Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/msi-e-sport-monitor-quantum-10-nahled.jpg

27-palcový MSI Optix: Monitor s najlepším farebným gamutom na trhu

Nové monitory od MSI sú určené najmä pre profesionálnych e-sportových hráčov. Ponúknu skvelé vlastnosti, ako je vysoká obnovovacia frekvencia, široké farebné spektrum a technológie šetriace oči. Jedným z nich je monitor 27" MSI Optix MAG274QRF-QD. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a4tech-prislusenstvi.jpg

A4tech: Top príslušenstvo pre začínajúcich hráčov! (PREDSTAVENIE # 1339)

A4Tech je legendárna značka medzi začínajúcimi hráčmi: Ponúka slušnú kvalitu za veľmi dobré ceny, aj keď ich dizajny sú niekedy trošičku šialené. Produkty A4Tech nám predstaví ich najväčší redakčný fanúšik – Radovan!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-1.jpg

Najrýchlejší esportový herný monitor na svete, ROG Swift 360 Hz

Patríte do komunity hráčov akčných hier a nedokážete sa uspokojiť s normálnym výkonom radových monitorov? Potom je tu pre vás ROG Swift 360, ktorý ponúkne neprekonateľnú 360 Hz obnovovaciu frekvenciu a veľa ďalšieho. Čím všetkým dokáže nalákať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-k444-mechanicus-nahled.jpg

Niceboy ORYX K444 Mechanicus: odolná mechanická klávesnica pre každého

Ak hľadáte cenovo dostupnú, ale kvalitnú a odolnú mechanickú klávesnicu, vôbec nebude od veci pozrieť si portfólio značky Niceboy. Napríklad ich herná klávesnica Niceboy ORYX K440 Mechanicus je skvelým príkladom jednej takej.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/srovnani-herni-zidle-nahled.jpg

Najlepšie herné stoličky 2020 (POROVNANIE)

Stráviť niekoľko hodín pri monitore alebo televízore s kvalitnou hrou je pre väčšinu zapálených hráčov úplná samozrejmosť. Základným predpokladom pre príjemný gaming zážitok je však bezpochyby pohodlné a zdravé sedenie. V našom článku prehľadne porovnávame hneď niekoľko aktuálne populárnych herných stoličiek! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gamesir.jpg

Originálne herné príslušenstvo od značky GameSir

Zháňate kvalitné herné vybavenie za prívetivú cenu? Potom sa o slovo hlási nová značka GameSir s celkom zaujímavým sortimentom, ktorý ocení každý náruživý hráč. Chceli by ste špeciálnu mini klávesnicu pre hráčov FPS alebo MOBA hier? Alebo špeciálny gamepad so vstavaným držiakom na mobil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bcom-gaming-wearables-series-1.jpg

Ovládač Bcon: Zapojte do PC hrania aj nohy

Bcon je nové herné príslušenstvo, ktoré hráčom umožňuje rozšíriť ovládanie počítača o pohyby nohy. To im poskytuje výraznú výhodu v kompetitívnych hrách a vylepšuje celkový herný zážitok. Viac sa o tomto start-upovom úspechu dozviete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gxt-trust-gaming.jpg

Trust Gaming je herné príslušenstvo za rozumnú cenu

Trust Gaming je označenie pre rôzne príslušenstvo pre hráčov spoločnosti Trust. Patrí sem všetko od herných klávesníc až po stoličky. Dnes sa pozrieme na trojicu zaujímavých doplnkov pre náročných hráčov za rozumnú cenu - myš, reproduktory a slúchadlá. Čo všetko ponúka a na aké novinky sa môžeme tešiť v júni? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/HyperX-logo-thumbnail.jpg

Tohtoročné novinky od HyperX uspokoja všetkých herných nadšencov

Medzi najnovšie prírastky do herného príslušenstva patria vlajková loď slúchadiel Cloud Revolver S a limitovaná edícia Cloud Revolver s motívmi Gears of War, špičková herná klávesnica Alloy FPS a vôbec prvá herná myš Pulsefire. Na to, ako obstáli sme sa zamerali v dnešnom článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií