AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/inno3d-ichill-gtx-1070-ti-x3-v2-recenze.jpg

Inno3D iChill GTX 1070 Ti X3 V2 (RECENZIA A TESTY)

Pekný strieborný dizajn chladiča s tromi čiastočne zakrytými ventilátormi, pod ktorými sa skrýva grafický čip GeForce GTX 1070 Ti spoločnosti NVIDIA. Tak to sú neklamné znaky toho, že v dnešnej recenzii si otestujeme grafickú kartu Inno3D iChill GTX 1070 Ti X3 V2. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gigabyte-gtx-1070-ti-gaming-oc-8g-recenze-2.jpg

Gigabyte GTX 1070 Ti Gaming OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou grafickou kartou z radu nových GPU GeForce GTX 1070 Ti spoločnosti NVIDIA je Gigabyte GTX 1070 Ti Gaming 8G. Tentoraz sa do našich testov dostala jej OC verzia, čo značí, že je táto karta ľahko pretaktovaná už od samotného výrobcu. Ako sa teda bude tejto horúcej novinke dariť v našich testoch? To vám ukážeme v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1070-ti-gaming-8g-recenze-2.jpg

MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty edície Gaming spoločnosti MSI, vybavené skvelým systémom chladenia Twin Frozr VI, sú u hráčov počítačových hier populárne najmä tým, že svojim majiteľom môžu ponúknuť naozaj nízku hlučnosť. Či toto pravidlo platí aj pre najnovší prírastok v rodine Gaming, teda grafickú kartu MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G, to si otestujeme práve dnes. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/asus-strix-gtx-1070-ti-a8g-gaming-recenze-2.jpg

Asus Strix GTX 1070 Ti A8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Jednou z najpopulárnejších značiek grafických kariet sú bezpochyby grafické karty spoločnosti Asus, zvlášť tie z edície ROG (Republic of Gamers). Asus Strix GTX 1070 Ti A8G Gaming spadá práve medzi tie modely, ktoré by mohli urobiť radosť aj tým najnáročnejším hráčom PC hier. V dnešnej recenzii si novinku podrobne otestujeme. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií