Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/gainward-gtx-1660-super-recenze-testy.jpg

Gainward GeForce GTX 1660 SUPER Ghost OC (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou grafickou kartou GeForce GTX 1660 SUPER, ktorú sme pre vás na Alza.sk otestovali, je Gainward GTX 1660 SUPER Ghost OC od známej spoločnosti Gainward. Ako táto grafická karta v našich testoch dopadla? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/battlefield-v-testy-gpu.png

Testy GPU – Battlefield V

Testovali jsme grafické karty na hře Battlefield V. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-geforce-rtx-2080-super-gaming-x-trio-test-recenze.jpg

MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

V poradí druhou najvýkonnejšou grafickou kartou z hernej edície Gaming TRIO spoločnosti MSI je grafická karta MSI RTX 2080 SUPER Gaming X TRIO. A pretože ide o veľmi zaujímavý kúsok hardvéru, samozrejme sme ju pre vás na Alza.sk otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-geforce-gtx-1660-super.jpg

Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER Gaming OC (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny „SUPER“ kariet spoločnosti NVIDIA je grafická karta GeForce GTX 1660 SUPER. Ako prvá svojho druhu sa nám do ruky dostala grafická karta Gigabyte GTX 1660 SUPER Gaming OC a my sme ju pre vás na Alza.sk samozrejme dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-2070-super-recenze-test.jpg

MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO spadá v ponuke spoločnosti MSI do prestížnej hernej edície Gaming a vzhľadom na jej masívny systém chladenia TRI-FROZR ju tam môžete prehliadnuť naozaj len veľmi ťažko. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-geforce-rtx-2070-super-gaming-oc-testy-recenze.jpg

Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po nejakej tej GeForce RTX 2070 SUPER a neviete si rady? Možno by vás mohla zaujať práve grafická karta Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC, ktorú sme pre vás v tejto recenzii otestovali! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-strix-geforce-rtx-2060-super-recenze-a-testy.jpg

Asus Strix GeForce RTX 2060 SUPER O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Asus Strix GeForce RTX 2060 SUPER O8G Gaming je jedným z najnovších prírastkov do rodiny grafických kariet prestížnej edície ROG (Republic of Gamers) spoločnosti ASUS. A my sme ju pre vás hneď otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-geforce-rtx-2060-super-gaming-oc-recenze-test.jpg

Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPER Gaming OC (RECENZE A TESTY)

Prvním nereferenčním představitelem nejnovějších grafických karet GeForce RTX 2060 SUPER společnosti NVIDIA, kterého si dnes na Alza.cz otestujeme, je grafická karta Gigabyte RTX 2060 SUPER Gaming OC. A jak se této grafické kartě vedlo v našich testech? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-geforce-rtx-2080-super-test-recenze.jpg

Gigabyte GeForce RTX 2080 SUPER Gaming OC (RECENZE A TESTY)

Vůbec první GeForce RTX 2080 SUPER od společnosti GIGABYTE, která se objevila na pultech obchodů, je grafická karta Gigabyte RTX 2080 SUPER Gaming OC a my jsme ji pro vás na Alza.cz důkladně otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-2080-super-recenze-a-testy.jpg

NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER (RECENZIA A TESTY)

Poslednou a tiež tou najvýkonnejšou grafickou kartou z novej série „SUPER“ spoločnosti NVIDIA je GeForce RTX 2080 SUPER. Ako dopadla v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete presvedčiť v tomto článku, kde sme ju pre vás otestovali! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/palit-gtx-1080-gamerock-pe-8gb-recenze-2.jpg

Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition (Recenzia a testy)

V ponuke grafických kariet spoločnosti Palit môžete nájsť len modely založené na čipových súpravách spoločnosti NVIDIA. Jedným takým zaujímavým kúskom je Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition 8 GB, ktorá na pomery GeForce GTX 1080 ponúka nielen neštandardne vysoké takty, ale aj masívny chladič, ktorý sa musí s vysokými taktmi vysporiadať. Ako obstála GPU v testoch? Zistíte v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1050-2gt-lp-recenze-2.jpg

MSI GTX 1050 2GT LP (Recenzia a testy)

Nízkoprofilové skrine sú malé, nenápadné, a zmestia sa dokonca aj tam, kam počítač klasických rozmerov budete umiestňovať len ťažko. Problémom je však sortiment rozmerovo vhodných komponentov, najmä grafických kariet. Jednou takou grafickou kartou, ktorá je priamo predurčená na montáž do nízkoprofilových skríň, je MSI GeForce GTX 1050 2GT LP (Low Profile). V našej recenzii zistíte, ako obstála v testoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1060-3gt-oc-recenze-2.jpg

MSI GTX 1060 3GT OC (Recenzia a testy)

Grafická karta MSI GTX 1060 3GT OC patrí síce medzi tie menej výkonné, zato však lacnejšie varianty GeForce GTX 1060, ktoré sú postavené okolo mierne „orezaného“ grafického čipu GP106 a disponujú grafickými pamäťami s kapacitou iba 3 GB. Ako sa tomuto odľahčenému variantu GeForce GTX 1060 darí v testoch a benchmarkoch? To si ukážeme práve v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gainward-gtx-1070-phoenix-glh-recenze-2.jpg

Gainward GTX 1070 Phoenix GLH (Recenzia a testy)

Ak by sa dal výkon grafických kariet hodnotiť podľa ich veľkosti, grafická karta Gainward GTX 1070 Phoenix GLH by bola jednou z najvýkonnejších GPU na trhu. Spoločnosť Gainward na veľkosti použitého systému chladenia nijako nešetrila, čo by malo mať pozitívny vplyv na jeho účinnosť a, samozrejme, aj v lepších prevádzkových vlastnostiach. Či sa však táto snaha neminula účinkom, na to odpovieme v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/asus-gtx-1060-o6g-9gbps-recenze-2.jpg

Asus GTX 1060 O6G 9GBPS (RECENZIA + TESTY)

Asus GTX 1060 O6G 9GBPS je jedným z nových prírastkov do rodiny grafických kariet GeForce spoločnosti NVIDIA. Kým doterajšie grafické karty GeForce GTX 1060 disponovali grafickými pamäťami typu GDDR5 s efektívnou frekvenciou 8 000 MHz, v prípade tejto novšej verzie GTX 1060 bola ich frekvencia navýšená na efektívnych 9 000 MHz. Ako sa tieto zmeny prejavili na celkovom hernom výkone si ukážeme práve dnes. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Asus-GeForce-GTX-1080-Ti-STRIX-test.jpg

ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti v testoch

Grafická karta ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti. Aký má výkon? Stačí na hranie v 4K rozlíšení? Je tichá alebo hlučná? A čo teploty? Oplatí sa upgrade? V dnešnej recenzii porovnáme výkon a prevádzkové vlastnosti s predchádzajúcim modelom Strix GTX 1080 v troch rozlíšeniach a najobľúbenejších hrách. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GTX1080Ti_nahled.jpg

Grafická karta GTX 1080 Ti v testoch

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti verzus nereferenčná GTX 1080. Ktorá grafická karta je výkonnejšia? A máme tu konečne GPU pre 4K rozlíšenie? Testovali sme v benchmarkoch a hrách, ako sú Mass Effect: Andromeda, Ghost Recon: Wildlands, Doom alebo Battlefield 1. Prečítať viac »
1...3456
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií