AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/peach-fuzz.png

Prekvapivé výsledky prieskumu. Akým farbám telefónov dávame prednosť?

Motorola oznámila pokračovanie spolupráce s Pantone inštitútom. Na začiatku roka 2024 uvedie na slovenský trh dva telefóny v novej farbe roka. Súčasne vykonala prieskum medzi respondentmi, ktorý skúmal obľúbené farby a materiály smartfónov v tomto roku. Aké odtiene momentálne zákazníci preferujú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel_telefony.png

Oukitel ponúka mobilné telefóny vhodné do všetkých podmienok

Značka Oukitel patrí medzi starších výrobcov. Aj napriek tomu však prináša kvalitné vybavenie, ktoré sa hodí do všetkých podmienok, ale aj moderné technológie, ktoré nesmú chýbať v žiadnom smartfóne. Čím všetkým sa táto čínska značka pýši? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-100-recenze-test.jpg

Mobily, na ktoré sa tešíme. Honor 100 a 100 Pro majú netradičný dizajn a ďalšie tromfy vrátane ceny

Úplne nové telefóny Honor 100 a Honor 100 Pro sa nechcú stratiť v záplave ostatných značiek. Svojím vzhľadom pútajú pozornosť. Obidva smartfóny však chcú preukázať aj svoje schopnosti, ktoré nevyzerajú vôbec zle. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AI-Forum-Day2-PR_dl1_FF.jpg

Samsung Gauss je nová umelá inteligencia kórejského výrobcu. K zákazníkom dorazí čoskoro

Samsung tento týždeň oznámil svoj vlastný model umelej inteligencie Samsung Gauss. Generatívna umelá inteligencia sa začína veľmi rýchlo rozrastať a Samsung nechce zostať pozadu. AI Gauss má byť rozdelená do troch častí, ktoré majú na starosti svoj vlastný oddiel. Čo všetko by teda nová AI Gauss mala vedieť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-hyperos-10-nahled.png

Xiaomi HyperOS je nový systém s dôrazom na AI, vyšší výkon aj lepšiu previazanosť

Xiaomi predstavilo svoju novú nadstavbu HyperOS, ktorá po desiatich rokoch nahradí doterajšiu MIUI. Nový systém prináša mnoho užitočných úprav a využíva umelú inteligenciu. Čo všetko HyperOS dokáže a v ktorých telefónoch sa objaví? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 a 14 Pro (PREVIEW): Vlajková loď Xiaomi konečne aj na Slovensku

Výrobca Xiaomi sa konečne ukázal s novými modelmi Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro. Mobilné telefóny zaujmú predovšetkým novým čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, prepracovaným systémom HyperOS a novým výrazným dizajnom. Čo všetko mobily ponúknu a kedy sa na novinky môžeme tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-open-thumbnail.jpg

OnePlus Open nevyzerá zle. Má pekný dizajn a v mnohých ohľadoch aj lepšiu výbavu než konkurenti

OnePlus Open je vôbec prvým skladacím počinom obľúbenej čínskej spoločnosti. Ohýba sa ako kniha, takže je priamym konkurentom telefónov ako Samsung Galaxy Z Fold5 alebo Google Pixel Fold. Ako sa chce od ostatných odlíšiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oscal-nahled.jpg

Mobilné telefóny a tablety Oscal sú vhodné na prácu, zábavu, ale aj do terénu

Značka Oscal prináša na trh s telefónmi a tabletmi svieži vietor v podobe elegantných a odolných zariadení. Mobily aj tablety tohto výrobcu zastanú pracovné povinnosti, a to aj v prašnom a drsnom prostredí. Zároveň si však môžete zaobstarať elegantné zariadenie, ktoré vám bude dobrým spoločníkom pre prácu aj zábavu. Výbavu na to rozhodne majú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blackview-a200-pro-nahled.jpg

Blackview A200 Pro oslní elegantným dizajnom a prináša skvelé funkcie

Blackview nie je iba o odolných telefónoch, ktoré toho vydržia naozaj veľa. Vo svojom repertoári má aj štýlový smartfón A200 Pro s nevídanými funkciami a luxusným zovňajškom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-30-nahled.jpg

Trojica telefónov Huawei Mate 60 mieri vysoko, jeden prvok výbavy ale majú sporný

Veľmi nenápadne oznámil čínsky Huawei svoj nový rad Mate 60. S tým sa zároveň spája v určitej forme aj kontroverzná kompatibilita s mobilnými sieťami 5G. Ako sa novinkám darí v porovnaní medzi sebou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzaguard-hero-tag-test.jpg

Inteligentný lokalizátor AlzaGuard Hero Tag vám pomôže nájsť stratenú peňaženku, kľúče či batoh

Nestraťte prehľad o svojich veciach dennej potreby, ako sú kľúče či peňaženka. Ak ich v množstve oblečenia nevidíte, ľahko si ich prezvoňte. To a mnoho ďalšieho umožňuje lokalizátor AlzaGuard Hero Tag. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-neo-uvod-nahled.jpg

Motorola Edge 40 Neo: starostlivo vybrané farebné vyhotovenia a pokročilé funkcie

Na trh prichádza štýlová Motorola Edge 40 Neo. Zaujme zahnutým displejom a tiež vydarenými farebnými odtieňmi z oficiálnej farebnej palety Pantone. Čo ďalšie si výrobca pre záujemcov o kvalitnú strednú triedu prichystal? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-5-v-nahled.jpg

Sony Xperia 5 V (PREVIEW): vrcholný čipset aj fotoaparát z väčšieho bračeka

Značka Sony vo svojich telefónoch dbá na perfektnú výbavu. Predovšetkým na tú audiovizuálnu. Nie inak je tomu u novej generácie smartfónu Xperia 5 V. Čoho všetkého sme sa dočkali a čo naopak môže chýbať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-g14-nahled.jpg

Motorola Moto G14 je naozaj len za pár eur, pritom ako stvorená na hudbu a video

Pokiaľ máte na zakúpenie nového telefónu obmedzené prostriedky, budete sa musieť uskromniť. Našťastie výrobcovia dokážu ubrať drahé komponenty a nahradiť ich stále veľmi slušnou alternatívou. Motorola sa do toho pustila v prípade Moto G14. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-event-zari-2023-nahled.jpg

Septembrový Apple Event s hromadou noviniek je za dverami

Každoročný Apple event, konaný v septembri, je už za rohom. Tento rok sa akcia v Divadle Steva Jobsa uskutoční 12. septembra o 19.00 hodine nášho času a Apple na nej predstaví svoje najnovšie hardvérové produkty. Čo na nej uvidíme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ulefone-armor-21-nahled.jpg

Nový mobilný telefón UleFone Armor 21 je spojením odolnosti a originálneho dizajnu

Vysoko odolný mobilný telefón UleFone Armor 21 je čerstvou novinkou, ktorá zaujme nielen odolnosťou, ale aj slušnými parametrami strednej triedy a unikátnym dizajnovým prvkom Infinite Halo. Odolnosť je podľa MIL-STD-810H a k tomu pridáva nielen obrovskú batériu, ale aj kvalitný displej a fotoaparát. Čo všetko UleFone Armor 21 ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mix-fold-3-nahled.jpg

Hrúbka iba 5 mm. Vyklápací telefón Xiaomi Mix Fold 3 prichádza so špičkovou výbavou aj tenkou konštrukciou

Úplne nová generácia skvele vybavených vyklápacích telefónov Xiaomi je tu. Model Xiaomi Mix Fold 3 zlepšuje doterajšiu konštrukciu, pridáva prémiové materiály a zvládne aj bezdrôtové nabíjanie. Ako je na tom s dostupnosťou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-ace-2-pro-nahled.jpg

Beštia s 24 GB pamäte RAM. OnePlus Ace 2 Pro ponúkne neskutočnú porciu výkonu

Kto mal predsudky, že iba menší výrobcovia sa snažia prepašovať do nižších cenových tried výkonný hardvér, môže byť krokom firmy OnePlus prekvapený. Jeho nový model Ace 2 Pro totiž exceluje, a to na viacerých frontoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-v29-nahled.jpg

Vivo V29 5G (PREVIEW): vybavený telefón strednej triedy s neobvyklým prvkom na chrbte

Spoločnosť Vivo má na trhu telefóny v rôznych cenových hladinách. Nový mobilný telefón Vivo V29 chce toho za priaznivú cenu ponúknuť čo možno najviac. Ako sa mu to podarilo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-c55-nahled.jpg

Tento telefón má veľmi podarený dizajn aj peknú výbavu, stojí ale menej ako 205 eur

Realme C55 je pomerne solídne vybavený mobilný telefón za málo peňazí. Stojí necelých 205 eur a ponúkne napr. 8 GB pamäte RAM, slušný displej alebo aj pekný dizajn. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií