Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/bioshock-collection-special-titulni-obrazek-nahled.jpg

BioShock 4 (INFO) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Nový Bioshock je vo vývoji a vyjde v nasledujúcich rokoch. To je zatiaľ jediné, čo v tejto chvíli o Bioshock 4, ako sa zatiaľ hre neoficiálne prezýva, vieme. Neoficiálne zdroje ale už teraz lákajú na výrazne otvorenejší svet, prepracovaný systém questov a mesto na Antarktíde, kde sa Bioshock 4 má odohrávať. Všetko, čo zatiaľ o hre vieme, alebo aspoň predpokladáme, nájdete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gran-turismo-7-vse-co-vime-neoficialni-key-art.jpg

Gran Turismo 7 (INFO) – bezplatný obsah, mikrotransakcie, čeština atď.

Konzola PlayStation je odjakživa spätá s pretekárskou sériou Gran Turismo, ktorá je už dlhé roky hrou zasľúbenou všetkým milovníkom realistického okruhového pretekania. Gran Turismo 7 na tom nič nemení a na PS4 a PS5 priváža vycibrený simulátor s prepracovaným kariérnym režimom aj zábavným multiplayerom. Všetko, čo o Gran Turismo 7 potrebujete vedieť, zistíte v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-forbidden-west-special-logo.jpg

Horizon Forbidden West (INFO) – dátum vydania, čeština, gameplay atď.

Aloy síce dočasne odvrátila v akčnom RPG Horizon Zero Dawn (2017) skazu sveta, aby ho však mohla zachrániť, vydáva sa v pokračovaní Horizon Forbidden West na Zakázaný západ, kde musí s pomocou starých známych aj čerstvých spojencov poraziť novú hrozbu. Všetko, čo potrebujete o Horizon Forbidden West vedieť, nájdete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-6-vse-co-vime-nahled.jpg

PlayStation 6 – Všetko, čo zatiaľ vieme

Konzola PlayStation 5 je aj viac ako rok po vydaní stále nedostatkovým tovarom a hoci nás pravdepodobne ešte čaká PS5 Pro, mnoho hráčov už očakáva PlayStation 6. Kedy asi vyjde, ako bude konzola vyzerať a koľko bude stáť? A vyjde vôbec? Nebudeme o niekoľko rokov hry už iba streamovať? V článku nájdete všetko, čo zatiaľ o PlayStation 6 vieme a čo od neho očakávame.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-x-vertikalne-nahled_3.jpg

Xbox Series X: recenzia, updaty, novinky

V tomto článku sa dozviete všetko potrebné o konzole Xbox Series X, najnovšej hernej mašine z dielní Microsoftu. V prvej časti špeciálu sa dozviete základné informácie, ako sú cena, hardvérové špecifikácie či aké hry si novom Xboxe zahráte. Dobrú predstavu o tom, čo táto konzola prináša a aké sú jej výhody aj nedostatky, si urobíte po prečítaní recenzie kolegov z kanála AlzaTech či nášho komentáru.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-vse-co-vime-castilo-diego-zaporak-nahled.jpg

Far Cry 6 (INFO) - DLC and Season Pass, HW Requirements etc.

Far Cry is one of the most successful franchises made by the French publisher Ubisoft, and although it hasn't gone through as many changes as its sister series Assassin's Creed, it still enjoys immense popularity. In Far Cry 6, we venture into a new region inspired by contemporary Cuba and attempt to overthrow a ruthless dictator. And all of this, of course, in the name of sandbox gameplay, which is still very fun, but doesn't bring much new to the table. Find out everything you need to know about Far Cry 6 in this article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ps-vr2-headset-design-nahled.jpg

PSVR 2: Release Date, Technical Specifications, Games and Other

Sony is looking to build on the success of its PlayStation VR virtual reality helmet by announcing a successor called PSVR 2 in 2021. Featuring 4K HDR OLED displays and a host of other technologies such as eye-movement tracking and haptic response, the helmet is speculated to be released as early as late 2022. PSVR 2 will, however, be accompanied by a host of exclusive games in addition to all-new Sense controllers on store shelves. Everything you need to know about the PSVR 2 can be found in this article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/valve-steam-deck-handheld-cover-nahled.jpg

Valve Steam Deck (INFO) - Release Date, Price, Performance and More

After months of speculation, Valve has officially unveiled the Steam Deck, a portable gaming device that, like the Nintendo Switch, combines a compact handheld with a desktop console. Due out in February 2022, it offers a near-complete library of Steam games and enough power to handle the latest Windows and Linux games and programs. Find out everything you need to know about this console in this article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/crysis-2-wallpaper-nahled.jpg

Crysis 4 (INFO) – teaser trailer atď.

Od vydania tretieho a doposiaľ posledného dielu série Crysis ubehne budúci rok 10 rokov, to však legendárnym vývojárom z Cryteku nebráni v oživení tejto stále populárnej série. Crysis 4 má nadviazať na predchádzajúce diely, opäť tak pôjde o akčnú strieľačku, ktorá zaujme minimálne skvelým grafickým spracovaním. Všetko, čo zatiaľ o Crysis 4 vieme (alebo odhadujeme), zistíte v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roblox-keyart-xbox-nahled.jpg

Roblox – Kreatívna hra aj nástroj na ich vytváranie trhá rekordy

Roblox je platforma na hranie a zároveň vytváranie hier, ktorá len v roku 2020 zarobila 924 miliónov dolárov a je populárnejšia ako Minecraft alebo Fortnite. Aj napriek obrovskému úspechu ale málokto vie, čo to vlastne ten Roblox je. V článku si vysvetlíme, ako táto kreatívna hra funguje, prečo je taká populárna, ale pozrieme sa aj na riziká, ktoré sa Robloxu týkajú.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-uvodni-obrazek-nahled.jpg

PlayStation 5: Reviews, Updates, News

The PS5 has had the best start in console gaming history, scoring high with both gamers and reviewers. It's brought a host of innovations and tried-and-tested tech alike to the world of gaming, and we've gathered everything you need to know about the PlayStation 5 in this article. How much it costs, what games you'll be playing on Sony's new console, how powerful the PS5 really is, its backward compatibility with the PlayStation 4, or why the new DualSense controller is such an improvement—find out that and much more in this regularly updated article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-infinity-special-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Infinity: Všetko, čo zatiaľ vieme (ŠPEKULÁCIE)

Séria akčných adventúr, neskôr akčných RPG Assassin's Creed už má na konte viac ako desiatku titulov, ktoré nás previedli históriou ľudstva od egyptského staroveku po britskú priemyselnú revolúciu. Teraz to vyzerá, že sa vydavateľ série Ubisoft rozhodol pre iný postup – v rámci jednej hry sa vydávať spoznávať rôzne dejinné míľniky, ktoré boli ovplyvnené tajnou vojnou medzi asasínmi a templármi. Čo môžeme očakávať od Assassin's Creed Infinity?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-7-spekulace-logo-thumbnail.jpg

Far Cry 7: Všetko, čo zatiaľ vieme (ŠPEKULÁCIA)

Že vyjde Far Cry 7, je isté podobne ako to, že zajtra ráno vyjde slnko. Dlhoročná a nutné dodať aj úspešná séria Ubisoftu síce v posledných rokoch nijako výrazne neexceluje u hráčov ani novinárov, ale vždy ide o spoľahlivý zdroj kvalitnej akčnej zábavy v otvorenom svete. Vyzerá to však tak, že hráči volajúci po väčších zmenách sa konečne dočkajú, aj keď možno nie tak, ako by si priali. Čo o Far Cry 7 zatiaľ hovoria neoficiálne zdroje, sa dozviete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stalker-2-heart-of-chornobyl-key-art-nahled.jpg

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Kultové FPS S.T.A.L.K.E.R. z dielní vývojárskeho štúdia GSC Game World sa po mnohých rokoch ticha vráti na naše pevné disky. Kedy by k nám mal S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl doraziť, aké nebezpečenstvo nám postaví do cesty, za koho si zahráme, kde sa presne bude odohrávať a rad ďalších detailov, ktoré o tejto očakávanej strieľačke vieme, nájdete v našom špeciáli.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-vse-co-vime-key-art-nahled.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Štúdio Insomniac Games prináša už 14. diel (nepočítajúc hry pre mobilné telefóny) obľúbenej série Ratchet & Clank na PlayStation 5. Ikonické duo sa vracia v novom diele s názvom Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorý je prvým pokračovaním od PS3 exkluzivity Ratchet & Clank: Into the Nexus z roku 2013. Hoci autori slávia veľký úspech so svojou ďalšou sériou Marvel's Spider-Man, fanúšikovia obľúbenej sci-fi akčnej adventúry dostanú už tento rok ďalšiu dávku osobitého humoru, pestrofarebnej grafiky a šialených zbraní. Všetko, čo o Ratchet & Clank: Rift Apart potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/senuas-saga-hellblade-2-key-art-nahled.jpg

Senua's Saga: Hellblade II: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Príbeh mladej keltskej bojovníčky Senuy, ktorá sa vydala zachrániť svojho milého Dilliona do nordického podsvetia, umožnil hráčom nahliadnuť do psychicky chorej mysle. Štúdiu Ninja Theory vtedy náramne vyšiel ich koncept polo-indie AA projektu, ktorý zaujme intenzívnou hrateľnosťou, silným príbehom a parádnym audiovizuálom. Na pôvodný diel sa snažia tvorcovia nadviazať sequelom Senua's Saga: Hellblade II založenom pod krídlami Xbox Game Studios na PC a Xbox Series X/S.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fable-logo-nahled.jpg

Štvrtý diel legendárnej série Fable konečne potvrdený (OZNÁMENIE)

Štúdio Playground Games pracuje na štvrtom pokračovaní série akčných RPG, ktoré odjakživa vychádzali iba na platformy PC a Xbox. Zvesti o „novom Fable“ sa sporadicky objavovali na internete približne od roku 2018, a teraz, po dvoch rokoch neistoty, sme sa konečne dočkali oficiálneho potvrdenia a vy sa teraz môžete pozrieť na prvú ukážku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/senuas-saga-hellblade-2-key-art-nahled_1.jpg

Senua's Saga: Hellblade II (NOVINKA) – Duševná choroba v tieni fanatizmu

Prvý príbeh keltskej bojovníčky Hellblade: Senua's Sacrifice z roku 2017 bol pre mnohých zjavením a symbolom sviežeho vetra do radov mnohokrát neoriginálnych AAA titulov. Relatívne malé štúdio Ninja Theory vtedy ukázalo, že sa nebojí experimentovať s hernými mechanikami a ani sa nestráni citlivých tém ako duševné choroby. Svojou tvorbou britskí vývojári zaujali nielen hráčov, ale aj Microsoft, pod ktorého patronátom teraz vydávajú pokračovanie Senua's Saga: Hellblade II. Aké sú vízie pre druhý diel?

Read more »
123
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info