MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/gainward-rtx-3060-pegasus-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3060 Pegasus 12G (RECENZIA A TESTY)

Ste vlastníkom nejakej menšej počítačovej skrine či snáď dokonca plánujete stavbu menšieho centra multimediálnej zábavy na prehrávanie videí, internet a hlavne príležitostné, avšak kvalitné hranie počítačových hier? Potom by ste mali spozornieť, pretože dnes sa na Alza.sk pozrieme na zúbok grafickej karte Gainward GeForce RTX 3060 Pegasus 12G, ktorá by mohla ako svojím výkonom, tak aj svojimi rozmermi uspokojiť všetky vaše požiadavky. Táto grafická karta zo stajne spoločnosti GAINWARD totiž ponúka v kompaktných rozmeroch výkon, ktorým určite nepohrdne žiadny stredne náročný hráč počítačových hier. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3070-ti-phoenix-8g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix 8G (RECENZIA A TESTY)

Základným a zatiaľ tiež jediným modelom GeForce RTX 3070 Ti v ponuke spoločnosti GAINWARD je grafická karta Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix 8G. Jej obstarávacia cena by sa mala pohybovať na úrovni odporúčanej (MSRP) ceny pre grafické karty GeForce RTX 3070 Ti. A pretože práve obstarávacia cena tejto grafickej karty by mohla osloviť nejedného potenciálneho záujemcu o novú grafickú kartu, na Alza.sk sme ju pre vás riadne otestovali! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-strix-lc-geforce-rtx-3080-ti-test-recenze.jpg

Asus STRIX LC GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Aká je tá vôbec najvýkonnejšia grafická karta GeForce RTX 3080 Ti z ponuky spoločnosti ASUS? Odpoveď je jednoduchá, je to predsa Asus STRIX LC GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming, ktorá ponúka hybridný systém chladenia s uzatvoreným okruhom vodného chladenia, a my si ju dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestujeme! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3080-ti-phoenix-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12G (RECENZIA A TESTY)

Keď pred nedávnom spoločnosť NVIDIA predstavila svoje najnovšie grafické karty GeForce RTX 3080 Ti, prakticky žiadny z partnerských výrobcov neotáľal a ihneď predstavil aj svoje nereferenčné modely týchto nových a veľmi výkonných grafických kariet. Jedným z prvých výrobcov potom bola spoločnosť GAINWARD, ktorá na trh uviedla svoj základný model grafickej karty GeForce RTX 3080 Ti s označením Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12G. A ako sa tejto grafickej karte darilo v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-3070-ti-fe-recenze-test.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition (RECENZIA A TESTY)

Druhým prírastkom do rodiny grafických kariet AMPERE, ktorý nám spoločnosť NVIDIA minulý týždeň predstavila, je grafická karta GeForce RTX 3070 Ti. Akým výkonom teda disponujú nové grafické karty GeForce RTX 3070 Ti a akými prevádzkovými vlastnosťami sa môžu pochváliť? Ako obstojí v našej recenzii v porovnaní s RTX 3070 a RTX 3080?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3080-xc3-black-gaming-10g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK Gaming 10G (RECENZIA A TESTY)

Ak nahliadnete do ponuky grafických kariet spoločnosti EVGA, potom ten najzákladnejší model GeForce RTX 3080 nesie označenie EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK Gaming 10G. Cieli na náročných hráčov, ktorí však nechcú utrácať za vychytávky navyše. S akými kompromismi teda musíte počítať v prípade grafickej karty EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK Gaming 10G a oplatí sa vám vôbec jej kúpa? Na to vám snáď odpovie práve dnešná recenzia! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-gpu.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti Founders Edition (RECENZIA A TESTY)

„Je čas na Tí“, tak presne v tomto duchu boli v keynote spoločnosti NVIDIA Computex 2021 predstavené nové grafické karty GeForce RTX 3080 Ti a GeForce RTX 3070 Ti. Predaj štartuje už 3. júna 2021. V recenzii GeForce RTX 3080 Ti zistíte, ako dopadlo porovnanie výkonu s RTX 3090, RTX 3080 a Radeon RX 6900 XT, ako sú na tom prevádzkové vlastnosti a aká vysoká je cena.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3060-xc-gaming-12g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste stredne náročným hráčom počítačových hier a zároveň tiež hľadáte do svojej menšej počítačovej skrine nejakú vhodnú grafickú kartu, možno vás zaujme grafická karta EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G z ponuky spoločnosti EVGA. Práve tá by totiž mohla vďaka svojim ekonomickým rozmerom a výkonu uspokojiť obe vaše požiadavky na výkonnú, avšak nie príliš rozmernú grafickú kartu. Či však v prípade takto malej grafickej karty nebudete musieť počítať aj s nejakými kompromismi, o tom sa môžete presvedčiť sami práve v tejto recenzii, v ktorej sme pre vás grafickú kartu EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G na Alza.sk dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3060-gaming-oc-12g-recenze.jpg

Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty z hernej edície Gaming spoločnosti GIGABYTE sa vždy mohli pochváliť osvedčeným systémom chladenia WINDFORCE, vyššími taktami grafického čipu a solídnymi prevádzkovými vlastnosťami. Posledným prírastkom do tejto rodiny grafických kariet sa potom stala grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G, ktorá by mohla zaujať nejedného stredne náročného hráča počítačových hier. Či si však jeho pozornosť naozaj zaslúži, o tom sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii, v ktorej sme ju pre vás na Alza.sk otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3060-ghost-oc-12g-recenze.jpg

Gainward GeForce RTX 3060 Ghost OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Po predstavení najnovších grafických kariet GeForce RTX 3060 spoločnosti NVIDIA žiadny z výrobcov nelenil a okamžite uviedol tiež svoje modelové rady týchto nových grafických kariet. Bokom potom nezostala ani spoločnosť Gainward, ktorá predstavila hneď dva modely, Ghost a Pegasus. Tým o niečo prepracovanejším modelom je potom grafická karta Gainward GeForce RTX 3060 Ghost OC 12G s dvojicou ventilátorov, ktorú sme pre vás na Alza.sk tiež dnes otestovali. A ako teda dopadla v našich testoch? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3060-ti-gaming-oc-pro-8g-recenze.jpg

Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC PRO 8G (RECENZIA A TESTY)

Tým najvýkonnejším, čím sa dnes môže stredne náročný hráč počítačových hier na poli grafických kariet vybaviť, sú grafické karty GeForce RTX 3060 Ti z najnovšej generácie Ampere spoločnosti NVIDIA. Hoci to podľa tragickej dostupnosti na trhu až tak nevyzerá, tieto grafické karty sú na trh uvádzané mnohými výrobcami a tiež v mnohých modelových radoch. Jednou z nich je potom grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC PRO 8G, ktorú nájdete v ponuke spoločnosti GIGABYTE a ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-3080-suprim-x-10g-recenze.jpg

MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste v poslednej dobe nahliadli do ponuky grafických kariet spoločnosti MSI, iste vám neuniklo, že sa tam objavila jedna nová edícia grafických kariet s názvom SUPRIM. Grafické karty práve z tejto edície by potom svojimi parametrami mali prevýšiť dokonca aj doposiaľ najvýkonnejšie grafické karty rady Gaming TRIO a k tomu navyše ponúknu podporu Dual BIOS. Jedným zo zástupcov tohto nového radu grafických kariet je MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G a my sme ju pre vás na Alza.sk otestovali. Ako teda dopadla v našich testoch? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/inno3d-rtx-3070-ichill-x3-8g-recenze.jpg

Inno3D GeForce RTX 3070 iCHILL X3 8G (RECENZIA A TESTY)

V pomerne bohatej ponuke spoločnosti Inno3D môžete nájsť hneď niekoľko veľmi zaujímavých kúskov grafických kariet. Jedným z nich je napríklad grafická karta Inno3D GeForce RTX 3070 iCHILL X3 8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli dôkladne otestovať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3090-phoenix-gs-24g-recenze.jpg

Gainward GeForce RTX 3090 Phoenix GS 24G (RECENZE A TESTY)

Tím nejvýkonnějším, čím se může společnost GAINWARD ve své nabídce pochlubit, jsou grafické karty řady GeForce RTX 3090. Grafická karta Gainward GeForce RTX 3090 Phoenix GS 24G patří právě do této nejvýkonnější řady a my jsme ji pro vás na Alza.cz otestovali! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/inno3d-rtx-3060-ti-twin-x2-oc-8g-recenze.jpg

Inno3D GeForce RTX 3060 Ti TWIN X2 OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Ak pri výbere novej grafickej karty uprednostňujete najmä dobrý pomer výkonu a ceny, určite by ste nemali prehliadnuť ponuku spoločnosti Inno3D, ktorá svoje grafické karty ponúka za pomerne atraktívne ceny. Jedným zo zástupcov týchto grafických kariet je potom Inno3D GeForce RTX 3060 Ti TWIN X2 OC 8G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-3060-ti-gaming-x-trio-8g-recenze-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming X TRIO 8G (RECENZE A TESTY)

Jen těžko se najde hráč počítačových her, který by neznal a nepřál si mít ve svém PC nějakou z grafických karet herní řady Gaming TRIO společnosti MSI. Tím nejnovějším přírůstkem v této edici je grafická karta MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming X TRIO 8G a my jsme ji pro vás na Alza.cz samozřejmě hned otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3060-ti-phoenix-gs-8g-recenze-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3060 Ti Phoenix GS 8G (RECENZIA A TESTY)

Ste stredne náročným až náročnejším hráčom počítačových hier? Ak áno, potom by vás iste mohla osloviť grafická karta Gainward RTX 3060 Ti Phoenix GS 8G, ktorá ponúka nielen dostatok výkonu, ale aj dobrú výbavu a nadštandardné frekvencie. Však posúďte sami, my sme ju totiž pre vás na Alza.sk otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/geforce-rtx-3060-ti-recenze-test.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Founders Edition (RECENZIA A TESTY)

Informačné embargo okolo nových grafických kariet GeForce RTX 3060 Ti spoločnosti NVIDIA práve skončilo, a my sa tak s vami môžeme podeliť o prvé skúsenosti. Dnes sme totiž pre vás na Alza.sk otestovali grafickú kartu NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Founders Edition! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-geforce-rtx-3070-phoenix-gs-8g-recenze-test.jpg

Gainward GeForce RTX 3070 Phoenix GS 8G (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ pri nadobudnutí grafickej karty preferujete najmä dobrý pomer výkon a cena, v ponuke spoločnosti GAINWARD sú pre vás určené predovšetkým grafickej karty z hernej edície PHOENIX. Grafická karta Gainward GeForce RTX 3070 Phoenix GS 8G je zástupcom práve tohto radu a my sme ju pre vás na Alza.sk samozrejme nezabudli otestovať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-tuf-geforce-rtx-3080-o10g-recenze-test.jpg

Asus TUF GeForce RTX 3080 O10G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Herné grafické karty spoločnosti ASUS nenájdete výhradne v tej najluxusnejšej edícii ROG (Republic of Gamers), ale aj v edícii TUF (The Ultimate Force), ktorá sa môže pochváliť lepším pomerom ceny a výkonu. Asus TUF RTX 3080 O10G Gaming je zástupcom práve tohto cenovo výhodnejšieho radu grafických kariet a my sme ho pre vás na Alza.sk samozrejme otestovali. Read more »
12345...6
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info