AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hi-sense-65U8QF.jpg

Poznáte televízor HISENSE? Predstavenie špičkového televízora 65“ HISENSE 65U8QF!

Poznáte značku HISENSE? Vyrába nielen veľké domáce spotrebiče, ale aj cenovo dostupné televízory. A nie je to len tak nejaký výrobca: Firma HISENSE je štvrtý najväčší výrobca televízorov na svete! Dnes si predstavíme hlavne 65“ Hisense 65U8QF, špičkový model za rozumné peniaze! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hisenese-uled-nahled.jpg

Predplatné aplikácie Lepšia.TV s kanálmi HBO a službou HBO GO na 3 mesiace zadarmo

Užite si s aplikáciou Lepšia.TV prístup ku kanálom HBO vrátane videoték HBO OD a HBO GO na 3 mesiace zadarmo! Jediné, čo je pre to potrebné urobiť, je kúpiť si niektorý z vybraných modelov televízorov Hisense. Čo vám všetko aplikácia Lepšia.TV ponúkne a ako ju na vašom novom televízore Hisense aktivovať? A na ktorých modeloch aplikáciu nájdete? Na všetky tieto otázky odpovieme v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Hisense-M7000-nahled.jpg

Hisense 4K televízory vás pohltia skvelým obrazom a nízkou cenou

Nový modelový rad Hisense M7000 má šancu otriasť trhom lacných 4K televízorov. Okrem obrovskej uhlopriečky ponúkajú tieto inteligentné televízory podporu DVB-T2, videorekordér, HDR a množstvo ďalších vychytávok. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií