AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/gainward-rtx-4060-ti-panther-16g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z mála modelov grafických kariet GeForce RTX 4060 Ti, ktoré sa môžu pochváliť kompaktnými rozmermi a zároveň aj systémom chladenia s tromi ventilátormi a 16 GB kapacitou grafických pamätí k tomu, je Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G z dielne spoločnosti GAINWARD. Ako dopadla táto grafická karta v našich testoch na Alza.sk a zaslúži si vôbec vašu pozornosť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4070-super-panther-oc-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4070 SUPER Panther OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste s nákupom grafickej karty vyčkávali až na príchod nového a vylepšeného radu grafických kariet Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA, potom ste sa konečne dočkali, pretože práve dnes začínajú predaje grafických kariet GeForce s prídomkom SUPER, konkrétne grafických kariet GeForce RTX 4070 SUPER. Aký je teda výkon novej grafickej karty GeForce RTX 4070 SUPER a vyplatila by sa vám jej kúpa? Tak práve na tieto otázky sa vám pokúsime odpovedať v tejto recenzii, v ktorej sme pre vás otestovali grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4070 SUPER Panther OC 12G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4060-ti-ghost-oc-8g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4060 Ti GHOST OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Predaj nových grafických kariet GeForce RTX 4060 Ti štartuje na Alza.sk a my sme samozrejme nelenili a pripravili pre vás recenziu prvého zástupcu týchto rýdzo mainstreamových grafických kariet, a to Gainward GeForce RTX 4060 Ti GHOST OC 8G. Ako sa jej darilo v našich testoch, a či by sa vám jej kúpa vôbec vyplatila, tak o tom sa môžete dočítať práve v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4070-ghost-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G (RECENZIA A TESTY)

Ďalším novým prírastkom do rodiny grafických kariet generácie Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA sú grafické karty GeForce RTX 4070. A pretože embargo na informácie okolo týchto nových grafických kariet spoločnosti NVIDIA vypršalo, môžeme vám tak na Alza.sk predstaviť ich prvého zástupcu, a to grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4070-ti-phoenix-gs-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4070 Ti PHOENIX GS 12G (RECENZIA A TESTY)

Prišli vám doteraz vydané grafické karty GeForce RTX 4090 a GeForce RTX 4080 príliš drahé a pre vás aj zbytočne výkonné, a tak stále čakáte na niečo cenovo dostupnejšie? Potom ste sa možno dočkali, pretože práve teraz končí embargo na informácie okolo najnovších grafických kariet GeForce RTX 4070 Ti, a my sme pre vás na Alza.sk samozrejme nezabudli pripraviť aj podrobnú recenziu. Na úvod začneme zhurta, dnes si totiž predstavíme a otestujeme grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4070 Ti PHOENIX GS 12G z ponuky známej a populárnej značky Gainward.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4080-phantom-gs-16g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4080 PHANTOM GS 16G (RECENZIA A TESTY)

Embargo na informácie okolo nových grafických kariet GeForce RTX 4080 skončilo, a my sa tak o ne s vami môžeme konečne podeliť. Dnes si totiž predstavíme a taktiež dôkladne otestujeme prvého zástupcu, a to grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4080 PHANTOM GS 16G. Ako teda tento nový prírastok do rodiny Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA dopadol v našich testoch? Len posúďte sami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4090-phantom-gs-24g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4090 PHANTOM GS 24G (RECENZIA A TESTY)

Ste priaznivci značky GAINWARD? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť recenziu najnovšej grafickej karty Gainward GeForce RTX 4090 PHANTOM GS 24G, ktorú sme pre vás na Alza.sk dnes pripravili a v ktorej sme sa tejto grafickej karte riadne pozreli na zúbky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3050-ghost-oc-8g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3050 GHOST OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste fanúšikovia grafických kariet spoločnosti GAINWARD, potom vedzte, že aj v ponuke tejto taiwanskej spoločnosti môžete nájsť najnovšie grafické karty GeForce RTX 3050. Jednou z nich je napríklad grafická karta Gainward GeForce RTX 3050 GHOST OC 8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3070-ti-phoenix-8g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix 8G (RECENZIA A TESTY)

Základným a zatiaľ tiež jediným modelom GeForce RTX 3070 Ti v ponuke spoločnosti GAINWARD je grafická karta Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix 8G. Jej obstarávacia cena by sa mala pohybovať na úrovni odporúčanej (MSRP) ceny pre grafické karty GeForce RTX 3070 Ti. A pretože práve obstarávacia cena tejto grafickej karty by mohla osloviť nejedného potenciálneho záujemcu o novú grafickú kartu, na Alza.sk sme ju pre vás riadne otestovali! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3080-ti-phoenix-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12G (RECENZIA A TESTY)

Keď pred nedávnom spoločnosť NVIDIA predstavila svoje najnovšie grafické karty GeForce RTX 3080 Ti, prakticky žiadny z partnerských výrobcov neotáľal a ihneď predstavil aj svoje nereferenčné modely týchto nových a veľmi výkonných grafických kariet. Jedným z prvých výrobcov potom bola spoločnosť GAINWARD, ktorá na trh uviedla svoj základný model grafickej karty GeForce RTX 3080 Ti s označením Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12G. A ako sa tejto grafickej karte darilo v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gainward-gtx-1060-3gb-recenze-2.jpg

Gainward GTX 1060 3GB (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty GeForce GTX 1060 sú medzi stredne náročnými hráčmi počítačových hier veľmi populárne a na tejto vlne sa vezie aj spoločnosť Gainward, v ktorej ponuke môžete nájsť hneď niekoľko týchto grafických kariet. Jednou z nich je grafická karta s jednoduchým názvom Gainward GTX 1060 3GB, ktorú si dnes tiež otestujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gainward-gtx-1070-8gb-recenze-2.jpg

Gainward GTX 1070 8 GB (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty Gainward sú v našich končinách veľmi populárne, najmä grafické karty z hernej edície Phoenix. Dnes sa však žiadnemu Phoenixu venovať nebudeme, otestujeme si totiž niečo oveľa menej sofistikované, a to grafickú kartu Gainward GTX 1070 8 GB. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gainward-gtx-1070-phoenix-glh-recenze-2.jpg

Gainward GTX 1070 Phoenix GLH (Recenzia a testy)

Ak by sa dal výkon grafických kariet hodnotiť podľa ich veľkosti, grafická karta Gainward GTX 1070 Phoenix GLH by bola jednou z najvýkonnejších GPU na trhu. Spoločnosť Gainward na veľkosti použitého systému chladenia nijako nešetrila, čo by malo mať pozitívny vplyv na jeho účinnosť a, samozrejme, aj v lepších prevádzkových vlastnostiach. Či sa však táto snaha neminula účinkom, na to odpovieme v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií