During the Easter holidays 29.3. and 31.3. all our stores are closed except the AlzaDrive in Senec. On Easter Monday 1.4. all stores are closed, including AlzaDrive, however you can still use the delivery to our AlzaBoxes.

Alza B2B

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Corega-granace-nahled.jpg

Vyskúšajte prémiový fixačný krém Corega s garanciou vrátenia peňazí

Hľadáte to najlepšie riešenie pre vašu zubnú náhradu? Vyskúšajte fixačné krémy Corega, ktoré sú dlhodobo jednotkou na trhu. Teraz si ich môžete skúsiť skutočne bez záväzkov - táto obľúbená značka si pre nových zákazníkov pripravila jedinečnú akciu, v ktorej garantuje vrátenie peňazí v prípade nespokojnosti. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/valentin-darek-2024.jpg

Aký darček vybrať priateľke na Valentína?

V období Valentína, sviatku zamilovaných, začína pre mužov ťažký čas, kedy majú svoju milovanú obdarovať. Pre mnohých je to heroický výkon a už mesiace dopredu pátrajú nad všetkými možnými variantmi. Pritom sú tie najjednoduchšie riešenia zvyčajne aj tie najlepšie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/451A2405.jpg

Care + Protect: Profesionálna starostlivosť o váš domov a spotrebiče

Pravidelné upratovanie domácnosti a údržba spotrebičov nemusí byť neľudsky vyčerpávajúca činnosť. S odolnou mastnotou, usadeninami a špinou si hravo poradia produkty Care+Protect. Špičkové čistiace prostriedky pracujú efektívne a nezaťažujú pritom ani vás či životné prostredie. Prečítajte si, v čom sa produkty Care + Protect odlišujú od konkurencie a aké sú ich hlavné výhody. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/loreal-men-exper-nahled.jpg

L’Oréal Paris Men Expert predstavuje špičkovú pánsku kozmetiku pre starostlivosť o pleť a fúzy

L’Oréal Paris Men Expert predstavuje nové rady pánskej kozmetiky pre starostlivosť o pleť a fúzy. Spomaľte čas s produktmi Power Age, rozjasnite a hydratujte pleť s prípravkami z radu Hydra Energetic a doprajte vašim fúzom profesionálnu starostlivosť s krémami, olejmi a emulziami Barber Club. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alza-eko.jpg

Predstavujeme najpredávanejšie eko produkty od AlzaEco

Ekologické produkty pod značkou AlzaEco si obľúbilo veľké množstvo domácností, ktorým nie je ľahostajný osud našej planéty. Pokiaľ vás zaujíma, aké top produkty bodujú vo voľbe spotrebiteľov, prečítajte si náš článok zameraný na tému Eko drogérie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Gillette-Venus-intimni-holeni-hlavni-banner.jpg

Gillette Venus na intímne holenie sľubuje hladkú pokožku bez podráždenia

Užite si príjemne hladkú a hebkú pokožku s radom produktov starostlivosti o intímne partie od Gillette Venus a Satin Care. Predstavujeme špeciálne vyvinutý produktový rad na komfortnú dámsku epiláciu aj jej následnú starostlivosť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/owlet-chytra-ponozka.jpg

Inteligentná ponožka Owlet pre pokojný spánok rodičov aj detí

Ponožka Owlet je špeciálne zariadenie slúžiace na monitorovanie dychu a srdcovej činnosti novorodencov a malých detí. Je vybavená senzormi, ktoré sledujú vitálne funkcie dieťaťa počas spánku alebo odpočinku. Zoznámte sa bližšie s touto novinkou a prečítajte si recenziu mamičky malého Mateja, ktorému toto zariadenie doslova zachránilo život. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nova-norma-autosedacky.jpg

Nová norma na detské autosedačky. S čím treba počítať a aké nastanú zmeny?

Nová norma ECE R129 začne platiť od septembra 2023 a prináša zmeny hlavne v oblasti bezpečného cestovania detí. Aké pravidlá nová norma určuje a ako to bude s pôvodnými autosedačkami? Všetko sa pokúsime objasniť v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prikrmy-geber.jpg

Svetová jednotka v detských príkrmoch GERBER je tu!

Značka GERBER je svetovou jednotkou na trhu detskej výživy, ktorá ponúka chutné a vybrané produkty tej najvyššej kvality. Doprajte svojmu dieťatku to najlepšie z prírody a spoznajte delikátne príkrmy, lahodné kaše, ovocné vrecká aj hravé chrumky GERBER. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/truelife-baby-clanek.jpg

S novými pestúnkami od TrueLife bude vaše dieťatko stále pod kontrolou

Pre všetkých novopečených rodičov predstavuje značka TrueLife mnoho užitočných pomocníkov pre menej starostí a viac pohody. Okrem odsávačiek mlieka alebo ohrievačiek dojčenskej stravy sú to predovšetkým nové detské pestúnky TrueLife s radom inovatívnych technológií, ktoré sa postarajú o váš pokoj aj istotu, že je všetko pod kontrolou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hello-pohadka-nahled.jpg

With breakfast to the fairy tale

The main advantage of our fruit snacks in pouches is undoubtedly their delicious taste. However, we also know that children often make decisions mainly with their eyes. That's why your favourite fairy tale characters will faithfully accompany you when you have your snacks, whether on trips or at home - for example Rumcajs with his little Tsipísek and Manka, Křemílek and Vochomůrka or Rákosníček the leprechaun. You will see that the children will look forward to their breakfast even more. And when they taste what a great treasure the fairy tale pocket hides, they'll be in the clear. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sensodyne-banner-hlavni.jpg

Spoznajte 8 benefitov novej zubnej pasty Sensodyne Kompletná Ochrana+ Whitening

Hľadáte účinnú zubnú pastu na každodenné čistenie, ktorá poskytne kompletný servis vašim zubom aj ďasnám? Vyskúšajte novinku od Sensodyne, zubnú pastu Kompletná Ochrana+ Whitening, ktorá váš chrup dokonale vyčistí a zároveň poskytne potrebnú ochranu citlivých zubov a ďasien. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hami.jpg

S Hami doprajte svojmu dieťatku tú najlepšiu výživu

Detská výživa Hami ponúka bohatý sortiment detskej výživy tej najvyššej kvality, vďaka ktorej získa vaše dieťatko všetky dôležité živiny na svoj zdravý rast a vývoj. Od výživného dojčenského mlieka, cez prvé zeleninové príkrmy na lyžičku až po pestrú stravu starších detí. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/coccolino-clanek.jpg

Coccolino – obľúbený medvedík prináša viac než len voňavé aviváže

Bude to už skoro 10 rokov, kedy ste sa v slovenských obchodoch mohli prvýkrát stretnúť s neskutočne voňavými avivážami medvedíka Coccolino. Vo svete však história tejto značky siaha až do roku 1983 a jej ponuka sa stále vyvíja. K osvedčenej klasike pribúdajú účinné a špeciálne pracie gély a kapsuly, vonné obrúsky do sušičky, vôňa do skrine či voda do žehličky. Náš článok vám preto teraz pomôže skvele sa zorientovať vo všetkých výrobkoch medvedíka Coccolino. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pece-tehotna.jpg

Čo pomáha na strie

Strie alebo nevzhľadné pajazvičky sa môžu vyskytnúť u mužov a žien každého veku a ich odstránenie nie je jednoduché. Napriek tomu existujú spôsoby, ako sa strií zbaviť alebo aspoň zmierniť ich výskyt. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Manikura.jpg

Ako si poradiť s lámavými a rozštiepenými nechtami

Používanie agresívnych čistiacich prostriedkov, zlá životospráva, nedostatok vitamínov či rôzne ochorenia – príčin lámavých a štiepiacich sa nechtov je niekoľko. Pokiaľ aj vás trápia zničené nechty a neviete, ako s týmto problémom bojovať, prečítajte si náš článok. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/latkove-pleny-setrne_1.jpg

Ako sa správne starať o látkové plienky?

Používanie látkových plienok je v dnešnej dobe jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Je pravda, že v minulosti sa látkové plienky museli ručne predprať, vyvariť, vybieliť, usušiť a dôkladne vyžehliť. Dnes je starostlivosť o ne neporovnateľne jednoduchšia – práčka si poradí s baktériami aj škvrnami a ani žehlenie látkových plienok už dávno nie je nutnosťou. Pripravili sme pre vás článok, ktorý vás prevedie starostlivosťou o plienky a poradíme vám, ako skladovať použité látkové plienky a kedy ich dezinfikovať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kokosovy-olej-krasne-vlasy-nahled.jpg

Kokosový olej na vlasy ponúka mnoho blahodarných účinkov

Kokosový olej na vlasy je čisto prírodná cesta, pomocou ktorej docielite krásnych lesklých a zdravých vlasov. Možností, ako ošetriť vlasy kokosovým olejom je veľa, preto sme vybrali tie osvedčené a jednoduché, ktoré v pohode zvládnete u vás doma. Vytvorte si masku alebo zábal z kokosového oleja a doprajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/omezeni-plastu.jpg

K obmedzeniu plastov v drogérii môže prispieť každý. Ako na to?

K ochrane alebo skôr záchrane našej planéty môže prispieť každý, stačí len zmeniť niektoré svoje stereotypné návyky a vydať sa zelenou cestou ekológie. Začať môžete už pri samotnom nákupe, pri ktorom si budete lepšie všímať obalové materiály aj celkové zloženie produktov, ktoré si bežne kupujete do domácnosti. Read more »
123...
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info