AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Spin-Remote-main.jpg

Inteligentný ovládač Spin Remote ovládne celú domácnosť

Spine Remote je univerzálny ovládač, na ktorom nenájdete jediné tlačidlo. Spotrebiče budete ovládať gestami. Čo všetko sa s ním dá ovládať, ako sa používa a ako sa nám páčil, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-hapticka-odezva_1.jpg

Čo je haptická odozva?

Moderný prvok slúžiaci predovšetkým na pohodlnejšie ovládanie aplikácií a hier. Haptická technológia je extrémne citlivá na dotyk – modernejšie zariadenia s touto technológiou rozpoznávajú aj mieru dotyku, respektíve to, akou silou tlačíte. Zakaždým iná úroveň stlačenia môže mať odlišný vplyv vo vašej aplikácii. Podľa možností nastavenia je možné zapnúť „spätné vibrácie“, ktoré vás informujú o signále. Napríklad, pri automobilových pretekoch máte volant bez pedálu, ktorým môžete otáčať. Ak silno stlačíte pravú stranu, tak zrýchlite a ak ľavú, tak spomalíte. To, že ste stlačili volant dostatočnou silou a vaše vozidlo začína napr. brzdiť, ucítite na miernych „spätných vibráciách“.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií