AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/49-philips 499P9h.jpg

Monitory Philips ponúkajú nové možnosti pre prácu aj zábavu

S novými monitormi od spoločnosti Philips je koniec mnohokrát komplikovanému prepájaniu notebooku s monitorom. Od teraz všetko – a to vrátane napájania a zvuku – zvládne jediný kábel pripojený pomocou univerzálneho konektora USB-C. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-hbo-letak-hlavni.jpg

Mesiac HBO GO navyše ako darček k vášmu SONY Android TV!

Spoločnosť Sony v spolupráci s televíziou HBO spúšťa zaujímavú akciu, ktorá spoľahlivo poteší všetkých filmových a seriálových fajnšmekrov. Pri nákupe nového Android TV Sony totiž získate službu HBO GO na ďalší mesiac zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Hisense-M7000-nahled.jpg

Hisense 4K televízory vás pohltia skvelým obrazom a nízkou cenou

Nový modelový rad Hisense M7000 má šancu otriasť trhom lacných 4K televízorov. Okrem obrovskej uhlopriečky ponúkajú tieto inteligentné televízory podporu DVB-T2, videorekordér, HDR a množstvo ďalších vychytávok. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií