AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Sensodyne-banner-hlavni.jpg

Spoznajte 8 benefitov novej zubnej pasty Sensodyne Kompletná Ochrana+ Whitening

Hľadáte účinnú zubnú pastu na každodenné čistenie, ktorá poskytne kompletný servis vašim zubom aj ďasnám? Vyskúšajte novinku od Sensodyne, zubnú pastu Kompletná Ochrana+ Whitening, ktorá váš chrup dokonale vyčistí a zároveň poskytne potrebnú ochranu citlivých zubov a ďasien. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/airlogy.jpg

S Airlogy zistíte, čo všetko doma bežne dýchate

Testovacia súprava Airlogy slúži na podrobnú analýzu prostredia, v ktorom trávime prevažnú väčšinu svojho času. Pomáha tak odhaliť nebezpečné baktérie, kvasinky aj plesne, ktoré nás obklopujú a majú negatívny vplyv na naše zdravie, a zároveň poskytuje účinné odporúčanie na ich elimináciu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/misura.png

Inteligentný mobilný teplomer MISURA na jednoduché a pohodlné meranie

Misura, to sú bezkontaktné infračervené teplomery, ktoré možno pripojiť k mobilnému telefónu a ktoré vám ukážu nameranú telesnú teplotu už behom jednej sekundy. To z nich robí ideálne riešenie na rýchlu a jednoduchú kontrolu vášho zdravotného stavu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Concept-dentalni-centrum-nahled.jpg

Novinky od značky Concept, ktoré vám pomôžu k dokonalému úsmevu

Váhate, či si čistíte zuby a ďasná správne? S novými elektrickými kefkami a ústnou sprchou od značky Concept budete mať istotu, že to tak je. Dôkladne vyčistia nielen zubné plôšky, ale aj medzizubné priestory. Kefky navyše obsahujú časovač, ktorý vás bude pri čistení strážiť! Vyskúšajte jednu z najmodernejších technológií v oblasti ústnej hygieny a doprajte si žiarivý a predovšetkým zdravý úsmev.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oralb3-1 (1).jpg

Oral-B iO – revolučná elektrická zubná kefka, ktorú si už čoskoro budete môcť vyskúšať aj vy!

Oral-B iO je smart kefka novej generácie. Táto novinka je plná skvelých inovácií. Hlavným ťahákom je revolučná metóda čistenia zubov magnetickými vibráciami. Kvalitu tejto kefky ocenili aj na veľtrhu CES 2020, kde získala cenu za najlepšiu inováciu. Prečítajte si, čo všetko dokáže a či je lepšia ako jej predchodca Oral-B Genius X.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e795fd32-583d-4640-b88d-cc5c019461f3.jpg

Sonická zubná kefka SonicBrush UV značky TrueLife sa o vaše zuby dokonale postará

Čisté, zdravé a krásne zuby. Pokiaľ je toto aj vaše želanie, určite vás zaujme sonická zubná kefka SonicBrush UV značky TrueLife, ktorá sa o váš chrup dokonale postará. Čistenie zubov bude oveľa jednoduchšie a hlavne efektívnejšie. Pomocou vysokofrekvenčnej sonickej technológii šetrne odstráni zubný povlak zo skloviny, ďasien aj medzizubných priestorov. S kefkou SonicBrush UV budú zdravé aj vaše ďasná a dosiahnete tiež belších zubov. Štyri čistiace režimy zabezpečia perfektnú a kompletnú starostlivosť o váš chrup. Keďže v základnej výbave nájdete 3 farebne odlíšené čistiace hlavice, môže SonicBrush UV značky TrueLife používať celá rodina. UV Stabilizátor navyše zabezpečí, že vaša zubná kefka bude vždy hygienicky čistá. Splňte si sen o dokonale čistých a zdravých zuboch a kúpte si sonickú zubnú kefku SonicBrush UV.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektricke-zubni-kartacky-nahled.jpg

Zubné kefky Oral-B Genius dokážu komunikovať s inteligentným telefónom

Prieskumy Oral-B ukázali, že až 60 % ľudí si vôbec nečistí zadné zuby a väčšina dospelých používa zlú techniku čistenia. Prahnete po žiarivom a zdravom úsmeve? Nechajte, aby sa o vaše zuby starali nové technológie skryté v elektrickej zubnej kefke Oral-B. Len tak budete mať vždy istotu, že si svoj chrup čistíte správne, rovnomerne a dostatočne dlho.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií