AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Nubia-Redmagic-9-Pro-preview-02-nahled.jpg

Nubia Redmagic 9 Pro (PREVIEW): Nadupaný telefón pre náročných hráčov

Značka Nubia Redmagic možno nie je známa úplne všetkým, ale pokiaľ sa zaujímate o svet mobilného gamingu, mali by ste zbystriť. Redmagic 9 Pro je totiž skvele vybavený herný telefón, ktorý ponúka špičkové parametre vlajkovej lode vloženej do tela telefónu, ktorý je prispôsobený na využitie v hrách. V čom? Dozviete sa v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-nahled.jpg

Asus ROG Phone 8 a 8 Pro nasadili nový dizajn a opäť mieria na herných nadšencov

Telefóny Asus ROG Phone sú synonymom nekompromisného gamingu už niekoľko rokov. V poradí už ôsmy telefón, presnejšie povedané dva telefóny z tohto radu Asus ROG Phone 8, ponúknu ešte vyšší výkon ako kedykoľvek predtým a okrem iného aj prepracovaný užší, ľahší a ešte lepšie vyzerajúci dizajn. Ako sú na tom parametre noviniek Asus ROG Phone 8 a ROG Phone 8 Pro? Kedy sa na mobily môžeme tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmagic-8-pro-nahled.jpg

Redmagic 8 Pro (PREVIEW): Sci-fi dizajn a nekompromisný výkon

Značka Redmagic, patriaca pod čínske ZTE Nubia, už niekoľko rokov vydáva špičkové herné telefóny s nevídaným dizajnom. Až doteraz však boli tieto smartfóny určené na predaj takmer výhradne na ázijskom trhu. Novinka Redmagic 8 Pro by toto mala zmeniť, a stať sa tak prvým modelom značky s oficiálnou európskou distribúciou. Mobil zaujme predovšetkým špičkovým výkonom, unikátnym dizajnom a vyladeným displejom. Kedy bude k dispozícii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-herni-mobilni-telefony-2019.jpg

Najlepšie herné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Aké sú najlepšie herné telefóny súčasnosti? A čím sa vôbec líšia od bežných smartfónov? Posvietili sme si na tie najlepšie z nich – Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro a Nubia Redmagic 8 Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gaming-telefony-uvodni-1.jpg

Mobil a gaming: Kvalita herných telefónov stále rastie a hráčov pribúda

S rozvojom herných mobilných telefónov prichádzajú výrobcovia s novými a kvalitnejšími komponentmi. Spolu s tým rastie nielen počet hráčov, ale aj počet nových mobilných hier. V našom článku sa pozrieme na gaming všeobecne, na to, čo všetko takéto telefóny dokážu, ale aj na vývoj e-športu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-GT-uvodni-1.jpg

Realme GT (PREVIEW): ultimátna dávka výkonu za skvelú cenu

Spoločnosť Realme predstavila svoju novú vlajkovú loď Realme GT. Nový model disponuje skvelým vybavením a slušným výkonom. V našom článku sa pozrieme bližšie na jednotlivé parametre telefónu a jeho dostupnosť na Slovensku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-5.jpg

ASUS ROG Phone 5: Nový titán mobilného hrania je tu! (PRVÉ DOJMY)

ASUS ROG Phone 5 je tu! Ako: Tiež nevieme, kam zmizol Phone 4, ale je tu proste päťka - a tak sme ju museli rozbaliť a pozrieť sa na ňu. Vysoký výkon, veľká dvojitá baterka, absurdne rýchle nabíjanie, externé chladenie, voliteľné joycony - čo by ste chceli viac? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rogphone-5-uvodni-1.jpg

ASUS ROG Phone 5 (PREVIEW): ultimátne herné monštrum

Spoločnosť ASUS predstavila dlho očakávaný herný telefón ASUS ROG Phone 5. Ponúka neuveriteľnú dávku výkonu, veľkú kapacitu batérie s dlhou výdržou a plno užitočných herných funkcií. Čo všetko ASUS ROG Phone 5 dokáže? Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií