Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/recenze-krytu-nahled.jpg

Test krytov na mobilné telefóny (RECENZIA): Ktoré stoja za to?

Kryty na mobilný telefón slúžia ako ochranný prostriedok, ale často aj ako módny doplnok. V porovnávacom teste sme sa pozreli na to, ako sa jednotlivé kryty používajú, ako dobre sú spracované aj aký majú dizajn. Ako jednotlivé kryty dopadli?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochranna-skla-nahled.jpg

Test ochranných skiel na telefóny (RECENZIA): Ktoré je najlepšie?

Vyberáte na svoj telefón ochranné sklo a neviete, ktoré je to najlepšie? V porovnávacom teste sme sa pozreli na niekoľko zástupcov tých najpopulárnejších značiek, ktoré u nás zakúpite. Hoci sa v mnohom podobajú, došlo aj k obrovským rozdielom. Ako si jednotlivé sklá viedli?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a52-nahled.jpg

Samsung Galaxy A52 5G (RECENZIA): originálny dizajn so skvelým fotoaparátom

Samsung Galaxy A52 5G oproti svojmu populárnemu predchodcovi priniesol hneď niekoľko vylepšení. V recenzii sme sa pozreli na fotoaparát, displej aj výkon telefónu. Bude útočiť na popredné priečky v strednej triede? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-samsung-galaxy-s21-ultra-5g.jpg

Recenzia Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: ťažká váha pre tých najnáročnejších

Najvýkonnejší Samsung z radu Galaxy S21 je naozaj poriadne vybavený. V tejto recenzii si o ňom povieme viac. Čím zaujme a ako si vedie v porovnaní s konkurenciou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-4a-recenze.jpg

Google Pixel 4a (RECENZIA): skvelý fotoaparát v kompaktných rozmeroch

Nový mobilný telefón Google suverénne vchádza do strednej triedy smartfónov a vyťahuje tromfy proti konkurencii. S veľmi príjemnou cenovkou sa Google Pixel 4a pokúsi zlákať tých, ktorí chcú slušné parametre, ale nemusia mať drahý mobilný telefón vyššej triedy. Ako sa nám osvedčil fotoaparát, výkon a dizajn v praxi? Viac v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-10t-lite-nahled.jpg

Xiaomi Mi 10T Lite (RECENZIA): svižný výkon, kvalitný displej a vynikajúci fotoaparát

Xiaomi Mi 10T Lite je výrazným príspevkom do rodiny telefónov Xiaomi, ktoré sa chvália skvelým pomerom ceny a výkonu. Sľubuje výborný fotoaparát, podporu 5G aj displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz. V našej recenzii sme ho dôkladne otestovali. Ako dopadol? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-12-mini-recenze-test.jpg

Apple iPhone 12 mini (RECENZIA): váš budúci telefón

iPhone 12 mini je pre mnohých používateľov spásou. Dobre sa drží, je výkonný, má skvelý foťák a vyzerá moderne. Je ale jasné, že batéria bude kompromisná. Ako je na tom výdrž aj celý mobilný telefón v praxi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-12-recenze-test.jpg

Apple iPhone 12 (RECENZIA): 5G, OLED a osvedčený dizajn

Tento rok sa spoločnosť Apple pochválila hneď štvoricou nových modelov telefónov. My sme si v tejto recenzii posvietili na iPhone 12 a prinášame informácie a skúsenosti po intenzívnom používaní, ktoré môžu zaujímať nielen záujemcov o kúpu tohto nadupaného smartfónu. Poďme zhodnotiť tohtoročný počin californskej značky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-note-20-ultra-5G-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (RECENZIA): špičková výbava v luxusnom tele

Podľa predpokladu bola v lete tohto roku predstavená nová generácia smartfónov Samsung Galaxy Note, a to Note 20 a Note 20 Ultra 5G. Prichádza s ešte lepším stylusom a nekompromisnou výbavou, aspoň v prípade drahšieho z modelov. Samsung sa rozhodol s konkurenciou zatočiť a nenechať na pochybách, že sa dá do smartfónu vtesnať od všetkého len to najlepšie. My sme sa o tom presvedčili v tejto recenzii. Ako sa používa nový Galaxy Note20 Ultra 5G? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-a51-recenze-test.jpg

Samsung Galaxy A51 (RECENZIA): obľúbený telefón s podarenými vlastnosťami a jedným nedostatkom

Samsung Galaxy A51 je obľúbeným telefónom. Nie je ťažké pochopiť prečo, ide o podarené zariadenia so skvelým displejom a schopným fotoaparátom. Trochu ale stráca výkonom, čo trochu kazí výsledok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-velvet-nahled_2.jpg

LG Velvet (RECENZIA): elegán strednej triedy s duálnym displejom

Velvet znamená v angličtine zamat. Týmto názvom teda LG utvrdzuje, že v prípade nového telefónu chce pútať decentným a štýlovým dizajnom. Vzhľad mobilu zaujme na prvý pohľad a smelo sa môže hlásiť do mobilnej súťaže krásy. Okrem toho ale pridáva aj užitočný Dual Screen, ktorého použitie nie je pre LG novinka. Ďalšie funkcie a výbavu si preberieme v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-9-pro-recenze-test.jpg

Xiaomi Redmi Note 9 Pro (RECENZIA): vydrží 3 dni a peňaženka ho bude mať rada, pár prešľapov si ale neodpustil

Xiaomi Redmi Note 9 Pro je dobre vybavený mobilný telefón, ktorý strednej triede nerobí hanbu. Aby sme to ale nemali v rozhodovaní tak jednoduché, ani jemu sa nevyhlo pár prešľapov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-dex-nahled.jpg

Samsung DeX premení mobil na stolný počítač

Vyskúšali sme Samsung Galaxy S8 s príslušenstvom DeX Station a urobili z telefónu počítač! Ako vyzerá a funguje Android a Samsung Experience v desktopovej verzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-10-note-recenze-telefon-nahled.jpg

Xiaomi Mi Note 10 Pro (RECENZIA): špičkový fotomobil s vyváženými vlastnosťami

Xiaomi Mi Note 10 Pro je v súčasnosti označovaný ako jeden z najlepších fotomobilov a my môžeme povedať, že určite právom. Smartfón sme pre vás vyskúšali v podrobnej recenzii. Čo všetko supermobil z čínskych dielní dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mobile-services-nahled.jpg

Vyskúšali sme telefón s Huawei službami (RECENZIA): Čo na to hovoríme?

Huawei v dôsledku amerických sankcií nesmie používať Google služby, vyvíja si ale svoje s názvom Huawei Mobile Services (HMS). Hoci sa v slovenskej distribúcii žiadne také telefóny nepredávajú, my sme HMS vyskúšali na telefóne Huawei P20 Lite 2019. Dokáže čínsky gigant svojím softvérom splniť kvality ekosystému Google? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-note-10_1.jpg

Samsung Galaxy Note 10+ (RECENZIA): dlhodobé skúsenosti s kráľom smartfónov

Je tu ďalšia generácia „pracovných“ telefónov kórejského výrobcu, Samsung Galaxy Note 10. Sú dva a ponúknu modernejší dizajn a tú najlepšiu výbavu aj výkon. Čo prinášajú nové? A ako sa od seba Note10 a Note10+ líšia? Zistíte v našej podrobnej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g8-plus-recenze-testy.jpg

Motorola Moto G8 Plus (RECENZIA): vyvážená stredná trieda s akčnou kamerou a čistým Androidom

Motorola tento rok vydala niekoľko zaujímavých telefónov. Medzi nimi bol aj Moto G8 Plus, ktorý sa k nám dostal na recenziu. Prináša čistý Android, slušnú výdrž na batériu a predovšetkým akčnú kameru. Ako sa podaril? Ako mobilný telefón fotí a ako vlastne obstál ako primárne zariadenie po dobu niekoľkých dní? Pridáme aj pár neduhov, ktorým sa výrobca nevyhol. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p30-pro-test-recenze.jpg

Huawei P30 Pro (RECENZIA): Fotoaparát ako recept na úspech

V utorok 26. marca v Paríži Huawei predstaví svoju vlajkovú loď na prvú polovicu roka 2019, Huawei P30. Výrobcovi nechýba sebavedomie a už dopredu hlási, že minimálne Huawei P30 Pro zamáva s poradím najlepších fotomobilov. Podarí sa mu prekonať Samsung Galaxy S10 a Huawei Mate 20 Pro? Aká bude cena novinky, výkon a dostupnosť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/b11bf9bc-5796-4108-88b2-8e4de9b8fcc5.jpg

OnePlus 6T (RECENZIA) – Dočkali sme sa ďalšieho zabijaka vlajkových lodí?

Inteligentný telefón OnePlus 6 sa ako už tradične na jeseň dočkal svojej vylepšenej verzii One Plus 6T, ktorá má opäť ambície stať sa jedným z najzaujímavejších telefónov vo svojej kategórii. Oplatí sa do modelu OnePlus 6T investovať? A dokáže zaútočiť na tie najdrahšie vlajkové lode? Nielen to sa dočítate v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aab5d0cc-3f8c-4e1b-809c-fe0427243256.jpg

Huawei Mate 20 Pro (RECENZIA): Nový kandidát na kráľa telefónov

Otestovali sme prvý telefón s integrovanou čítačkou odtlačkov prstov v displeji, ktorým je Huawei Mate 20 Pro. Okrem toho ponúkne ešte najnovší 7 nm procesor Kirin, sústavu troch fotoaparátov s umelou inteligenciou a veľkou batériou. Vyrovná sa konkurencii v čele so Samsungom Galaxy Note9? Čítajte v našej recenzii. Prečítať viac »
123456...8
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií