Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/diablo-4-lilith-logo.jpg

Diablo 4 (RECENZIA – Súhrn)

Diablo od štúdia Blizzard je jednou z mála videoherných sérií, ktorej legendárny status jednoducho neodpárate, aj keby ste sa veľmi snažili. Každý z doterajších troch dielov nejako posunul hranice žánru akčných RPG, nie je preto také prekvapenie, že štvrté pokračovanie netrpezlivo očakávali milióny fanúšikov z celého sveta. Aké Diablo 4 prinieslo do zabehnutej série zmeny, ako sa hrá a ďalšie aktuálne informácie nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/babylons-fall-cover-nahled_1.jpg

Babylon's Fall (RECENZIA) – Cynické kooperatívne RPG bez duše

Babylon's Fall je... „zaujímavé“ kooperatívne akčné RPG od PlatinumGames – japonských borcov na slovo vzatých. Po Nier: Automata a Astral Chain som očakával ďalší unikátny zážitok, ktorý mal okoreniť nevýrazné vody live-service. Ale aj keď má hra niekoľko pekných nápadov a jasne zamýšľaný výtvarný štýl, Babylon's Fall zaostáva vo všetkých smeroch, čo má za následok nudný, nenaplňujúci a zdĺhavý zážitok, ktorý zachraňuje naozaj len hrsť svetlých momentov. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-resurrected-cover-nahled.jpg

Diablo 2 Resurrected (RECENZIA) – Návrat Pána Teroru

Diablo 2 od štúdia Blizzard v čase svojho pôvodného vydania definovalo žáner akčných RPG a stalo sa jeho nekorunovaným kráľom. A hoci sa neskôr objavil množstvo „Diablo klonov“, dorazilo Diablo 3 a blíži sa aj štvorka, na kultovú dvojku mnohí hráči dodnes nedajú dopustiť a berú ju ako nestarnúcu klasiku, ktorej sa nič nevyrovná. S príchodom remastrovanej verzie od štúdia Vicarious Visions však vyvstáva zásadná otázka: Má druhé Diablo dvadsať rokov od svojho vzniku stále čo ponúknuť, alebo si cez istú nostalgiu nepripúšťame žiadne chyby? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/scarlet-nexus-logo-nahled.jpg

Scarlet Nexus: dátum vydania, edície a ďalšie info

Scarlet Nexus je akčné JRPG od tvorcov série Tales a dystopického RPG Code Vein – Bandai Namco Studios. Pútavý príbeh, ktorý nadchne každého fanúšika anime, a vskutku zábavný súbojový systém kombinujúci prvky Hack and Slash a schopnosti telekinézy hlavných hrdinov, nielen to Scarlet Nexus ponúka. Všetko, čo by ste mali vedieť o futuristickom RPG, ktorého svetu vládne mimoriadny technologický pokrok, sila ľudskej mysle a neutíchajúca mimozemská hrozba, sa dozviete v našom špeciále.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/scarlet-nexus-kasane-yuito-nahled.jpg

Scarlet Nexus (RECENZIA) – Akciou nabité JRPG, ktoré by bola škoda prehliadnuť

Bandai Namco Studios mnohí z nás poznajú ako autorov dystopického akčného RPG Code Vein alebo posledných dielov fantasy RPG série Tales. Ich najnovší titul s názvom Scarlet Nexus nás zaviedol do sveta alternatívnej budúcnosti definovanej mega metropolami a futuristickými technológiami využívajúcimi novo objavenú silu ľudského mozgu. Ako sa nám tento výlet do brain-punkových zajtrajškov páčil a či stojí za to ho absolvovať, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chivalry-2-recenze-cover-nahled.jpg

Chivalry 2 (RECENZIA) – Brilantný stredoveký masaker

Na riadne pokračovanie dynamickej akcie z pohľadu prvej osoby Chivalry: Medieval Warfare musela komunita čakať niekoľko rokov. Jeho tvorcovia sa nakoniec však predsa len odhodlali, že fanúšikom dajú Chivalry 2. Či má rovnaké grády ako jeho predchodca a ako sa mu darí v porovnaní s konkurenciou, za ktorú možno považovať obdobne ladený Mordhau, si môžete prečítať v nasledujúcich odsekoch našej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-resurrected-vse-co-vime-all-we-know-key-art-nahled.jpg

Diablo 2: Resurrected: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Diablo 2 nepatrí iba medzi legendy žánru akčných RPG, ale tiež do zlatého fondu všetkých počítačových hier. Pre mnohých ide o jeden z najhranejších titulov pred dvadsiatimi rokmi, zatiaľ čo niektorí o ňom počuli len z rozprávania, keď začali hrať tretí diel tejto značky. V súčasnosti je štvrtý výlet do sveta Sanctuary v nedohľadne, a preto sa ponúka možnosť vzkriesiť herný klenot. Čo všetko vieme o Diablo 2: Resurrected chystanom na tento rok, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/persona-5-strikers-logo.jpg

Persona 5 Strikers (DOJMY Z HRANIA) – Phantom Thieves sú späť v akcii

Persona 5 zaznamenala vo svete obrovský úspech. Obsahovala ťahový systém typický na mnohé JRPG, dodala chytľavý príbeh, skvelé postavy, do ktorých ste sa chtiac nechtiac zamilovali a zanechala svoj odtlačok, ktorý sa neskôr snažili napodobniť aj iné hry. Strikers (v Japonsku známe pod menom Scramble) je fascinujúci z dvoch dôvodov – funguje ako sequel k pôvodnej Person 5 a zároveň ide aj o spinoff. My sme dostali možnosť stráviť s Persona 5 Strikers čas a prejsť si celý prvý dungeon a podeliť sa s vami o naše prvé dojmy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyrule-warriors-age-of-calamity-recenze-key-art-nahled.jpg

Hyrule Warriors: Age of Calamity (RECENZIA) – Viac než len podarený crossover

Od vydania The Legend of Zelda: Breath of the Wild, podľa mnohých jednej z najlepších hier posledných rokov, ubehlo už niekoľko rokov, a hoci priame pokračovanie už je oficiálne vo vývoji, hneď tak sa ho zrejme nedočkáme. Fanúšikovia série si však môžu skrátiť čakanie aspoň odbočkou Hyrule Warriors: Age of Calamity, ktorej vydanie je zatienené novembrovým štartom PlayStation 5 a Xboxu Series X/S. Naša recenzia vám prezradí, prečo by ste však hru nemali minúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyrule-warriors-age-of-calamity-nahled.jpg

Rúbačka Hyrule Warriors: Age of Calamity bude prequelom poslednej Zeldy (OZNÁMENIE)

Spoločnosť Nintendo včera pomerne nečakane oznámila novú Nintendo Switch exkluzivitu z univerza Legend of Zelda. Nejde však o priame pokračovanie, ale o najnovší diel spin-off série hack & slash Hyrule Warriors, ktoré by malo dejovo predchádzať práve poslednej Zelde (Breath of the Wild). Na čo všetko sa v Hyrule Warriors: Age of Calamity môžeme tešiť, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-retro-recenze-20-vyroci-cover-nahled1.jpg

Diablo 2 (Retro RECENZIA) – Akčné RPG za dvadsať rokov takmer nezostarlo

Spoločnosť Blizzard patrí k niekoľkým málo vývojárom, ktorých titul prepožičal názov celému žánru. Pod pojmom izometrické akčné RPG si urobia jasnú predstavu o hrateľnosti len kovaní hráči, ale keď sa povie pojem „diablovka“, chytí sa oveľa väčší počet ľudí. A práve o najslávnejšom zástupcovi sa dnes budeme baviť, pretože Diablo 2 oslavuje dvadsatiny. V dnešnej retro recenzii sa pozrieme na dôvody jeho slávy, prípadne či je ešte atraktívna pre dnešného hráča.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-lilith-cover-nahled_1.jpg

Diablo 4 (NOVINKA) ukazuje kooperatívny boss fight!

Stále okolo toho Diabla 4 veľa nevieme, pomaly sa ale stáva všeobecne známym faktom, že sa toto očakávané akčné RPG bude v mnohých ohľadoch blížiť nejednému MMO. Najnovšia ukážka potom napovedá, ako by mal vyzerať jeden z plánovaných onlinových eventov v plnej hre. Viac v našej novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-special-cover-nahled.jpg

Kto je démonická Lilith z Diabla IV (TÉMA)?

Očakávané oznámenia Diabla IV prebehlo na tohtoročnej konferencii BlizzCon 2019 a prinieslo viac otázok než odpovedí. Tradične skvelo vyzerajúci filmový trailer nám predstavil novú Nemesis, Lilith, o ktorej nikto mimo niekoľkých nadšených fanatikov veľa informácií nemá. V dnešnom špeciále sa teda pozrieme na jej pozíciu v príbehovom rámci sveta Diablo a skúsime predpovedať, kam sa bude uberať smerovanie našich hrdinov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/medievil-cover-nahled.jpg

MediEvil (RECENZIA) – Ľahko skostnatelý návrat hrdinu z Gallowmeru

Séria akčných adventúr MediEvil po 20 rokoch polihovania v rakve vstáva z mŕtvych a chce sa predstaviť úplne novej generácii hráčov v remastrovanej podobe. Štúdio Other Ocean Emeryville vdýchlo tejto PS1 klasike z konca 90. rokov nový život a obdarilo ju kompletne prerobenou grafikou, dokáže ale kostnatý rytier svojím príbehom a hrateľnosťou zaujať aj dnes? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/devil-may-cry-5-special-edition-recenze-dojmy-ps5-cover-nahled.jpg

Devil May Cry 5 (RECENZIA) – diabol nikdy nespí

Po bezmála ročnej reklamnej kampani sa 8. marca privalí na pulty obchodov nové dobrodružstvo bielovlasého démonobitkára Danta, po ktorého boku sa budú preháňať protézou vybavený Nero a záhadami opradený kúzelník V. Devil May Cry 5 je snom fanúšikov pôvodnej série, za ktorou stojí spoločnosť Capcom. Tá má na svedomí aj aktuálny diel, čo sa pozitívne prejavilo na výsledku. Viac informácií zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8bdcf8f9-65f9-4fad-8a0f-e472f6b29c23.jpg

Darksiders 3 (RECENZIA) – Tretí jazdec Apokalypsy

Divožienka Fury sa medzi jazdcami Apokalypsy prirútila na Zem, aby chytila sedem smrteľných hriechov, ktoré si z našej planéty urobili svoje ihrisko. Tretí diel akčnej agentúry Darksiders si opäť vzali na svoje plecia vývojári z Gunfire Games. Ako sa nám páčil návrat do konfliktu démonov a anjelov, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Diablo_Immortal_Video_Recenze_2022_2160x1080_CZ-nahled.jpg

Diablo Immortal (OZNÁMENIE) – Škandál, alebo budúcnosť?

BlizzCon v americkom Anaheime skončil a väčšine priaznivcov veľmi úspešného vydavateľa zrejme zostala trpká pachuť na jazyku. Tento rok plný vydarených hier zbierajúci najvyššie hodnotenia očakávali fanúšikovia Blizzardu veľké oznámenia a namiesto nich sa dočkali iba prísľubu remasteru Warcraftu III, nových postáv do Overwatch a...mobilného Diabla. A práve na neho sa dnes zameriame podrobnejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5ea7021d-703b-4611-8923-454e9e6cb7d2.jpg

Diablo 3 Eternal Collection (RECENZE) – na Switch ako stvorené

Diablo 3 sa po 6 rokoch od pôvodného vydania vracia na hernú scénu a to rovno v podobe kompletnej edície určenej na platformu Nintendo Switch. Nerozumný krok, alebo zásah do čierneho? Snaží sa snáď štúdio Blizzard svoje legendárne akčné RPG konvertovať na všetky dostupné platformy na svete? Odpovede na tieto otázky a ešte oveľa viac nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hyrule-warriors-definitive-edition-small.jpg

Hyrule Warriors: Definitive Edition (RECENZIA) – tretia zastávka podareného spin-offu

Nintendo Switch ponúka skvelé exkluzívne tituly aj rad portov z iných konzol alebo znovu vydaných titulov z Wii U. Posledným menovaným príkladom sú aj Hyrule Warriors: Definitive Edition od Koei Tecmo Games. V poradí už tretie vydanie hry (po Wii U sa titul pozrel aj na 3DS) si tak musí svoje miesto na slnku obhájiť. V našej recenzii zistíte, čo noví bojovníci z kráľovstva Hyrule ponúkajú a či si zaslúžia vašu pozornosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/devil-may-cry-hd-collection-logosmall.jpg

Devil May Cry HD Collection (RECENZIA) – odfláknutý remaster skvelej klasiky

Capcom vydal remaster prvých troch dielov série Devil May Cry už v roku 2012 na predchádzajúcu konzolovú generáciu. Teraz je späť a Devil May Cry HD Collection vychádza na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Prináša táto kolekcia niečo nové? Podarilo sa autorom zlepšiť grafické spracovanie? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií