MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nokia-230-recenze-test.jpg

Nokia 230 (RECENZIA): perfektná voľba nielen pre seniorov

Nokia 230 je typickým zástupcom tlačidlových telefónov – jej hlavnými zbraňami sú nízka cena, dlhá výdrž na batériu, jednoduché ovládanie a decentný dizajn. V rukáve má ale aj ďalšie tromfy. A nedostatky? Tie sa tiež nájdu, nie je ich však veľa a nemusia predstavovať problém.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-2t-ce-2-lite-nahled.jpg

OnePlus Nord 2T a Nord CE 2 Lite (PREVIEW): bleskurýchle nabíjanie aj solídny výkon

OnePlus predstavil dve novinky do svojho radu Nord pre strednú triedu. Model OnePlus Nord 2T nadväzuje na veľmi populárny telefón z minulého roku a ponúkne tie najlepšie parametre radu. Naproti tomu, OnePlus Nord CE 2 Lite je odľahčeným dodatkom oznámenia zo začiatku roka. Čo telefóny ponúknu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a33-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy A33 5G (RECENZIA): výrobca vylepšoval, kde sa dalo

Mobilný telefón Samsung Galaxy A33 5G patrí medzi solídne vybavené smartfóny pre tých, ktorí nemusia mať nevyhnutne to najlepšie. Aspoň tak sa so svojou cenou a zaradením tvári. Aký je naozaj? To sme preverili a poznatky prinášame v recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-10-pro-preview-nahled.jpg

OnePlus 10 Pro (RECENZIA): Supervýkonná vlajková loď sa nezaobíde bez chýb

Pre milovníkov značky OnePlus a nielen pre nich si výrobca pre tento rok nachystal model OnePlus 10 Pro. Generácia jubilejného desiateho označenia si berie do parády minuloročný model a vylepšuje ho. Kde OnePlus zaváhal a kde naopak exceluje? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-pro-recenze-nahled.jpg

Xiaomi 12 Pro (RECENZIA): Stačí najvýkonnejší Android na konkurenciu?

Na sklonku roku 2021 spoločnosť Xiaomi predstavila svoj nový rad skvele vybavených smartfónov Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro. Práve na model Pro sme sa pozreli v recenzii a vyskúšali sme nielen fotoaparát, ale aj výkon a skutočnú rýchlosť 120 W nabíjania. Ako si telefón viedol a dokáže obstáť aj medzi tými najlepšími?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s22-ultra-recenze-nahled-10.jpg

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G (RECENZIA): konečne regulárny nástupca radu Galaxy Note

Nadupaný smartfón zo stajne Samsungu je tu. Na prvý pohľad sa prezentuje ako očarujúci mobil, ktorý môže naozaj dosť ponúknuť. Nie každému však môže prísť jeho veľkosť a cena prijateľná. My sme ho každopádne v recenzii vyskúšali a prinášame zhrnutie. Aký je Samsung Galaxy S22 Ultra 5G?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-edge-30-pro-recenze-nahled.jpg

Motorola Moto Edge 30 Pro (RECENZIA): ohromne výkonná a s rýchlym nabíjaním

Ďalšou novinkou roku 2022 sa stáva Motorola Moto Edge 30 Pro. Tento model nadväzuje na úspechy predošlej generácie a niekoľko parametrov ešte vylepšuje. Bude to však stačiť náročnejším používateľom? Viac napovie táto recenzia. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a53-nahled.jpg

Samsung Galaxy A53 (RECENZIA): výborný telefón, ktorý stavia skôr na solídnosti, než aby prekvapil

Samsung Galaxy A53 5G je najnovším prírastkom obľúbeného radu Galaxy A. Láka na nový procesor, fotoaparát so zaujímavými schopnosťami aj spoľahlivosť kórejského výrobcu. Telefón sme veľmi starostlivo otestovali. Aký je v praxi, ukáže táto recenzia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo-easyphone-xd-recenze-nahled.jpg

EVOLVEO EasyPhone XD (RECENZIA): kompaktný parťák pre každého seniora

Medzi telefónmi pre seniorov často nájdeme veľmi jednoduché a kompaktné mobily. Jedným z nich je aj Evolveo EasyPhone XD. Ten sme teraz mali čas otestovať a zhrnutie prinášame v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-11-recenze.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 (RECENZIA): Praktický a všestranný telefón

Očakávaná novinka Xiaomi Redmi Note 11 je tu a my sme ju otestovali. Dôkladne sme preverili výkon, kvalitu displeja aj fotografií a vyskúšali, čo všetko nový telefón dokáže.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-9-pro.jpg

Realme 9 Pro (RECENZIA): výborný displej, dlhá výdrž aj solídny výkon

Aký je nový Realme 9 Pro? Detailne sme sa naň pozreli v našej recenzii a dôkladne preverili jeho klady aj zápory. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airtag-nahled.jpg

Apple AirTag (RECENZIA): malý gadget, ktorý ľahko nájde to, čo treba

Inteligentné lokátory sú zaujímavým doplnkom, ktorý je však všeobecne trochu utláčaný zábavnejšími technologickými gadgetmi. Apple si však uvedomuje praktickosť tohto doplnku, a preto sa rozhodol vytvoriť svoj vlastný. Ako funguje a čo všetko sľubuje Apple AirTag?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-4-pro-hlavni.jpg

Honor Magic 4 a Magic 4 Pro lákajú na špičkový výkon, 100 W nabíjanie aj nevšedný fotomodul

Honor na veľtrh MWC 2022 do Barcelony priviezol skutočné esá: novinky Magic 4 a Magic 4 Pro sú v mnohých ohľadoch rekordnými telefónmi so skvelou výbavou aj moderným dizajnom. V tomto článku si ich predstavíme detailnejšie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-se-2022-recenze-nahled.jpg

iPhone SE 2022 Got a New Chip, Good Old Design And Once Again a Very Nice Price

The third generation of Apple's most popular and most affordable phone is here. It's called iPhone SE 2022, and it banks on the good old design, a new chip, and a few other new and exciting features.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s21-fe-5g-náhled.jpg

Samsung Galaxy S21 FE 5G (RECENZIA): Budú početné vylepšenia stačiť?

Samsung Galaxy S21 FE 5G je novým telefónom značky Samsung, ktorý stavia na vlajkových lodiach z minulého roka. Ponúka výkon hodný vrcholného modelu, kvalitný fotoaparát, veľký Dynamic AMOLED displej a ešte oveľa viac. Ako je na tom novinka s parametrami a kedy bude možné si ju zaobstarať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6-recenze-21-nahled.jpg

Google Pixel 6 (RECENZIA): viac než len úchvatný fotoaparát?

Recenzia Google Pixel 6 je tu. Na telefóne v zelenom variante sme si preklepli neopozeraný dizajn, výdrž na batériu, vlastný čipset Tensor a samozrejme fotoaparát. Ako si novinka s čistým Androidom viedla a aká v praxi vôbec je? Odpovie tento test.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip3-recenze-nahled_1.jpg

Samsung Galaxy Z Flip3 5G (RECENZIA): novodobé véčko so slušnou výbavou

Ak vás doteraz ohybné mobilné telefóny odrádzali kvôli vysokým cenám, mali by ste zbystriť pozornosť. Samsung predstavil svoj Galaxy Z Flip3 5G a nastavil pomerne sympatickú cenu. Čo za svoje peniaze dostanete a aké sú naše skúsenosti z dlhodobejšieho používania? Na všetko odpovie táto recenzia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-13-recenze-nahled-2.jpg

iPhone 13 (PREVIEW): Even Better Display, Professional Camera and Extended Battery Life

Apple has unveiled new iPhones for 2021. It's the iPhone 13 generation, which improves on the 12 series and aims to impress in several ways. Which features have been redesigned and what is the new iPhone 13 like?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-krytu-nahled.jpg

Test krytov na mobilné telefóny (RECENZIA): Ktoré stoja za to?

Kryty na mobilný telefón slúžia ako ochranný prostriedok, ale často aj ako módny doplnok. V porovnávacom teste sme sa pozreli na to, ako sa jednotlivé kryty používajú, ako dobre sú spracované aj aký majú dizajn. Ako jednotlivé kryty dopadli?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochranna-skla-nahled.jpg

Test ochranných skiel na telefóny (RECENZIA): Ktoré je najlepšie?

Vyberáte na svoj telefón ochranné sklo a neviete, ktoré je to najlepšie? V porovnávacom teste sme sa pozreli na niekoľko zástupcov tých najpopulárnejších značiek, ktoré u nás zakúpite. Hoci sa v mnohom podobajú, došlo aj k obrovským rozdielom. Ako si jednotlivé sklá viedli?

Read more »
12345...8
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info