AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/e3-2020-zruseno-nahled.jpg

Herná výstava E3 2020 oficiálne zrušená, v hre je online variant (NOVINKA)

Už v dopoludňajších hodinách sme vás informovali o tom, že herná výstava E3 v Los Angeles bude podľa hneď niekoľkých rešpektovaných zdrojov zrušená. K tomu nakoniec naozaj došlo, usporiadateľ výstavy asociácie ESA podľa oficiálneho oznámenia výstavu zrušil z dôvodu narastajúceho nebezpečia a obáv spôsobených koronavírusom COVID-19. Čo to znamená pre fanúšikov aj vystavovateľov, zistíte v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GDC-2020-Gaming-Cypher.jpg

Game Developers Conference 2020 (TÉMA) – Ktoré herné systémy sú u vývojárov najobľúbenejšie?

Hráči počítačových hier zažívajú počas kalendárneho roka niekoľko vrcholov, na ktoré sa tešia. Mimo vydania očakávaných titulov sú to tiež konferencie, kde sa oznamujú nové projekty a odhaľujú detaily pripravovaných hier a medzi najobľúbenejšie akcie tak patrí E3, Gamescom a Tokyo Game Show. Lenže v posledných rokoch sa ukazuje, že veľmi zaujímavé poznatky získame aj z vývojárskych konferencií, medzi ktorými vyniká Game Developers Conference v San Franciscu, v rámci ktorej prebieha tiež prieskum o budúcnosti hrania. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií