Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ryma1.jpg

Bábätko a nádcha – ako vybrať tú správnu odsávačku hlienu?

Nádcha dokáže bábätko aj rodičov poriadne potrápiť. Prečítajte si, ako ju rozpoznať čo najskôr, ako ju liečiť a hlavne ako sa zorientovať medzi jednotlivými typmi odsávačiek hlienov. A na záver si prečítajte osvedčené rady, ako nádche predchádzať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sampon Miracle Moist.png

Vyskúšali sme pre vás: šampón Aussie Miracle Moist

Dnes sme pre vás otestovali šampón na  suché vlasy Aussie Miracle Moist. Ako v našom teste šampón obstál a na aké vlasy ho odporúčame? To všetko zistíte v našej krátkej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchac Mega.png

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Aussie Mega

Už ste vyskúšali mnoho suchých šampónov a všetky vás sklamali? Dnes sme pre vás otestovali suchý šampón Aussie Mega. Zaujíma vás náš názor a postrehy? Tak sa pozrite na našu recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Aussie 3 Miracle Oil.png

Vyskúšali sme pre vás: Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor

Skúšali ste niekedy používať olej na vlasy a výsledok nebol ideálny? Možno ste nemali ten pravý prípravok. Pozrite sa, čo o Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor hovorí Lola, ktorá vlasový olejček pre vás otestovala. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/uvodni.jpg

Ako uspať bábätko? Odpovedzte si na 6 základných otázok.

Zvládnuť premenlivý spánkový režim bábätka môže byť náročné a stresujúce. Uistite sa, že máte prehľad o základných faktoroch, ktoré môžu pokojné zaspávanie vášho dieťatka ovplyvňovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krmenideti.jpg

Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek?

Po niekoľkých mesiacoch života bábätka nastane ďalšia úloha, ktorú musí dieťa zvládnuť, a tým je prechod z materského mlieka na pevnú stravu. Kedy začať, ako postupovať a s akými problémami sa môžete stretnúť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/myty-nahled_1.jpg

9 najčastejších mýtov a neprávd o dojčení

Veľa informácií o dojčení a mlieku odovzdávaných v rodinách, po priateľoch, ale aj na internete nie sú pravdivé, čo môže znížiť sebadôveru mamičky a neblaho sa podpísať na krásnom období, ktoré s bábätkom prežíva. Akým informáciám o dojčení veriť a ktorým nie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-615094232_1.jpg

BB, CC, DD a EE krémy a ako sa v nich vyznať

Pred niekoľkými rokmi sa stal hitom BB krém, ktorý si obľúbili milióny žien na celom svete. Na výslní jeho slávy sa hriali aj CC krémy a teraz v ponuke nájdete aj DD a EE krémy. Aký je medzi nimi rozdiel a ktorý je pre vás ten najlepší? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aussie_tit.png

Aussie, tá správna starostlivosť o vaše vlasy

Značka Aussie je predstaviteľom mimoriadne kvalitnej kozmetiky na vlasy za prijateľnú cenu. Komplexná starostlivosť si poradí so všetkými typmi vlasov a ponúka mimoriadne výsledky. Skúste tieto produkty tiež! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hranisdetmi.jpg

Hračky pre najmenších, čiže ako podporiť vývoj dieťaťa

Len čo bábätko trochu vyrastie, začne objavovať svet, zábavu a chce sa hrať. Ako rozvíjať jeho schopnosti, rozvinúť vzťah medzi vami a zároveň mu spríjemniť deň zábavou? Máme pre vás nápady a tipy na konkrétne hračky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prichod-miminka-nahled.jpg

Ako sa pripraviť na príchod bábätka

Príchod bábätka do rodiny je slávnostná udalosť a veľká životná zmena. Poradíme vám, ako sa na ňu najlepšie pripraviť, čo by vám určite nemalo chýbať a ako jednotlivé veci vyberať, aby ste si domov nezaobstarali zbytočnosti, ktoré nikdy nevyužijete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/latkoveplenyhlavni.jpg

Látkové plienky a ako s nimi začať

Látkové plienky v súčasnosti oslavujú comeback. Sú totiž výrazne jednoduchšie na používanie, než to bolo v minulosti. Navyše ich využívaním šetríte prírodu, rodinný rozpočet aj zadoček bábätka. Ak máte chuť s látkovými plienkami začať alebo ich aspoň vyskúšať, ale strácate sa vo všemožných pojmoch a systémoch, máme tu pre vás stručného sprievodcu ako na to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trendy_1.jpg

Trendy v líčení na jeseň/zima 2016

Aké trendy v líčení môžete očakávať v jesennom a zimnom období? Máme pre vás tipy priamo z prehliadkových mól, vďaka ktorým budete neprehliadnuteľná. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kojeneckamleka.jpg

Dojčenské mlieka a ako vybrať to správne

Umelá mliečna výživa je nielen skvelým doplnkom stravy pre väčšie bábätká, ale tiež môže úplne nahradiť materské mlieko v prípade, že sa objavia problémy s dojčením. Na trhu nájdete širokú ponuku, od mliečnej výživy pre dojčatá, batoľatá, nedonosené bábätká či bábätká so zdravotnými problémami. Ako sa teda v ponuke orientovať? Prečítať viac »
/Foto/ImgGalery/Image/Article/mimcozima.jpg

Ako sa starať o bábätko v zime

Chladné počasie a prvé mrazy už klopú na dvere. Kvôli nevyvinutému termoregulačnému systému sú v tomto období najohrozenejšou skupinou práve novorodenci. Ako ich teda chrániť pred prechladnutím? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-186599571.jpg

Ako určiť typ pleti

Aby ste si správne vybrali akýkoľvek pleťový prípravok, je potrebné poznať váš typ pleti. Nie vždy je ľahké pleť určiť na prvý pohľad, pritom je to veľmi dôležité. Ako teda spoznať, aká pleť je tá vaša? Prečítať viac »
/Foto/ImgGalery/Image/Article/zoubky-článek.png

Ako zvládnuť prvé zúbky

Začalo vaše bábätko nezastaviteľne plakať a má zlú náladu? Možno mu rastú zúbky. Väčšina bábätiek sa narodí roztomilo bezzubé, ich ústa sa však začnú veľmi rýchlo plniť mliečnymi zúbkami, o ktoré sa treba náležite starať. Čo všetko by ste mali vedieť a na čo nezabúdať pri starostlivosti o detské zuby poradíme v našom článku. Prečítať viac »
/Foto/ImgGalery/Image/Article/mimi.png

Prebaľovanie bábätka, prvý krok k zadočku bez zaparenín

Zapareniny môžu spôsobiť nepríjemné chvíľky v živote bábätka. Aby ste sa im vyhli je v prvom rade potrebné často a správne bábätko prebaľovať. Poradíme vám, na čo si dať pri prebaľovaní pozor, aby vaše dieťatko bolo spokojné a bez zaparenín. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/autosedacky1.jpg

Zaistite svojim deťom bezpečnosť aj pohodlie počas jazdy autom. Ako vybrať vhodnú autosedačku?

Podľa platnej legislatívy musí byť každé dieťa do výšky 150 cm alebo hmotnosti 36 kg v aute pripútané pomocou vhodného záchytného systému. Rozhodne nejde o samoúčelné opatrenie, kvalitná autosedačka môže dieťaťu veľakrát zachrániť život. Prečítajte si, prečo je dôležité používať detskú sedačku aj na tie najkratšie cesty, a akých chýb by ste sa mali vyvarovať. Prečítať viac »
/Foto/ImgGalery/Image/Article/mimi2.png

Odsávačka materského mlieka pomôže každej mamičke

Materstvo je nádherné obdobie, ktoré však prináša aj veľa starostí. A ak jednou z nich je problém s kŕmením nášho bábätka, je odsávačka mlieka doslova našou záchranou. Na čo slúži, aké sú možnosti aj výber na trhu a ako a kedy ju používať? Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií