Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-rog-ces-2022-nahled.jpg

ASUS ROG na CES 2022: nové notebooky, monitory a príslušenstvo pre hráčov

ASUS ROG na veľtrhu CES 2022 potešil nielen svojich skalných fanúšikov, ale aj samotných usporiadateľov akcie. Novými produktmi rozhodne nešetril, napriek tomu však na virtuálnom evente nechýbala ani inovácia. Notebooky, monitory, herné príslušenstvo a mnoho ďalšieho. S čím sa ASUS ROG tento rok na CES predviedol?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/logitech-prislusenstvi-nahled.jpg

Farebné herné príslušenstvo Logitech: Keď sa chcete naozaj líšiť! (RECENZIA)

Nová farebná kolekcia Logitech je určená pre ľudí, ktorí chcú vyniknúť. Nudí vás čierna, biela a strieborná? Tak siahnite napríklad po modrej alebo po červenej! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/headset_logitech_g433_400.jpg

Logitech G433, herné slúchadlá s priestorovým zvukom

Herný headset G433 od spoločnosti Logitech sa chváli skvelým priestorovým 7.1-kanálovým zvukom a na prvý pohľad zaujme štýlovým vzhľadom. Nie je ale určený len pre hráčov. Tieto ľahké a pohodlné slúchadlá si totiž môžete vziať aj von a počúvať audioknihy alebo svoju obľúbenú hudbu. Na to, aké ďalšie výhody a nevýhody tieto slúchadlá majú, sa podrobnejšie pozrieme v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lenovo-explorer-nahled.png

Dokáže VR headset Lenovo Explorer vystúpiť z rady WMR okuliarov?

Do rady setov pre novú virtuálnu realitu Windows Mixed Reality sa pridáva zariadenie od Lenova, headset Lenovo Explorer. Náhlavná súprava bude medzi WMR setmi patriť medzi najdostupnejšie. Uspieť sa pokúsi vedľa priaznivej ceny tiež nízkou hmotnosťou a širokým zorným poľom – bude to stačiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-wmr-mini.jpg

Acer Windows Mixed Reality je najdostupnejší headset pre WMR

S nástupom novej virtuálnej reality od značky Microsoft prichádza aj kompatibilná náhlavná súprava. Headset Acer Windows Mixed Reality je zatiaľ najdostupnejšie zariadenie pre WMR a stretne sa s konkurenciou v neobvykle vyrovnanom segmente. Pomôže mu nízka cena?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Daydream nahled.jpg

Konečne poriadne VR okuliare pre mobily?

Okuliare na virtuálnu realitu Google Daydream si dávajú záležať na elegancii a výkone. Hlavný ťahák platformy je exkluzívny obsah. Ktoré aplikácie sú zatiaľ dostupné a ktoré mobilné telefóny Google Daydream podporujú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/FOVE VR Nahled.jpg

Inovatívny headset FOVE VR sleduje pohyb vašich očí

Medzi súpravy na virtuálnu realitu dorazí na jar novinka s vysokým rozlíšením a unikátnou funkciou. Headset Fove VR disponuje technológiou sledovania pohybu očí. Vďaka nej ušetrí výkon počítača, vtiahne hráčov do virtuálneho diania a posunie možnosti interakcie s virtuálnymi postavami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alcatel-vision-nahled.jpg

Alcatel Vision prinesie virtuálnu realitu pre Android

Koncept Alcatel Vision sľubuje nový rozmer zážitku pri sledovaní filmov aj vlastné originálne aplikácie. Jeho najväčšou prednosťou má byť vlastný hardvér, obľubu by si mohla získať aj drobná 360° kamera. S konkurenciou v súpravách Oculus Rift alebo HTC Vive sa chce pobiť na konci jesene, cena je zatiaľ neznáma. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií