AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hp-akce-sluchatka-hyperx-2024.jpg

Získajte výhodne bezdrôtový headset HyperX Cloud II Core s nákupom zariadenia OMEN alebo Victus od HP

Hľadáte kvalitný viacúčelový herný notebook alebo počítač za super cenu? Vyberajte zo špičkových Victus by HP a OMEN by HP. Ide o špičkové stroje po všetkých stránkach. A navyše, dostanete unikátnu možnosť zaobstarať si kvalitné bezdrôtové slúchadlá HyperX Cloud II Core Wireless so zľavou 50 %, či dokonca zadarmo (pri notebookoch OMEN by HP)! Idete do toho s nami? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Predato_family_small.jpg

Acer Predator - prepracované herné notebooky, PC, monitory a ďalšie

Ak premýšľate o kúpe herného notebooku alebo PC, potom nie je lepšie načasovanie. Kúpte v termíne od 22. 4. do 24. 4. v našom holešovickom showroome akýkoľvek herný notebook alebo herný stolný počítač zo série Acer Predator a získajte tablet Acer Predator 8 GT-810 v hodnote 9 490 Kč úplne ZADARMO! Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií