AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rapoo-klavesnice-ralemo.jpg

Má Rapoo šancu v najvyššej lige počítačového príslušenstva? Podľa noviniek určite áno

Rapoo prináša na trh nové klávesnice aj myši. Ide o prémiové bezdrôtové modely, ktoré myslia hlavne na náročných zákazníkov. Na materiáloch ani funkciách sa teda nešetrilo. Čo novinky ponúkajú a čím chcú zaujať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mechanicke-klavesnice-jak-vybrat.jpg

Mechanickú klávesnicu si zamilujete. Prečo a ako ju vybrať?

Mechanické klávesnice sa skvele hodia ako na hranie, tak aj do kancelárie. A to aj pre najnáročnejších používateľov. Vyznať sa v celej ponuke ale nemusí byť vždy jednoduché. Všetkými dôležitými parametrami a vlastnosťami vás prevedieme v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a4tech-prislusenstvi.jpg

A4tech: Top príslušenstvo pre začínajúcich hráčov! (PREDSTAVENIE # 1339)

A4Tech je legendárna značka medzi začínajúcimi hráčmi: Ponúka slušnú kvalitu za veľmi dobré ceny, aj keď ich dizajny sú niekedy trošičku šialené. Produkty A4Tech nám predstaví ich najväčší redakčný fanúšik – Radovan!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spc-gear-nahled.jpg

SPC Gear: Špičkové herné príslušenstvo z Poľska! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Herné príslušenstvo SPC Gear ponúka vysokú kvalitu za primerané ceny. Čo ponúka a čo si môžete kúpiť? To vám vysvetlí Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/razer-keyboard.jpg

Vyberáme hernú klávesnicu s Razerom: Ako si vybrať tú správnu? (AKO NA TO)

Vyberanie hernej klávesnice je celkom veda: Drôtovú? Bezdrôtovú? Mechanickú? Membránovú? Čo je dôležité a čo by ste mali vziať do úvahy, aby ste si vybrali správne? Pozrieme sa na herné klávesnice Razer. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/logitech-prislusenstvi-nahled.jpg

Farebné herné príslušenstvo Logitech: Keď sa chcete naozaj líšiť! (RECENZIA)

Nová farebná kolekcia Logitech je určená pre ľudí, ktorí chcú vyniknúť. Nudí vás čierna, biela a strieborná? Tak siahnite napríklad po modrej alebo po červenej! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-cashback-brezen-2021-nahled.jpg

Asus Cashback: ušetrite desiatky eur pri nákupe hernej výbavy

Ušetrite až 225 € pri nákupe herných komponentov a príslušenstva od spoločnosti Asus. Stačí len v období od 8. do 27. marca využiť akciu, ktorá sa týka niekoľkých desiatok produktov – od základných dosiek cez monitory, sieťové riešenia po príslušenstvo. Ale nielen to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gamesir.jpg

Originálne herné príslušenstvo od značky GameSir

Zháňate kvalitné herné vybavenie za prívetivú cenu? Potom sa o slovo hlási nová značka GameSir s celkom zaujímavým sortimentom, ktorý ocení každý náruživý hráč. Chceli by ste špeciálnu mini klávesnicu pre hráčov FPS alebo MOBA hier? Alebo špeciálny gamepad so vstavaným držiakom na mobil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roccat-herni-prislusenstvi.jpg

Roccat Kone a Vulcan: herné príslušenstvo z Nemecka

Spoločnosť Roccat od roku 2007 s úspechom vyvíja herné príslušenstvo pre hráčov. Myši Kone a klávesnice radu Vulcan patria v súčasnosti k tomu najlepšiemu na trhu. Váš pôžitok z hry bude ešte lepší, a to nielen vďaka inteligentnému osvetleniu Roccat Aimo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/u2.jpg

Sprievodca ponukou značky Alienware

Potrebujete kvalitnú hernú výbavu, ktorá udáva budúce trendy? Potom naskočte na vlnu značky Alienware, ktorá je hernou divíziou spoločnosti Dell. Môžete si vybrať z kompletného sortimentu pre hráčov a vždy máte istotu, že ide v danom segmente o prakticky najlepší tovar. Chcete notebook, herný monitor alebo poriadné slúchadlá? Máte ich mať! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xpg-feature-hlavni-nahled.jpg

Vybavte si svoj herný brloh novinkami Adata XPG

Spoločnosť Adata už je dlhú dobu výrobcom kvalitného vybavenia pre všetkých náruživých hráčov počítačových hier. Teraz rozšírila sortiment o nové produkty. Vyberajte z nových herných headsetov, odolných klávesníc či podložiek pod myš. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/logitech-g413-nahled.jpg

Logitech G413 (RECENZIA)

Herná klávesnica Logitech G413 Carbon skvele poslúži ako pri hraní, tak i pri práci, pretože kvalitné mechanické spínače zaisťujú rýchlu odozvu aj pohodlné písanie. Je pomerne kompaktný a svojim minimalistickým dizajnom na seba negatívne neupozorní ani v kancelárskom prostredí. Viac sa dočítate v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roccat-sova-nahled.jpg

ROCCAT Sova: Lapboard alebo elita gaučového hrania

Čo je to lapboard? Lapboard je klávesnica do lona, ??vďaka ktorej si môžete užiť hranie s klávesnicou a myšou z pohodlia gauča. Lapboard ROCCAT Sova prináša ergonómiu aj rad funkcií v konštrukcii rozumných rozmerov. Na videorecenziu tejto unikátnej klávesnice sa môžete pozrieť na kanáli AlzaTech. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gxt-trust-gaming.jpg

Trust Gaming je herné príslušenstvo za rozumnú cenu

Trust Gaming je označenie pre rôzne príslušenstvo pre hráčov spoločnosti Trust. Patrí sem všetko od herných klávesníc až po stoličky. Dnes sa pozrieme na trojicu zaujímavých doplnkov pre náročných hráčov za rozumnú cenu - myš, reproduktory a slúchadlá. Čo všetko ponúka a na aké novinky sa môžeme tešiť v júni? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ideacentre-aio-y910-gaming-set-nahled2.jpg

All In One PC na hry? Lenovo má odpoveď

Lenovo IdeaCentre AIO Y910 je výkonný počítač v All In One vyhotovení. Výkonom, dizajnom aj praktickými funkciami je zameraný na hráčov, obrazovka s jemným QHD rozlíšením ukrýva silnú grafickú kartu NVIDIA, 16 GB pamäte a procesor Intel i5. Súčasťou zostavy je programovateľné herné príslušenstvo, USB klávesnica a myš.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-set-yenkee-ambush-maly.jpg

Vyzbroj sa hernou súpravou Yenkee Ambush a vyhraj deň s YouTuberom

Herná súprava Ambush je skvelou hráčskou výbavou zloženou z drôtovej klávesnice, drôtovej myši, podložky a slúchadiel. Všetko so zaujímavými vychytávkami a dizajnovo zladené. A pozor! Teraz môžete pri kúpe súpravy vyhrať akčný deň s obľúbeným YouTuberom a množstvo ďalších lákavých cien. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií