Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/harry-potter-wizards-unite-cover-tipy-nahled.jpg

Ako nevyzerať ako mukel, alebo 10 tipov na hranie Harry Potter: Wizards Unite (TIPY)

Chcete sa vyvarovať začiatočníckej chyby a hrať Harry Potter: Wizards Unite ako čarodejnícky profík? Alebo horšie, nechcete vyzerať pri hraní ako šmukel alebo snáď dokonca úplný mukel? Tu je našich 10 tipov, ktoré sa hodia nielen začiatočníkom – aj taký Vy-viete-kto by nad nimi iste nejedenkrát spokojne dychčal nosom. Teda, keby nejaký mal. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/harry-potter-wizards-unite-key-art-nahled.jpg

Harry Potter: Wizards Unite (RECENZIA) očarí čarodejníkov aj muklov

Je pravdou, že tú najväčšiu slávu má už Harry Potter za sebou. Fantastické Zvieratá v kinách nenadchli ani mnohých skalných priaznivcov, chlapec s jazvou v tvare blesku má však fanúšikov veľmi lojálnych a práve na tých aktuálne mieri spoločnosť Niantic (autori Pokémon Go) so svojou novou mobilnou hrou Harry Potter: Wizards Unite. Ako si autori poradili s dnes už legendárnou predlohou a ako veľmi pritom pokukujú po našich peňaženkách, zistíte v recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií