AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-serie-nahled.jpg

God of War (HERNÁ SÉRIA) – Pomsta je najlepšia motivácia

Krata budú mladšie ročníky poznať ako nafúkaného tatka s plnofúzom, ktorý v severskej mytológii jednou rukou vychováva syna, zatiaľ čo tou druhou trhá mytologické tvory na kusy. Príbeh Krata sa však začal písať už v roku 2005, keď sa stal na PS2 bohom vojny a vyvraždil celý grécky pantheon. Poďme si spoločne prejsť Kratovu cestu pomsty až k zatiaľ poslednému dielu God of War: Ragnarok z roku 2022. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-recenze-pc-key-art-nahled.jpg

God of War (RECENZIA) – Kratos je na PC v najlepšej forme

V tomto roku má vyjsť jedna z najočakávanejších PlayStation exkluzivít God of War Ragnarok, nie je preto divu, že Sony vydáva predchádzajúci diel na PC práve teraz. Akčná adventúra God of War z roku 2018 majiteľov stolných počítačov láka okrem nevšedného herného zážitku, ktorý im bol do tejto chvíle zakázaný, aj na vylepšené vizuálne spracovanie. Ako sa grécky silák Kratos zabýval na PC, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-pc-logo.jpg

God of War: PC verzia, čeština, dátum vydania a ďalšie info

Spoločnosť Sony pokračuje v nastolenom trende a nedávno oznámila, že na osobné počítače prinesie ďalší zo svojich first-party titulov. Tentoraz sa PC verzie dočká parádna akčná adventúra God of War (2018) a zaprisahaní PC hráči si tak budú môcť prežiť strasti otca Krata a jeho podareného syna Atrea. Užijú si titul aj neanglicky hovoriaci? Aké rozdiely oproti PlayStation verzii bude obsahovať PC port? To, a ešte viac, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-soundtracky-priscilla-nahled.jpg

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-kratos-a-atreus-nahled.jpg

V God of War 2 sa možno dozvieme, ako sa Kratos stretol so svojou ženou Faye (ŠPEKULÁCIE)

Po sebemenšej správe o prípadnom pokračovaní God of War z roku 2018 sme hladní, podobne ako býval Kratos lačný po pomste, kým pozabíjal celý grécky panteón. Na rozdiel od Krata sme však pokoj nenašli, a tak nás veľmi teší výrok Coryho Barloga, duchovného otca série God of War a režiséra posledného dielu, ktorý by vraj veľmi rád vyrozprával príbeh Krata a jeho ženy Faye. Prečo sme z toho tak nadšení a aká je šanca, že práve o tom bude druhý diel, sa dozviete v dnešnom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-2018-thumbnail-nahled.jpg

God of War (RECENZIA) – horúci kandidát na najlepšiu akčnú adventúru roka

Po niekoľkoročnej odmlke sa Kratos vracia na konzole PlayStation. Grécku mytológiu mení za tú severskú, do rúk berie novú zbraň a na krvavé dobrodružstvo sa vydáva s novým spoločníkom, synom Atreom. God of War od Santa Monica Studios je oproti svojim predchodcom podstatne dospelejší a v mnohých ohľadoch zásadne inou hrou. Ako sa táto PlayStation 4 exkluzívna akčná adventúra podarila, sa dozviete v našej recenzii a videu.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií