, pre ktorých je primárne určená? Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií