PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/horizon-zero-dawn-aloy-keyart-nahled.jpg

Horizon Zero Dawn Remake – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Akčné RPG Horizon Zero Dawn od štúdia Guerrilla Games sa za päť rokov svojej existencie stalo celosvetovým hitom. Podľa najnovších informácií sa však pracuje na remasteri či dokonca remaku dobrodružstva nebojácnej lovkyne Aloy, šitom na mieru konzolám PlayStation 5. Čo o vylepšenej verzii Horizon Zero Dawn hovoria dostupné informácie? Viac vám prezradí náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-multiplayer-flying-dinosaurs-nahled.jpg

Horizon multiplayer – Všetko, čo vieme

Akčná RPG séria Horizon od štúdia Guerrilla Games sa odohráva vo fantasy, atraktívnom svete, ktorý sme však zatiaľ mohli preskúmavať len v rámci singleplayerových dobrodružstiev. O prípadnom kooperatívnom alebo multiplayerovom spin-offe sa ale dlho špekulovalo, poďme si teda prehľadne a stručne povedať, čo všetkým zatiaľ o tomto projekte vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-forbidden-west-burning-shores-budova-nahled.jpg

Horizon Forbidden West: Burning Shores (RECENZIE – Súhrn)

Vynikajúce akčné RPG Horizon Forbidden West dostalo po vzore prvého dielu veľké DLC, ktoré nadväzuje na predchádzajúci príbeh a predstavuje novú oblasť. Pozrieme sa totiž do Los Angeles, ktoré už ale dávno stratilo svoj glanc. Trosky mesta anjelov totiž opanovala tečúca láva a zatiaľ nepoznáme nebezpečenstvo čakajúce na Aloy. Všetko, čo o Horizon Forbidden West: Burning Shores potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-forbidden-west-special-logo.jpg

Horizon Forbidden West (INFO) – dátum vydania, čeština, gameplay atď.

Aloy síce dočasne odvrátila v akčnom RPG Horizon Zero Dawn (2017) skazu sveta, aby ho však mohla zachrániť, vydáva sa v pokračovaní Horizon Forbidden West na Zakázaný západ, kde musí s pomocou starých známych aj čerstvých spojencov poraziť novú hrozbu. Všetko, čo potrebujete o Horizon Forbidden West vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-forbidden-west-recenze-thumbnail-nahled.jpg

Horizon Forbidden West (RECENZIA) – Zakázaný západ vás chytí a nepustí

Záver Horizon Zero Dawn síce pre Aloy dopadol úspešne, hrozba zničenia sveta ale stále trvá, a tak sa vydávame v sprievode starých známych na Zakázaný západ, kde sú hlavnou hrozbou nepriateľské kmene a tajomná nákaza pustošiaca Zem. Dokáže Horizon Forbidden West prekonať predchádzajúci diel a Aloy znova zachrániť svet? Odpoveď aspoň na prvú otázku sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-zero-dawn-pc-recenze-nahled1_1.jpg

Horizon Zero Dawn Complete Edition (RECENZIA) – Bývalej PS4 exkluzivite to na PC pristane

Open world RPG Horizon Zero Dawn od talentovaných Guerrilla Games je ďalším titulom, ktorým spoločnosť Sony znovu borí tradície svojich exkluzivít. Po júlovom Death Stranding na PC, ktorý beží mimochodom na rovnakom (aj keď upravenom) engine, sme si mali možnosť vyskúšať, ako to na osobných počítačoch sluší hlavnej hrdinke Aloy. A hneď zo začiatku môžeme prezradiť, že až na pár nedostatkov technického rázu sme veľmi spokojní. Viac v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-zero-dawn-2-cover-nahled.jpg

Horizon 2: Forbidden West – Príbeh Aloy pokračuje na PS5 (OZNÁMENIE)

Raz to muselo prísť. Tvorcovia zo štúdia Guerrilla Games v spolupráci so Sony síce tutlali, ako mohli, avšak čriepky informácií, že na pokračovaní akčného RPG Horizon Zero Dawn sa usilovne pracuje, sa so železnou pravidelnosťou zabodávali do kódu internetu. Teraz už je ale všetko čierne na bielom, sympatická hrdinka Aloy sa vracia a spoločne s ňou preskúmame úplne nové príbehy a krajiny tohto fascinujúceho sveta. Druhý diel série nesie názov Horizon 2: Forbidden West. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-zero-dawn-2-spekulace -nahled.jpg

Nové zvesti o Horizon Zero Dawn 2 zmieňujú aj kooperatívnu hru (ŠPEKULÁCIA)

Špekulácie o pokračovaní úspešného akčného RPG Horizon Zero Dawn nedávno opäť ožili, trochu nečakane vďaka inzerátu vypísanému na pozíciu programátora v štúdiu Guerrilla Games. Vývojári síce prácu na Horizon 2 stále oficiálne nepotvrdili, krátko po tejto inzerátovej epizóde ale po internete začali kolovať ďalšie (a treba povedať, že pomerne vierohodné) informácie, ktoré okrem iného skloňujú aj pripravovaný kooperatívny režim. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-horizon-pc-nahled.jpg

Dorazí PS4 exkluzivita Horizon Zero Dawn na PC? Zdá sa, že áno (TÉMA)

Existuje dobrá šanca, že úspešná PS4 exkluzivita Horizon Zero Dawn od štúdia Guerrilla Games dorazí budúci rok na disky PC hráčov. Odkiaľ tieto informácie pochádzajú a čo to môže znamenať pre spoločnosť Sony, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-zero-dawn-2-nahled.jpg

Horizon Zero Dawn 2 (ŠPEKULÁCIE) – pokračovanie PS4 exkluzivity potvrdené?

Horizon Zero Dawn je vynikajúci hrou, od vydania tohto akčného RPG štúdia Guerrilla Games už ale ubehlo pár rokov a fanúšikovia sú priamo dychtiví sa do tohto krásneho a nebezpečného sveta vrátiť. Pokračovanie síce zatiaľ oficiálne potvrdené nebolo, neoficiálne zdroje ale spievajú úplne inú pesničku. Stretneme sa teda znovu s hlavnou hrdinkou Alloy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/horizon-zero-dawn-frozen-wilds-logosmall.jpg

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds (RECENZIA) – Aloy sa vracia

DLC Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds prináša do pôvodnej hry neopozeranú zasneženú krajinu, nových nepriateľov, zbrane a výbavu. Horizon Zero Dawn na začiatku tohto roka zaujal audiovizuálnym spracovaním vyrážajúcim dych a skvelou hrateľnosťou, prídavok The Frozen Wilds rozhodne nezostáva pozadu. Presvedčiť sa môžete exkluzívne na PS4 už 7. novembra 2017.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií