AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-herni-zidle.jpg

TOP 9: Najlepšie herné stoličky 2021

Dizajn nie je všetko, herná stolička musí byť predovšetkým pohodlná a udržiavať telo v zdravej polohe. Stručný návod, ako kvalitnú hernú stoličku vybrať, rovnako ako tipy na zaujímavé kúsky, vám prinášame v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gaming-telefony-uvodni-1.jpg

Mobil a gaming: Kvalita herných telefónov stále rastie a hráčov pribúda

S rozvojom herných mobilných telefónov prichádzajú výrobcovia s novými a kvalitnejšími komponentmi. Spolu s tým rastie nielen počet hráčov, ale aj počet nových mobilných hier. V našom článku sa pozrieme na gaming všeobecne, na to, čo všetko takéto telefóny dokážu, ale aj na vývoj e-športu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rogphone-5-uvodni-1.jpg

ASUS ROG Phone 5 (PREVIEW): ultimátne herné monštrum

Spoločnosť ASUS predstavila dlho očakávaný herný telefón ASUS ROG Phone 5. Ponúka neuveriteľnú dávku výkonu, veľkú kapacitu batérie s dlhou výdržou a plno užitočných herných funkcií. Čo všetko ASUS ROG Phone 5 dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/HyperX-stinger-family.jpg

Nový rad HyperX Stinger Family – herné slúchadlá pre všetkých hráčov

Spoločnosť HyperX predstavila svoj nový rad herných slúchadiel Stinger. Slúži pre všetky možné herné platformy od PC až po Xbox či Playstation. Ako vyzerajú jednotlivé modely a čím chcú zaujať, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ebb3e3a1-bf80-4fb1-860a-2d4fbb15c7fa.jpg

Asus ROG Phone (VIDEORECENZIA): Herný telefón pre náročných

Asus ROG Phone má medzi hernými telefónmi tie najvyššie ambície. Okrem pretaktovaného Snapdragon 845 ponúkne kopu funkcií ako integrované aj externé chladenie, programovateľné triggery, predné stereo reproduktory či kufor plný príslušenstva, ktoré si k nemu možno dokúpiť. Má ale aj slabiny. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií