Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/normalni-vlasy.jpg

Aj normálne vlasy potrebujú rozmaznávať

Máte to šťastie, že sa môžete pýšiť normálnymi vlasmi? Gratulujeme! Avšak to, že máte zdravé a krásne vlasy neznamená, že nepotrebujú starostlivosť na mieru. V našom článku sa dozviete, ako sa správne starať o normálne vlasy, ako zamedziť ich poškodeniu a pridali sme aj pár tipov na domáce masky pre krásne a zdravé vlasy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/matrix-biolage-nahled.jpg

Problém suchých vlasov napravia vhodné prípravky aj domáce masky

Nesprávne zvolená vlasová kozmetika, nezdravá strava aj stres sú čiastkovými krokmi k suchým a lámavým vlasom. Doprajte im správnu starostlivosť, bielkoviny, vitamíny aj podpornú starostlivosť v podobe balzamov, výživných olejov a masiek. Máme pre vás aj tipy na domáce masky! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vyzkouseli-jsme-pro-vas-Piz Buin Allergy-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: opaľovacie mlieko Piz Buin Allergy SPF 30

Idete na dovolenku na hory alebo k moru, za športom alebo len tak sa váľať na pláži? Pokiaľ áno, tak si rozhodne nezabudnite pribaliť opaľovacie mlieko. Vyskúšala som pre vás opaľovacie mlieko Piz Buin Allergy. Ako si viedlo pri náročnej záťaži v talianskych horách? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beaming-baby.jpg

Ako výrobky Beaming baby ochraňujú citlivú pokožku bábätka?

Hľadáte kvalitné produkty, ktoré majú prírodné zloženie a sú maximálne šetrné k pokožke bábätka? Beaming baby ponúka ošetrujúce kozmetiku, obrúsky a plienky pre deti. Všetky tieto produkty sú špeciálne práve svojím ekologickým spracovaním a množstvom získaných ocenení. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/koupani_uvod.jpg

Kúpanie bábätka: 10 najčastejších otázok

Kúpanie dieťatka spočiatku sprevádza množstvo otáznikov. Aký je správny postup, ako sa starať o pupok novorodenca, mám bábätko kúpať pred alebo po dojčení? Mám sa prikloniť ku kúpaniu bábätka vo vani, alebo si mám radšej zaobstarať vaničku či vedierko? A ako často sa má bábätko kúpať? V dnešnom článku sa zameriame na najčastejšie otázky týkajúce sa kúpania bábätiek a posvietime si aj na kúpanie dojčiat a batoliat. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mrmuscle_uvod.jpg

Vyskúšali sme pre vás: čistiaci prípravok na varné dosky MR. MUSCLE Cera Fix

Odolné škvrny od mastnoty a zaschnuté či pripálené zvyšky jedál na varnej doske často predstavujú výzvu aj pre tie kvalitnejšie čistiace prostriedky. Vyskúšali sme pre vás prípravok MR. MUSCLE Cera Fix, ktorý sľubuje účinné odstránenie špiny z keramických a indukčných varných dosiek. Ako obstál? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/poskozene vlasy_uvod.jpg

Záchrana poškodených vlasov: ako na to?

V dnešnom článku sa zameriame na poškodené vlasy, ktoré sú z veľkej časti výsledkom častého žehlenia, sušenia, farbenia, a podpisuje sa na nich aj zdanlivo neškodný melír. Vrátiť im lesk a silu dokážu špeciálne kozmetické prípravky na poškodené vlasy, strava bohatá na vitamíny a minerály aj domáce masky na vlasy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Luky_nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Old Spice

Spoľahlivá starostlivosť obľúbeného šampónu v spojení s vôňou Old Spice, to je nový rad Head & Shoulders Men Ultra Old Spice. Lukáš šampón vyskúšal a pripravil pre vás recenziu, ako bol s týmto radom spokojný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Evik_nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: mlieko na opaľovanie a po opaľovaní ASTRID SUN

Evička má rada leto, vodu a opaľovanie, ale aj keď sa opaľuje veľmi dobre, o svoju pleť sa zodpovedne stará. Hneď pri prvom výlete k vode vyskúšala mlieko v spreji na opaľovanie aj po opaľovaní ASTRID SUN a napísala pre vás recenziu, ako bola s prípravkami spokojná. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mastne-vlasy-jak-na-ne.jpg

Mastné vlasy? Príčinou môže byť aj kondicionér

Mnoho príčin mastných vlasov sa dá vyriešiť pomerne ľahko. Ak sa však staráte o svoje vlasy nesprávnym spôsobom v domnení, že pre nich robíte to najlepšie, možno sa vám bude hodiť inšpirácia v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/deti-a-cisteni-zubu.jpg

Ako na čistenie zúbkov bábätiek a malých detí

Bábätká sa spravidla rodia bez zúbkov, ale skôr či neskôr sa vykľuje prvý a s ním aj starosti o jeho starostlivosť. Zanedbanie starostlivosti o prvé zúbky môže rodičom aj deťom spôsobiť veľa nepríjemných situácií. Poradíme, ako vybrať prvú kefku, zubnú pastu a ako spríjemniť čistenie zubov, aby nebolo stresujúce. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/roman.jpg

Vyskúšali sme pre vás: mop Vileda Easy wring Ultramat

Ako umývanie čo najviac uľahčiť? Michal sa presvedčil, že to začína obstaraním kvalitného mopu. Vyskúšali sme pre vás mop Vileda Easy wring Ultramat a pripravili recenziu, či naozaj systém na žmýkanie funguje tak ľahko, ako to vyzerá. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Jarda.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Total Care

Obľúbená značka Head & Shoulders uviedla novú sériu šampónov pre mužov a my sme sa rozhodli ju vyskúšať. Jaro poctivo testoval a pripravil recenziu, či po pravidelnom používaní nového Head & Shoulders Men Ultra Total Care zaznamená nejaký viditeľný rozdiel. Prečítajte si, ako bol spokojný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dermacol_uvod.jpg

Vyskúšali sme pre vás: rúž Dermacol 16h Lip Colour

S dlhotrvajúcimi rúžmi môže byť problém v tom, že nesplnia, to čo sľubujú. Ako je to s rúžom Dermacol 16h Lip Colour, skutočne odolá nástrahám náročného pracovného dňa? Miša ho pre vás vyskúšala a napísala recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zuzka_uvod.png

Vyskúšali sme pre vás: brondzujúci púder Nuxe

Je na vás lícenka veľmi výrazná? Vyskúšajte bronzer. Máme pre vás tip na jeden od Nuxe. Zuzka ho za vás vyskúšala a napísala naň recenziu. Osvedčil sa jej? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pradlo_uvod.jpg

Pranie pre bábätká, 7 otázok a odpovedí

Kým sa bábätko narodí, najskôr začnete premýšľať nad tým, ako nachystať detskú výbavičku a ako sa o oblečenie, hlavne to pre novorodenca, následne starať. V čom ho najlepšie prať? Musí sa žehliť? Aký prací prostriedok používať? Preto sme pre vás spísali 7 najčastejšie kladených otázok a odpovedí na tému starostlivosti o detskú bielizeň. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Anna.jpg

Vyskúšali sme pre vás: čistiaci prej Pronto proti prachu

Upratovanie nemusí byť otrava, keď máte tie správne čistiace prostriedky. Na boj proti prachu sme použili sprej Pronto a napísali recenziu o tom, ako sa s ním pracuje. Vyskúšala ho pre vás Anička. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Luky.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Max Oil Control

Vyskúšali sme pre vás šampón z novej série značky Head & Shoulders. Lukáš na vlastnej koži testoval a napísal pre vás recenziu, čím ho šampón prekvapil. Priradil mu hodnotenie a dozviete sa, či by ho odporučil ostatným alebo nie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/anicka.jpg

Vyskúšali sme pre vás: dezinfekcia v spreji Sanytol proti roztočom

Roztoče doma nechce nikto, a už vôbec nie alergici. Vyskúšali sme pre vás dezinfekciu Sanytol, ktorá by vás roztočov mala zbaviť. Spoznáte nejako výsledok a nezapácha taký prípravok? Prečítajte si našu recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Lucka.jpg

Vyskúšali sme pre vás: porovnanie maskár Maybelline a Dermacol

Túžite po hustejších a výrazných prírodných riasach a neviete, po ktorej maskare siahnuť? Otestovali sme pre vás dve obľúbené značky. V prvom rade Dermacol Mega Lashes Dramatic Look a spolu s ňou Maybelline New York Great Lash Mascara Blackest Black. Prečítajte si, z ktorej z nich bola Lucka viac nadšená. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií