Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-keynote-2017-logo.png

Apple Keynote 2017 (VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ)

Apple predstavil v rámci Apple Keynote 2017 hlavné novinky na tento rok. Prinášajú telefóny iPhone 8 a iPhone 8 Plus túžobne očakávanú revolúciu? Potvrdil sa bezrámčekový iPhone X? A čo Apple TV a Apple Watch 3? Všetko dôležité v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-x-telefon-apple.jpg

iPhone X. Revolúcia v podaní Apple prináša nielen bezrámčekový displej.

iPhone X je doteraz najlepší telefón od Applu. Pýši sa veľkým 5,8" displejom, nádherným bezrámčekovým dizajnom a 3D technológiou na rozpoznávanie tváre. Na čo ďalšie sa môžete tešiť? Kedy sa dostane na trh a aká je jeho cena? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-c-konektor.PNG

O konektore USB-C prehľadne a jasne

Technické inovácie sa presadzujú pomaly a USB-C je toho, bohužiaľ, pravým dôkazom. V našom článku vám však ukáže celé množstvo výhod, ktoré tento obojstranný konektor poskytuje. Predovšetkým ide o moderné prenosové štandardy USB 3.1 Gen2 s možnosťou univerzálneho použitia. Ja vážne o toľko lepší ako obyčajné USB? A má šancu zjednotiť celý trh? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cat-s41-nahled.png

CAT S41, inteligentný odolný telefón s mimoriadnou batériou

Catterpilar patrí nielen medzi najväčších svetových hráčov v stavebných strojoch, ale skvele vie aj odolné telefóny. CAT S41 je toho žiarivým dôkazom. Hravo spĺňa armádnu špecifikáciu MIL SPEC 810G, takže prečká takmer akúkoľvek nepohodu, a navyše vydrží neuveriteľne dlho na jedno nabitie. Koľko bude stáť a kedy ho začneme predávať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-blackberry-keyone-nahled.jpeg

BlackBerry KEYone: unikát s klávesnicou (RECENZIA)

Hľadáte telefón určený primárne na prácu, a pritom nechcete, aby bol nudný? Cnie sa vám po hardvérovej klávesnici? V tom prípade by BlackBerry KEYone mohol byť mobil presne pre vás. Ponúkne aj moderné technológie alebo skvelé vyhotovenie. Ako si povedie v našom teste? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-note8-prvni-dojmy-nahled-min.jpg

Samsung Galaxy Note8 sme vyskúšali naživo!

V Prahe sme si mali možnosť vyskúšať nový Samsung Galaxy Note8, ktorý nás ohromil novými funkciami pera S Pen a duálnym fotoaparátom s dvojnásobným optickým zoomom. Poďte sa pozrieť, čo sme si odniesli zo stretnutia so smartfónom pre najnáročnejších! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupne-ochrany-ip-nahled.jpg

Stupne ochrany proti vode (IPX) a pevným telesám (IP)

Nevíte, jak se vyznat ve značení Ingress Protection Rating (IP)? Je to velmi jednoduché, každá číslice má svůj jednoznačný význam. Ve článku se dočtete, jaký. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-8-recenze-nahled.jpg

Nokia 8 ponúkne duálne video a veľa výkonu (PREVIEW)

V spolupráci so spoločnosťou HMD predstavila Nokia očakávaný telefón Nokia 8. Výkonný smartfón si dal záležať na fotoaparátoch aj výkone a pokúsi sa spustiť novú módu duálnych fotografií Bothies. S konkurenciou sa pobije aj vďaka možnosti záznamu priestorového zvuku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-lenovo-moto-nahled.jpg

Lenovo Moto E4 Plus vydrží 4 dni! (RECENZIA)

Hľadáte telefón, ktorý nepotrebuje nabíjačku každý deň? Lenovo vsadilo pri modeli Moto E4 Plus na veľkú 5 000 mAh batériu, ktorá telefón udrží pri živote pekných pár dní. Nechýba ani čítačka odtlačkov prstov a ďalšie vychytávky. Ako si Lenovo Moto E4 Plus viedol v našom teste? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-moto-z2-force-nahled.jpg

Lenovo Moto Z2 Force – extra odolný displej a Moto Mods

Lenovo predstavilo svoju novú vlajkovú loď Moto Z2 Force, ktorá rovnako ako jej predchodkyňa ponúkne takmer nerozbitný displej a zvýšenú odolnosť. Môžeme tešiť zároveň aj na extrémny výkon aj podporu modulov Moto Mods. Čo ešte nový smartfón Moto Z2 Force ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sd-karta-nahled.jpg

Ako obnoviť dáta z poškodenej SD karty? (NÁVOD)

Šťastný je ten, kto ešte nikdy neprišiel o svoje dáta na pamäťovej karte – či už nechceným zmazaním, alebo chybou samotnej karty. V oboch prípadoch existuje cesta von. Poradíme vám, ako svoje fotky (a nielen ich) dostať späť a tiež ako s kartou správne zaobchádzať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-prodlouzit-vydrz-baterie-telefonu-nahled.jpg

8 tipov, ako predĺžiť výdrž batérie telefónu

Aj tie najlepšie smartfóny sa stále bijú s výdržou batérie. Výkonné procesory a pokročilé funkcie ukrajujú z batérií veľa energie, to však ľahko môžeme zmeniť. Pozrite sa na niekoľko praktických rád, ako zlepšiť výdrže batérie. Niektoré tipy pomôžu navyše zvýšiť výkon telefónu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-q8-nahledovy-obrazek.jpg

LG Q8 je vodoodolný a má dva displeje (PREVIEW)

LG nedávno predstavilo nový kompaktný a pomerne slušne vybavený smartfón pod označením LG Q8. Ten sa dizajnovo odkazuje na vlajkový model LG G6, ale má dva displeje rovnako ako model V20, ktorý sa na náš trh nikdy nedostal. Na čo ďalšie sa môžeme tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-9-nahled.jpg

Honor 9 (RECENZIA)

Honor 9 je ekvivalentom existujúcej vlajkovej lodi Huawei P10. Oproti nemu však naláka na štýlové sklenené telo a exkluzívne farebné vyhotovenie. Čo ďalšie ponúkne za priaznivú cenu 500 eur? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-J7-2017-nahled.jpg

Samsung Galaxy J7 (2017) (RECENZIA)

Otestovali sme nový Samsung Galaxy J7, kovový smartfón s uhlopriečkou 5,5", 3 GB operačnou pamäťou, čítačkou odtlačkov prstov a dvojicou 13 Mpx fotoaparátov. Ako dlho vydrží jeho veľká batéria, čo nám vadilo a čo, naopak, chválime? Dočítate sa vnútri recenzie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-ar-nahled.jpg

Asus Zenfone AR (RECENZIA)

Podpora virtuálnej reality Google Daydream, ale aj rozšírenej reality Tango. To je len začiatok zoznamu funkcií, ktoré prináša nová vlajková loď Asus Zenfone AR. Na trh prinesie ešte jedno prvenstvo v podobe veľkej operačnej pamäte. Aký je náš pocit z nového Zenfonu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-q6-nahled.jpg

LG Q6 je menším a lacnejším súrodencom kráľovskej G6

Páči sa vám LG G6, ale nie ste ochotní zaň platiť 600 eur? Potom práve vás možno poteší správa o blížiacej sa novinke LG Q6, ktorá má veľmi podobný dizajn. Vďaka výbave strednej triedy sa však predpokladá, že bude o poznanie lacnejšia. Viac sa dozviete v našej rezenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Galaxy-S6-Edge_1.jpg

Displej zahnutý na všetkých štyroch stranách: Trend alebo len výstrelok?

Zahnuté displeje sa objavujú v prípade mobilných telefónoch stále častejšie, avšak nie je ale zďaleka isté, či nejde o slepú vývojovú vetvu. Ako to s nimi aktuálne vyzerá? Sú trendom, na ktorý sa zameriavajú výrobcovia, alebo sa vývojové oddelenia jednotlivých značiek zameriavajú na iné veci?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-galaxy-j5-2017-recenze.jpg

Samsung Galaxy J5 (2017) (RECENZIA)

Samsung Galaxy J5 (2017) je prvou lastovičkou z tohtoročného radu Galaxy J5. Pýši sa krásnym kovovým telom, dlhou výdržou batérie, čítačkou odtlačkov prstov a dvojicou 13 Mpx fotoaparátov s dobrou svetelnosťou. Dôkladne sme ho otestovali a prinášame vám podrobnú recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nubia-Z11-mini.jpg

Nubia Z11 miniS ponúkne skvelý fotoaparát (RECENZIA)

Dotykový smartfón Nubia Z11 miniS je určený najmä tým, ktorí ocenia nielen elegantný dizajn, ale aj kvalitu fotografií, ostrý displej s príjemnými farbami alebo dlhú výdrž batérie. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií