P&G boost Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/co-je-nfc-technologie.jpg

Čo je NFC?

NFC (Near Field Communication) je bezdrôtová technológia umožňujúca rýchlu a zabezpečenú výmenu dát na veľmi krátke vzdialenosti (do 4 cm). S jej pomocou si mobilom zaplatíte nákup v obchode či parkovanie alebo jednoducho nazdieľate dokumenty kamarátovi. Oproti Bluetooth je NFC pripojenie automatické a mnohonásobne rýchlejšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s20-mobilni-telefony.jpg

Samsung Galaxy S20 (PREVIEW): beštie s dychberúcimi parametrami

Nový rad Samsung Galaxy pre rok 2020 je tu. Dočkali sme sa hneď troch nadupaných smartfónov, ktoré majú robiť česť radu Galaxy. Do výbavy dostali podľa očakávaní to najlepšie. Poďme si všetko predstaviť, porovnať s nastupujúcou konkurenciou a spomenúť hneď niekoľko superlatívov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pay-clanek.jpg

Google Pay na Slovensku: ako funguje a ktoré banky službu podporujú?

Google Pay, platobný systém od Googlu na Slovensku predstavený v roku 2018, sa u nás úspešne zabýval. Využíva ho stále viac ľudí a stále viac bánk ho už podporuje alebo v blízkej dobe podporovať bude. Stále platí pôvodné motto systému „Priložíte. Zaplatíte. Hotovo.“ Čo je potrebné splniť, aby ste mohli platenie mobilom Google Pay využívať? A ktoré banky ho v súčasnosti podporujú? Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií