AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/farming-simulator-23-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 23 (RECENZIA – Súhrn)

Obľúbená mobilná farmárska zábava sa dočkala ďalšieho ročníka, ktorý je možné zahrať okrem mobilov aj na Switchi. Čo o Farming Simulator 23 potrebujete vedieť, si môžete prečítať v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-22-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 22 (RECENZIA) – Od políčka k holdingu

Švajčiarski vývojári z Giants Software sa po trojročnej pauze vracajú s pokračovaním svojej poľnohospodárskej ságy Farming Simulator, ktorú sa tentoraz rozhodli taktiež sami vydať. Ako dopadli novinky, ktoré Farming Simulator 22 ponúkol, čo sa podarilo a čo naopak mohlo byť spracované lepšie, sa dozviete v tejto recenzii.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-22-logo.jpg

Farming Simulator 22: dátum vydania, multiplayer a ďalšie info

Pokračovanie farmárskej simulácie od švajčiarskych vývojárov z Giants Software ponúkne niekoľko zaujímavých noviniek aj možnosť zahrať si s kamarátmi. Čo konkrétne majú vývojári pre Farming Simulator 22 pripravené a na čo sa môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-20-traktor-nahled.jpg

Farming Simulator 20 (Mini RECENZIA) – Z mobilov rovno na Nintendo Switch

Na PC patrí séria Farming Simulator vďaka svojim kvalitám medzi jedny z najhranejších simulátorov vôbec. Dosť jej v tomto smere pomáha fakt, že na tejto platforme ponúka kooperáciu. Teraz jej najnovší zástupca mieri na Switch, kde nemá táto značka tak istú pozíciu. Ako sa páči v našej redakcii, či dosahuje kvalitatívnych štandardov hybridnej konzoly spoločnosti Nintendo a v čom by mohol byť Farming Simulator 20 lepší, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/59188022-ece5-4954-8032-27d4e1760363.jpg

Farming Simulator 19 (RECENZIA) – Kráľ zostáva nezosadnutý

Keď sme na začiatku roka recenzovali Pure Farming 2018, neraz sme si so slzičkou v oku spomenuli na sériu Farming Simulator. Tú má na svedomí skúsená vývojárska spoločnosť Giants Software, ktoré nám pred pár dňami umožnila otestovať nového zástupcu svojej slávnej značky, Farming Simulator 19. Čítajte našu recenziu.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií