PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/fujifilm-instax-mini-11-recenze-test.jpg

Fujifilm Instax Mini 11 (RECENZIA) – štýlový instantný fotoaparát

Máme tu ďalšiu recenziu instantného fotoaparátu z dielní japonského giganta Fujifilm! Tentokrát ide o štýlovú univerzálnu novinku Fujifilm Instax Mini 11. Ako hodnotíme obrazovú kvalitu, konštrukciu alebo ovládanie fotoaparátu? Dozviete sa v článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/instax-mini-li-play-img.jpg

Fujifilm instax mini LiPlay (RECENZIA) – hybrid medzi instantnými fotoaparátmi

Fujifilm instax mini LiPlay je moderným zástupcom instantných fotoaparátov hneď z niekoľkých dôvodov. Jedným z tých hlavných je napríklad možnosť uložiť si fotku na SD kartu a vybrať si teda, či danú fotografiu chcete, alebo nechcete vytlačiť. Výsad má v rukáve ešte veľa. V našom článku sa o tomto instaxe dozviete všetko dôležité. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm-instax-svatba.jpg

Fujifilm Instax: spestrenie pre svadobčanov aj skvelá zábava na rozlúčky

Na svadbe sa zíde plno hostí a zabaviť ich nie je žiadna hračka. Čo tak im dať instantné fotoaparáty, aby tieto čoskoro už historické chvíle fotili z vlastnej perspektívy a potom sa o fotografie podelili? Fotoaparáty Fujifilm Instax sú na takéto situácie presne tým, čo potrebujete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/photokina-2018-veletrh-232.jpg

Photokina 2018 (TOP 6 NOVINIEK) – Najväčší veľtrh fototechniky. Čo stálo za to?

Veľtrh Photokina 2018, konaný každé dva roky v Kolíne nad Rýnom, je za nami. Nechýbal tu nikto, kto má niečo spoločné s fotografickou technikou, vrátane nás. Čo najzaujímavejšie sa na Photokina 2018 predstavilo? Máme pre vás TOP 6 noviniek.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fujifilm-x-t3-nahled.jpg

Fujifilm X-T3 (PREVIEW)

Nová bezzrkadlovka Fujifilm X-T3 vás dostane svojím retro dizajnom. V útrobách ale počítajte s tou najmodernejšou technikou na čele s novým obrazovým snímačom, natáčaním plnoformátového 4K videa a bezdrôtovou konektivitou. Čo ďalšie skrýva v technických špecifikáciách a koľko bude stáť? Na to nájdete odpoveď v tomto preview. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm-xf10-2-nahled.jpg

Fujifilm XF10 (PREVIEW)

Nový kompaktný fotoaparát od Fujifilmu, model XF10 prináša množstvo zaujímavých funkcií a APS-C senzor v skutočne malom tele. V ponuke by sa mal objaviť v priebehu augusta a ak sa chcete dozvedieť viac, tento článok určite neprehliadnite. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fujifilm-xt100-02.jpg

Fujifilm X-T100 (PREVIEW)

Pre nadšených fotografov Fujifilm predstavil novú bezzrkadlovku Fujifilm X-T100, ktorá obsahuje niektoré prvky z vyšších modelových radov. Snímací čip s rozlíšením 24 Mpx, inteligentné zaostrovanie a elektronický hľadáčik tu patrí do základnej výbavy. Čo na to ale povie cenovka a kedy vôbec bude dostupný? Dočítate sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fujifilm-x-a5-034.jpg

Fujifilm X-A5 (RECENZIA)

Spoločnosť Fujifilm prichádza na trh s novou bezzrkadlovkou Fujifilm X-A5. Rovnako ako predchodca zostáva pri 24 Mpx snímači a výklopnom dotykovom displeji. Aké sú naše dojmy z používania a ponúka Fujifilm X-A5 nejaké pridané funkcie? Odpoveď nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm-x-H1_3.jpg

Fujifilm X-H1 (PREVIEW)

Fujifilm X-H1 je nepochybne jedným z najočakávanejších fotoaparátov roku 2018. Špekulácií ohľadom novej vlajkovej lode bolo naozaj veľa. Ktoré sa potvrdili? Aké sú vylepšenia oproti modelu X-T2? Poznáme konečnú podobu a parametre nového Fuji X-H1. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Minion-nahled.jpg

Chcú vaše deti vlastný fotoaparát? Je tu Fujifilm Instax Mini 8 Minion s Mimoňom

Detský fotoaparát FUJIFILM Instax Mini 8 Minion vyzerá ako naozajstný Mimoň z filmu Ja, zloduch. Dokáže zaostriť od 60 cm až do nekonečna, má automatický blesk, 4 možnosti nastavenia expozície a hlavne dokáže fotky hneď vytlačiť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm-xe-3-nahled.jpg

Fujifilm X-E3 (PREVIEW)

Bezzrkadlovka Fujifilm X-E3 je nástupcom série X-E2 a prichádza s APS-C čipom s rozlíšením 24 Mpx, sériovým snímaním až 14 snímok za sekundu a schopnosťou nahrávať videá v 4K rozlíšení. Čo ďalšie ukrýva jeho kovového telo s retro dizajnom?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Fujifilm-instax-square-sq10-nahled.jpg

Fujifilm Instax Square SQ10

Priania mnohých milovníkov instantnej fotografie boli vypočuté. Fujifilm Instax Square SQ10 je prvým modelom značky, ktorý tlačí fotografie a zároveň ukladá ich digitálnu podobu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm_instax_mini_8.jpg

Recenzia Fujifilm Instax Mini 8, každá fotografia je originálom

Vyskúšali sme analógový Fujifilm Instax Mini 8. Ten dokáže v priebehu chvíľky vytlačiť fotografiu na špeciálny fotopapier. Ako fotoaparát obstál v našej recenzii a aká je kvalita výsledných snímok?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fuji_x_t2_recenze_nahled.jpg

Recenzia Fujifilm X-T2, najlepší fotoaparát od Fuji

Dlho očakávaný nástupca modelu X-T1 od Fuji je tu. Model X-T2 bol predstavený začiatkom júla a teraz sa konečne dostáva na náš trh. Ako sa podaril? Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií