MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-upgradovat-kdyz-musite.jpg

Ako upgradovať PC alebo notebook, keď už musíte?

Tak ako každý stroj, aj váš počítač potrebuje z času na čas údržbu. Pokiaľ na ňom totiž chcete bezpečne pristupovať do bankovníctva, plniť pracovné úlohy alebo si zahrať moderné hry, je nutné sa pravidelne zaoberať možnosťou upgradu. Kedy sa to ešte oplatí? A kedy naopak bude lepšie kúpiť úplne nový stroj? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-pocitac-obrazek.jpg

Ako vyčistiť počítač nielen od prachu? (NÁVOD)

Zaujímali ste sa niekedy o údržbu svojho zariadenia? Trpí váš počítač prehrievaním, náhlymi prepadmi výkonu alebo je jeho chladič nezvyčajne hlučný? Prečo je potrebné počítaču dopriať starostlivosť, ako rozobrať a vyčistiť svoje zariadenie a aké sú benefity pravidelnej údržby? Toto a mnoho ďalšieho sa dozviete v dnešnom podrobnom návode zameranom na čistenie stolného počítača od prachu. 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pci-e-4-zakladni-deska-nahled.jpg

Čo nám prináša zbernica PCI Express štvrtej generácie? (AKO NA TO)

Nové základné dosky, nová generácia rozhrania PCI Express - PCIe 4.0. Aké má vlastnosti, na čo je to dobrá? Aké výhody nám prinesie - a oplatí sa ísť do novej dosky už dnes? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-herni-pc.jpg

How to Choose a Gaming PC

Gaming computers have different requirements than office setups. What should a quality gaming PC contain, which components should you focus on and what should you avoid? We will help you navigate through the many different gaming computers and help you choose the best one.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ninja-pc.jpg

Alza BattleBox RTX2080Ti Ninja: Zviera pre náročných hráčov

Pokiaľ zháňate poriadne herné PC, zbystrite. Alza BattleBox RTX2080Ti Ninja je nadupaný high-end herný počítač, inšpirovaný populárnym Fortnite streamerom Ninjom. Okrem najvýkonnejšej grafickej karty NVIDIA RTX 2080 Ti je stroj tiež vybavený výkonným procesorom Intel Core i9. PC si poradí s každou hrou na maximálne detaily, a to aj pri rozlíšení 4K. Čo ale cena? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/alza-gtx1080-herni-pocitac-nahled.jpg

Počítač Alza GTX1080 je pripravený na virtuálnu realitu

Špeciálny herný počítač Alza GTX1080 je presne ten typ PC, aký chcú aj nároční používatelia. Snová výbava vrátane výkonnej grafickej karty a procesora dopĺňa štýlová skriňa s preskleným bokom. Čím všetkým ospravedlňuje svoju vyššiu cenu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-trident-vr-nahled.jpg

MSI Trident 3 je miniatúrne herné PC (RECENZIA)

Otestovali sme pre vás počítač MSI Trident 3, ktorý sa úplne odlišuje od ostatných herných počítačov. Nachádza sa totiž v extrémne malej skrini s rozmermi 35 × 23 cm. Aký vlastne môže mať takto pojatý počítač výkon a zvládne aj virtuálnu realitu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ImgCom (1)_50.jpg

Alza Little Monster – herná beštia v kompaktnom šasi

Značkové herné počítače Alza sú dobre známe pre svoj vynikajúci pomer ceny a výkonu. Význačným zástupcom je rad Little Monster, ktorý zaujme aj svojím elegantným vyhotovením. Ak si o týchto diabloch, ktorí si poradia aj s virtuálnou realitou, chcete prečítať viac, ste na správnom mieste! Read more »
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info