Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pokemon-legends-za-logo-nahled.jpg

Pokémon Legends: Z-A – Všetko, čo vieme

Pokémon Legends: Arceus od štúdia Game Freak bol čo sa týka noviniek a inovácií asi najčerstvejším vetrom v pokémonskej sérii za posledných niekoľko rokov. Oznámenie pokračovania tejto, povedzme, svojráznej odbočky od hlavnej pokémonskej línie nás teda rozhodne potešilo. V našom článku o tomto pripravovanom titule nájdete všetky aktuálne informácie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-violet-scarlet-editions-nahled.jpg

Pokémon Violet a Pokémon Scarlet – Všetko, čo vieme

Štúdio Game Freak chrlí nové a nové pokémonské tituly ako na bežiacom páse. Ich zatiaľ posledný zárez do legendárnej série s vreckovými príšerkami v hlavnej úlohe nesie názov Pokémon Violet a Pokémon Scarlet. V našom článku sa o tejto hre z roku 2022 dozviete všetko potrebné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-legends-arceus-recenze-cover-nahled.jpg

Pokémon Legends: Arceus (RECENZIA) – Minulosť značí sľubnú budúcnosť

Japonské štúdio Game Freak prichádza s ďalším RPG s pokémonmi v hlavnej úlohe, tentoraz sa však vyberieme do minulosti a nahliadneme do doby, keď tieto príšerky boli pre ľudstvo ešte veľkou neznámou. Aké zmeny táto historická kapitola prinesie do zabehnutej série? To sa dozviete v našej recenzii Pokémon Legends: Arceus. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-legends-arceus-special-cover-nahled.jpg

Pokémon Legends: Arceus: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Pokémon Legends: Arceus je ďalším dielom kultovej japonskej RPG série Pokémon, ktorú dlhodobo vyvíja štúdio Game Freak a vydáva Nintendo, ktoré ju púšťa exkluzívne na konzolu Nintendo Switch. Do istej miery má byť tento kus revolučný. V čom presne a oveľa viac, si prečítate v našom špeciáli.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-expansion-nahled.jpg

Pokémon: Sword and Shield (RECENZIA) – Pikachu a spol. sa vracia na scénu

Pokémoni sú späť! Legendárna značka prichádza na Nintendo Switch s novou generáciou svojej videohernej RPG série, na ktorú fanúšikovia vreckových príšeriek dlho čakali. Vývoj si vzalo na starosti štúdio Game Freak a sľubuje vylepšenú hrateľnosť, úplne nový región na objavovanie a ďalšie vychytávky. Sú ale pokémoni stále pri sile, alebo mali radšej zostať bezpečne schovaní v Pokéballe? Viac v našej recenzii na Pokémon Sword and Shield. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pokemon-ultra-sun-ultra-moon-logosmall.jpg

Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon (PREVIEW) – nový príbeh, noví nepriatelia

Po úspechu Pokémon Sun and Moon vývojári zo štúdia Game Freak prichádzajú s vylepšenou Ultra verziou. Nový príbeh, noví nepriatelia, a to všetko v dvoch odlišných vyhotoveniach. Ide navyše o poslednú zastávku tejto série na konzolu Nintendo 3DS, fanúšikovia pokémonov by teda mali zbystriť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií