AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-multiplayer-recenze-key-art-nahled.jpg

Halo Infinite (RECENZIA Multiplayer) – Skvelú hrateľnosť kazí nudný battle pass

Dlho očakávané Halo Infinite po ročnom odklade konečne vyšlo a majiteľom konzol Xbox aj PC hráčom ponúka solídnu porciu obsahu za skvelú cenu. Zatiaľ čo príbehovú kampaň (recenzia) je možné stiahnuť z knižnice Game Passu, samostatne vychádzajúci multiplayer môžete hrať úplne zadarmo. Hra viacerých hráčov totiž presedlala na free to play model a pridala bezplatný aj platený battle pass. Na tieto novinky, ale pochopiteľne aj samotnú hrateľnosť multiplayera Halo Infinite, sa pozrieme v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-cover-nahled_1.jpg

Halo Infinite (RECENZIA Singleplayer) – Príbehová kampaň nenaplnila očakávania

Halo je bezpochyby najslávnejšou sériou konzol Xbox a nie je tak divu, že Halo Infinite malo byť úvodným titulom nových konzol Xbox Series X a Series S. Autori nakoniec potrebovali viac času a Halo Infinite tak vychádza s ročným oneskorením, fanúšikom série však prináša príbehovú kampaň nadväzujúcu na Halo 5 Guardians a samostatne dostupný free to play multiplayer, pričom v tejto recenzii zhodnotíme práve príbeh a kampaň Halo Infinite a na hru viacerých hráčov sa pozrieme v samostatnom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-nahled.jpg

Halo Infinite: dátum vydania, čeština, hw nároky a ďalšie info

V Halo Infinite sa v hlavnej úlohe opäť predstaví legendárny Master Chief, v ktorého koži sa pozrieme na jeden z posledných Halo prstencov. Ten na rozdiel od predchádzajúcich dielov ponúkne otvorenejšie prostredie a novinky ako je napríklad vystreľovací hák, napriek tomu sa však má hra podľa autorov vracať ku koreňom série. Všetko, čo potrebujete o Halo Infinite vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-master-chief-nahled.jpg

Multiplayer Halo Infinite bude free-to-play, na Xboxe Series X ponúkne 120 fps (NOVINKA)

Opäť sa stalo, že jeden z predajcov predčasne odhalil informácie, ktoré si vývojári zatiaľ nechávali pre seba. Obchod Smyth Toys do svojej ponuky zaradil Halo Infinite a v popisku produktu lákal na free-to-play multiplayer a podporu 120 fps práve v hre pre viacerých hráčov. Autori tak museli celú situáciu objasniť a na twitteri oznámili, že multiplayer Halo Infinite bude skutočne zadarmo. Viac v dnešnej novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-box-art-cover-nahled.jpg

Halo Infinite predstavilo v gameplay záberoch príbehovú kampaň, pobeží v 60 fps (NOVINKA)

Akcia Xbox Games Showcase predstavujúca nové Microsoft exkluzivity nemohla začať veľkolepejšie, hneď na začiatku si totiž vzal slovo (a pušku do rúk) legendárny Sparťan Master Chief a priniesol nám rovno osem minút gameplay záberov z hrania. Tie jasne demonštrujú hrateľnosť po novom zameranú na otvorenejšie prostredie na čele s vystreľovacím hákom. Gameplay zábery vrátane ďalších informácií o Halo Infinite nájdete v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-x-vertikalne-nahled_2.jpg

Xbox Series X vyjde tento rok v novembri bez Halo Infinite, hra je odložená na budúci rok (NOVINKA)

Hoci zábavný priemysel ako jeden z mála odolal epidémii koronavírusu, ba dokonca tržby herných firiem rástli, ani on sa nezaobišiel bez následkov. Rad hier na čele s velikánmi ako Cyberpunk 2077 alebo The Last of Us Part II sa dočkali odloženia a teraz na smutnom zozname pribudlo aj Halo Infinite. Microsoft však na toto konto aspoň potvrdil, že Xbox Series X vyjde podľa pôvodného plánu v novembri. Viac v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-smart-delivery-halo-infinite-nahled.jpg

Microsoft vysvetľuje technológiu Smart Delivery na Halo Infinite a Cyberpunk 2077 (NOVINKA)

Mnoho hráčov stále nemá jasno v tom, čo technológia Smart Delivery predstavuje. Manažér pre komunikáciu, Will Tuttle, si tak na webe Xboxu pripravil vysvetlenie, čo táto technológia pre nás hráčov znamená a predovšetkým ju priblížil na niekoľkých príkladoch. Po prečítaní tejto novinky vám už bude úplne jasné, ako Smart Delivery funguje a čo od tejto sympatickej vychytávky očakávať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií