AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-s20-fe-recenze-nahled_1.jpg

Samsung Galaxy S20 FE (RECENZIA): high-end model za dobrú cenu

Novinka Samsung Galaxy S20 FE nadväzuje na starších súrodencov a so sebou prináša 6,5" displej a výkonný procesor Snapdragon 865. Na výber je zo 6 farieb a výbavou a cenou sa radí do vyššej strednej triedy. Akú má výbavu a ktoré kompromisy stoja za nižšou cenou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-s20-fe-nahled.jpg

Samsung S20 FE: Najlepší telefón do 750 EUR!? (RECENZIA)

Samsung uviedol ďalšiu sériu telefónov, patriacich do rodiny Samsung S20: FE, čiže Fan Edition! Aká je? A oplatí sa? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trade-in-samsung-galaxy-s20-fe-nahled.jpg

Vymeňte starý za nový! Kúpou Samsung Galaxy S20 FE možno získať bonus 200 €

Pri nákupe absolútne nového telefónu Samsung Galaxy S20 FE môžete ušetriť. Pokiaľ nám totiž pošlete svoj existujúci prístroj – mobil, smart hodinky alebo tablet – my vám nielen vyplatíme výkupnú cenu, ale pridáme aj jednorazový bonus 200 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-16gb-ram.jpg

Samsung začína vyrábať 16 GB LPDDR5 RAM. Použije ich už v Galaxy S20 Ultra (NOVINKA)

Ak ste sa ešte nezačali tešiť na novú sériu Samsung Galaxy S20, zbystrite. Samsung nedávno oznámil, že začal s výrobou nových 16 GB RAM pamätí typu LPDDR5, ktoré by sa mali objaviť v nových vlajkových lodiach, okrem iného. aj v nadchádzajúcom Samsungu Galaxy S20 Ultra. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s20-mobilni-telefony.jpg

Samsung Galaxy S20 (PREVIEW): beštie s dychberúcimi parametrami

Nový rad Samsung Galaxy pre rok 2020 je tu. Dočkali sme sa hneď troch nadupaných smartfónov, ktoré majú robiť česť radu Galaxy. Do výbavy dostali podľa očakávaní to najlepšie. Poďme si všetko predstaviť, porovnať s nastupujúcou konkurenciou a spomenúť hneď niekoľko superlatívov. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií