Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Gillette-Venus-intimni-holeni-hlavni-banner.jpg

Gillette Venus na intímne holenie sľubuje hladkú pokožku bez podráždenia

Užite si príjemne hladkú a hebkú pokožku s radom produktov starostlivosti o intímne partie od Gillette Venus a Satin Care. Predstavujeme špeciálne vyvinutý produktový rad na komfortnú dámsku epiláciu aj jej následnú starostlivosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Gillette hlavní.jpg

S novým radom holiacich nástrojov a prípravkov King C. Gillette sa cítim ako kráľ (RECENZIA)

Vyskúšali sme nový holiaci rad King C. Gillette, ktorý ponúka kompletnú starostlivosť o tvár muža každého veku. Zahŕňa elektrický zastrihávač fúzov, mechanický holiaci strojček aj žiletkový strojček, páni majú navyše na výber veľké množstvo kvalitnej kozmetiky na hladký priebeh a dokonalý výsledok holenia. Ako sa jednotlivé produkty osvedčili a či by sme ich odporučili mužom, ktorí pravidelne dbajú o svoj vzhľad, sa dočítate v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gillette-heated-razor.jpg

Holiaci strojček Heated Razor by Gillette Labs (RECENZIA) - Oholenie ako od barbera?

Vodotesnosť, výmenná hlavica, zohrievacie teliesko a technológia FlexDisc zaručuje jedno z najlepších domácich oholení, ktoré si môžete dopriať. Je to naozaj skvelý zážitok a ponúka všetko uvedené? Viac sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/JAKU-gilette-styler-nahled.png

Vyskúšali sme pre vás: holiaci strojček Gillette Fusion ProGlide Styler

Môj starý holiaci strojček už mal svoje najlepšie roky za sebou. Neodvádzal najlepšiu prácu a holenie s ním sa čím ďalej viac predlžovalo. A tak som začal pokukovať po niečom novom. Do oka mi padol holiaci strojček Gillette Fusion ProGlide Styler. Ako som s ním bol spokojný a budem ho využívať aj do budúcna? Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií